- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
- Konu Sahibi teacheralla
hep oyle olur ya baskasinin gozune sokar gibi hic dusunmeden patavatsizca..Benim de işten bi arkadaşım ilk gecesinde hamile kaldı ortada hep çocuk muhabbeti dönüyor sınır oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hep oyle olur ya baskasinin gozune sokar gibi hic dusunmeden patavatsizca..Benim de işten bi arkadaşım ilk gecesinde hamile kaldı ortada hep çocuk muhabbeti dönüyor sınır oluyorum
Ben oynamıyorumAy kızlar o değil de bu siteden birini okumuştum 26yaşında 6 çocuğu vardı. Biz tıkandık kaldık
Bende alıştım 13 yıl oldu evleneli gurbetteyimsen benden de uzaktasin ben artik alistim ordan uzak kalmaya sanirim..
yok canim ben 2.yi istiyoruz insAllah olursa.. senin ilk mi
Bi de acıyan gözlerle bakıp darısı sana olsun demiyolar mi..hep oyle olur ya baskasinin gozune sokar gibi hic dusunmeden patavatsizca..
Bak oda bir marifet gerçekten :))))Benim de işten bi arkadaşım ilk gecesinde hamile kaldı ortada hep çocuk muhabbeti dönüyor sınır oluyorum
Seni anlıyorum bizde hassasiyet oldu sanırsam bu konuBi de acıyan gözlerle bakıp darısı sana olsun demiyolar mi..
Ya da ben alınıyorum bilmiyorum
Bende alıştım 13 yıl oldu evleneli gurbetteyim
Bende ikinciyi istiyorum oğlum 10 yaşında
6 yıldir ikinciyi istiyorum bir dış gebelik oldu gecen sene doğal yoldan bu Mart'ta tüp bebek denedim tuttu ama kimyasal gebelik oldu hala düşük kanaması yaşıyorum
Bi de acıyan gözlerle bakıp darısı sana olsun demiyolar mi..
Ya da ben alınıyorum bilmiyorum
AynenSeni anlıyorum bizde hassasiyet oldu sanırsam bu konu
Amin canım insllhister istemez alinir insan çünkü onun özlemini cekiyorsun yani.. Rabbim kucagimizi bos birakmasin..
Ben de amasyalıyım hemşeri sayılırızNerelisiniz kızlar ben çorumluyum
Ben bir seferlik tüp Bebek denedim ikinci çocuk için onda da kimyasal gebelik yaşıyorum normale dönünce ilk adetle yumurta takibi yapacağım arkadaşım inşallahHepimiz tez vakitte alırız inşallah güzel haberleri. Tedavi mi görüyosunuz doğal yollardan mı deniyosunuz?
Prolaktin yüksekliği için dostinex kullanırken 2 kimyasal gebelik yaşadım ben de. Tekrarladığı için cuma günü kan pıhtılaşması romatizma genetiğe falan kan verdim de geç çıkıyo sonuçlar onları bekliyorum. Cuma günü 17mm olmuştu yumurta ama yine de 2 kimyasaldan sonra ümitlenemiyorum artık.Ben bir seferlik tüp Bebek denedim ikinci çocuk için onda da kimyasal gebelik yaşıyorum normale dönünce ilk adetle yumurta takibi yapacağım arkadaşım inşallah
Sen tedavi goruyormusun
Sanada geçmiş olsun canım bende tıbbi genetik bölümüne kan vermek istiyorum bakalım kabul edecek mi burdaki hastaneProlaktin yüksekliği için dostinex kullanırken 2 kimyasal gebelik yaşadım ben de. Tekrarladığı için cuma günü kan pıhtılaşması romatizma genetiğe falan kan verdim de geç çıkıyo sonuçlar onları bekliyorum. Cuma günü 17mm olmuştu yumurta ama yine de 2 kimyasaldan sonra ümitlenemiyorum artık.
Çıkması lazım canım, ay hadi inşallah güzel haberini alırız :)Bemde şimdi acilde kan verdim sonuc bekliyorum ınsallah bebis olur bat 20nisan varsa çıkar demi
Benim de adet olacakmışım gibi karın ağrım yokluyo gidiyo sonra tekrar geliyo tekrar gidiyo falandurdum bir suru eczane de yanyanaydi hatta gec gec gec gununu bekle cikmazsa üzülürsün diye diye gectim valla
kendime bende sasirdim ama almadim..
suan asiri bir bas agrim var neyin nesidir anlamadim.. cok yoruldum okulda ondan mi bilemedim...