- 11 Mart 2008
- 726
- 117
-
- Konu Sahibi teacheralla
Mrb cnm hoşgeldin ne kadardır denediğini anlayamadım kaç yaşındasın cnmMerhaba arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım. 1,2 aydır bizde deniyoruz ama olmuyor. Şuan adetliyim. Ama bundan sonraki bat 1 temmuz. İnşallah bu ay olur. İsteyen herkese nasip etsin Allahım.
Benim 31 mayıs ti bat
Henüz adet olmadım evde test yaptım pozitif çıktı
Bi beş gün daha bekleyip öyle doktora gitmek istiyorum , gitmişken keseyi de göreyim diye ...
hayırlısı ile güzel haberlerini alacağız inşallahTest yaptım negatif canlarrrrrr darısı bir dahaki aya inş
hoşgeldin canım rabbim hayırlısı ile sanada ve isteyen arkadaşlara nasip olsun inşallahUzun süreden sonra tekrar merhaba kızlar, nasılsınız?
bebek bekleyenlere çok sevindim. hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.
benim gibi beklemede olanlarında duaları kabul olur inşallah.
ee çok normal. halsızlık bulantı bunların nirvanada olduğu dönemdesin şekerim. 13. haftaya kadar biraz böyle gidebilir. bebek bu haftaya kadar senden beslendi sanırım yavaş yavaş yediklerinden beslenmeye başlıcak. yediklerine dikkat edersen halsizlik problemini biraz azaltabilirsin.hoşgeldin canım rabbim hayırlısı ile sanada ve isteyen arkadaşlara nasip olsun inşallah
ben idare ederim bulantı hissi ile geçiyor günlerim halsiz hissediyorum
kokulardan rahatsızım
Selam canim.pawlover NorthCarolina ve kahvecibaby nasılsınız merak ettim sizi
Aynı canım bu batta geçti gelecek batlara inşallah bakalım. Senin bebiş nasıl :)pawlover NorthCarolina ve kahvecibaby nasılsınız merak ettim sizi
Selam canim.
Ben bi sure ara vericem ins. 2019 olmadi 2020 annesi olurum insallah hayirlisiyla.
Aynı canım bu batta geçti gelecek batlara inşallah bakalım. Senin bebiş nasıl :)
rabbim gönlüne göre sağlıkla inşallah canım
Hemen geçer inşallah bulantıların keyifli kısmına geçersin hamileliğinrabbim gönlüne göre sağlıkla inşallah canım
rabbim gönlüne göre versin. inşallah yakında güzel haberlerini alırız inşallah
Bende iyiyim şükür mide bulantısı ile geçiyor günler
canım hep ediyorum bazen nickleriniz bile gelmese bile aklıma forumda görüştüğüm evlad isteyen arkadaşlara hayırlısı ve sağlıkla nasip et yarabbi diye dua ediyorumAminnnnn canim cok sagol. Hamilelerin duasi kabul olur derler. Dualarinda bize de yer ver olur mu?
Haber vericem oldugunda insallah
Icinden ne geciyo canim bebis kiz ya da erkek hissediyor musun?
Saglikla gelsin ins
A anneveoglusu hemşom nasılsın durumun nasıl??? benim bu ayda olmadı dün kan testi yaptım ama çıkmadı negatif.. yazın ara verip tatil bitişine tekrardan doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım..
kızlar transferin 11 günü erken gebelik testi sizce var midir 6 senedir tedavi görüyorum