Gebeliğe Hazırlık 2019 yılında anne olmak isteyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen benden de uzaktasin ben artik alistim ordan uzak kalmaya sanirim..
yok canim ben 2.yi istiyoruz insAllah olursa.. senin ilk mi
Bende alıştım 13 yıl oldu evleneli gurbetteyim
Bende ikinciyi istiyorum oğlum 10 yaşında
6 yıldir ikinciyi istiyorum bir dış gebelik oldu gecen sene doğal yoldan bu Mart'ta tüp bebek denedim tuttu ama kimyasal gebelik oldu hala düşük kanaması yaşıyorum

0
Bende alıştım 13 yıl oldu evleneli gurbetteyim
Bende ikinciyi istiyorum oğlum 10 yaşında
6 yıldir ikinciyi istiyorum bir dış gebelik oldu gecen sene doğal yoldan bu Mart'ta tüp bebek denedim tuttu ama kimyasal gebelik oldu hala düşük kanaması yaşıyorum

cok gecmis olsun ya hatirladim simdi evet.. insAllah hayirli zamanda hayirli haberleri aliriz canim yaa..

bende ayni cok oldu lise unide hep il disindaydi 7 yilda meslek derken 15 sene olmus ya mersinden ayrilali:kahve:
amanin ne cok olmuş boyle düşününce

Hepimiz tez vakitte alırız inşallah güzel haberleri. Tedavi mi görüyosunuz doğal yollardan mı deniyosunuz?
Ben bir seferlik tüp Bebek denedim ikinci çocuk için onda da kimyasal gebelik yaşıyorum normale dönünce ilk adetle yumurta takibi yapacağım arkadaşım inşallah

Sen tedavi goruyormusun

Ben bir seferlik tüp Bebek denedim ikinci çocuk için onda da kimyasal gebelik yaşıyorum normale dönünce ilk adetle yumurta takibi yapacağım arkadaşım inşallah

Sen tedavi goruyormusun
Prolaktin yüksekliği için dostinex kullanırken 2 kimyasal gebelik yaşadım ben de. Tekrarladığı için cuma günü kan pıhtılaşması romatizma genetiğe falan kan verdim de geç çıkıyo sonuçlar onları bekliyorum. Cuma günü 17mm olmuştu yumurta ama yine de 2 kimyasaldan sonra ümitlenemiyorum artık.

Prolaktin yüksekliği için dostinex kullanırken 2 kimyasal gebelik yaşadım ben de. Tekrarladığı için cuma günü kan pıhtılaşması romatizma genetiğe falan kan verdim de geç çıkıyo sonuçlar onları bekliyorum. Cuma günü 17mm olmuştu yumurta ama yine de 2 kimyasaldan sonra ümitlenemiyorum artık.
Sanada geçmiş olsun canım bende tıbbi genetik bölümüne kan vermek istiyorum bakalım kabul edecek mi burdaki hastane

durdum bir suru eczane de yanyanaydi hatta gec gec gec gununu bekle cikmazsa üzülürsün diye diye gectim valla:halay:
kendime bende sasirdim ama almadim..
suan asiri bir bas agrim var neyin nesidir anlamadim.. cok yoruldum okulda ondan mi bilemedim...
Benim de adet olacakmışım gibi karın ağrım yokluyo gidiyo sonra tekrar geliyo tekrar gidiyo falan

X