Gebeliğe Hazırlık 2019 yılında anne olmak isteyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım Allah'ım tekrarını yaşatmasın çok zor bende Ekimde kürtaj oldum aynı sebepten aynı haftada.. Ben herhangi bir ilaç kullanmamıştım.. maalesef ne yapsak yazılanı yaşıyoruz. İnşallah daha fazla bekletmez sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim..

Amin canim. İnsallah :dua:

Sana da geçmiş olsun canım. Zor bir durum. Allah bir daha yaşatmasın.

Merhabalar arkadaşlar ben ikinci evladıma kavuşmak için 6 yıldır uğraşıyorum oğlum 10 yaşında doğal yoldan oldu
6 yıldır bir kez doğal gebelik ile dış gebelik birde mart ayında tüp bebek ile kimyasal gebelik yaşadım şuan düşük kanaması var hcg 62ye kadar düştü. bu süreç sağlıkla tamamlanır ve sağlıkla adet gelir be dogal yoldan gebelik deneyeceğim ilerde pişmanlığım olmasın diye tüp bebek denedim bu süreçte yaşımda hızla geçiyor 40 oldum inşalah bu sayfadaki herkes sağlıkla 2019 yılında anne olma yolunda ilerler

Merhabalar arkadaşlar ben ikinci evladıma kavuşmak için 6 yıldır uğraşıyorum oğlum 10 yaşında doğal yoldan oldu
6 yıldır bir kez doğal gebelik ile dış gebelik birde mart ayında tüp bebek ile kimyasal gebelik yaşadım şuan düşük kanaması var hcg 62ye kadar düştü. bu süreç sağlıkla tamamlanır ve sağlıkla adet gelir be dogal yoldan gebelik deneyeceğim ilerde pişmanlığım olmasın diye tüp bebek denedim bu süreçte yaşımda hızla geçiyor 40 oldum inşalah bu sayfadaki herkes sağlıkla 2019 yılında anne olma yolunda ilerler

çok geçmiş olsun.. RAbbim tez zamanda kucaklarımızı doldurur inşAllah:dua:

Çok geçmiş olsun bu süreci kolayca atlatıp bir an önce evladına kavuşursun inşallah canım..

çok geçmiş olsun.. RAbbim tez zamanda kucaklarımızı doldurur inşAllah:dua:

Çok geçmiş olsun bu süreci kolayca atlatıp bir an önce evladına kavuşursun inşallah canım..

çok teşekkür ederim düşer ve tez zamanda adet görürüm inşallah daha kanama kesilmeden adet olmayı diliyorum doğal olarak denemek için sabırsızlanıyorum

sizin ilk çocuk içinmi isteğiniz ne kadardır istiyorsunuz

çok teşekkür ederim düşer ve tez zamanda adet görürüm inşallah daha kanama kesilmeden adet olmayı diliyorum doğal olarak denemek için sabırsızlanıyorum

sizin ilk çocuk içinmi isteğiniz ne kadardır istiyorsunuz

Benim 2. evliliğim eşimin ilk benim 3 olacak inşallah :) kürtaj olalı 9 ay oldu canım.

az önce eczane onunden gecerken erken gebelik testi almamak icin kendimi zor tuttum ve almadim bekleyecem bu ay

X