Gebeliğe Hazırlık 2019 yılında anne olmak isteyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Prolaktin yüksekliği için dostinex kullanırken 2 kimyasal gebelik yaşadım ben de. Tekrarladığı için cuma günü kan pıhtılaşması romatizma genetiğe falan kan verdim de geç çıkıyo sonuçlar onları bekliyorum. Cuma günü 17mm olmuştu yumurta ama yine de 2 kimyasaldan sonra ümitlenemiyorum artık.
Cnım ben kızımdan önce kimyasal geçrsim. Sonra adet görmeden kızıma hamile kaldım. Bu ay da kimyasal geçirdim bakalım adet olucam mı. Doktora diyoeum bünyemde bu alışkanlı oldu heralde önce kimyasal sonra gebelik oluşuyo diye :KK70: karnım nası ağrıyo bilemezsiniz kıvranıyorum resmen. Ama sadece beyaz akıntım geliyo

Valla kızlar bütün çevrem ya hamile ya çocuklu, artuk psikolojim bozuluyor olmayacak diye :KK43: Allah’ım bizim de kucağımızı doldur artık :)
Rabbim tez zamanda bu forumda evlâd hasreti çeken her bayana sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Cnım ben kızımdan önce kimyasal geçrsim. Sonra adet görmeden kızıma hamile kaldım. Bu ay da kimyasal geçirdim bakalım adet olucam mı. Doktora diyoeum bünyemde bu alışkanlı oldu heralde önce kimyasal sonra gebelik oluşuyo diye :KK70: karnım nası ağrıyo bilemezsiniz kıvranıyorum resmen. Ama sadece beyaz akıntım geliyo
İnşallah minigin geliyordur

İnşallah canım ya. 18aylık da kızım var. Beraber büyüsünler. Ama annem çok karşı bu duruma. Kız kardeşimle aramda 1 yaş var da
En doğru kararı veriyorsunuz emin ol ben oğlum 4.5-5 yâsta iken ikinciyi istedim 6 yıldır evlâd istegimde mutlu sona ulaşamadım

Ben de bu ay Femara kullandım 5 gun, gunde 2 tane. 13. Gunde çatlatma iğnesi yaptılar. 5 mayısı bekliyorum. Hayırlısı bu ay nasibimizde vardır insallah. Sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla gelsin bebislerimiz.

Şimdi okudum kimyasal baya can sıkıcı bişey ya. Ben de okudum genelde öyle oluyomuş ama cıks ben de o teori tutmadı bakalım vakti değil demekki diyorum

X