Gebeliğe Hazırlık 2019 yılında anne olmak isteyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım. 1,2 aydır bizde deniyoruz ama olmuyor. Şuan adetliyim. Ama bundan sonraki bat 1 temmuz. İnşallah bu ay olur. İsteyen herkese nasip etsin Allahım.

Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım. 1,2 aydır bizde deniyoruz ama olmuyor. Şuan adetliyim. Ama bundan sonraki bat 1 temmuz. İnşallah bu ay olur. İsteyen herkese nasip etsin Allahım.
Mrb cnm hoşgeldin ne kadardır denediğini anlayamadım kaç yaşındasın cnm

Benim 31 mayıs ti bat
Henüz adet olmadım evde test yaptım pozitif çıktı
Bi beş gün daha bekleyip öyle doktora gitmek istiyorum , gitmişken keseyi de göreyim diye ...

Tebrik ederim canim rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin... Darısı başımıza insallah.

Uzun süreden sonra tekrar merhaba kızlar, nasılsınız?

bebek bekleyenlere çok sevindim. hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.
benim gibi beklemede olanlarında duaları kabul olur inşallah.
hoşgeldin canım rabbim hayırlısı ile sanada ve isteyen arkadaşlara nasip olsun inşallah

ben idare ederim bulantı hissi ile geçiyor günlerim halsiz hissediyorum
kokulardan rahatsızım

hoşgeldin canım rabbim hayırlısı ile sanada ve isteyen arkadaşlara nasip olsun inşallah

ben idare ederim bulantı hissi ile geçiyor günlerim halsiz hissediyorum
kokulardan rahatsızım
ee çok normal. halsızlık bulantı bunların nirvanada olduğu dönemdesin şekerim. 13. haftaya kadar biraz böyle gidebilir. bebek bu haftaya kadar senden beslendi sanırım yavaş yavaş yediklerinden beslenmeye başlıcak. yediklerine dikkat edersen halsizlik problemini biraz azaltabilirsin.

Selam canim.
Ben bi sure ara vericem ins. 2019 olmadi 2020 annesi olurum insallah hayirlisiyla.

rabbim gönlüne göre sağlıkla inşallah canım

Aynı canım bu batta geçti gelecek batlara inşallah bakalım. Senin bebiş nasıl :)

rabbim gönlüne göre versin. inşallah yakında güzel haberlerini alırız inşallah
Bende iyiyim şükür mide bulantısı ile geçiyor günler

rabbim gönlüne göre sağlıkla inşallah canım

rabbim gönlüne göre versin. inşallah yakında güzel haberlerini alırız inşallah
Bende iyiyim şükür mide bulantısı ile geçiyor günler
Hemen geçer inşallah bulantıların keyifli kısmına geçersin hamileliğin darısı da bize inşallah tez vakitte

Aminnnnn canim cok sagol. Hamilelerin duasi kabul olur derler. Dualarinda bize de yer ver olur mu?

Haber vericem oldugunda insallah
Icinden ne geciyo canim bebis kiz ya da erkek hissediyor musun?
Saglikla gelsin ins
canım hep ediyorum bazen nickleriniz bile gelmese bile aklıma forumda görüştüğüm evlad isteyen arkadaşlara hayırlısı ve sağlıkla nasip et yarabbi diye dua ediyorum

vallahi bilemiyorum oğlumdan farklı gidiyor bu gebeliğim ondan mı bilmem kız gibi geliyor ama emin değilim
rabbim hayırlısı ve sağlıkla nasip etsin inşallah

A anneveoglusu hemşom nasılsın durumun nasıl??? benim bu ayda olmadı dün kan testi yaptım ama çıkmadı negatif.. yazın ara verip tatil bitişine tekrardan doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım..

A anneveoglusu hemşom nasılsın durumun nasıl??? benim bu ayda olmadı dün kan testi yaptım ama çıkmadı negatif.. yazın ara verip tatil bitişine tekrardan doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım..

canım iyiyim şükür
inşallah senden de güzel haberler alacağız git yaz tatilinde süprizin gelir inşallah

Merhaba kızlar bu ay femera kullanmıştım ilk kez...
Progestoron degerim 3'tu
Doktor adetin 21ncu gunu ile 24ncu gunu arasi herhangi bir gun kan verceksin demişti bugün kan verdim cok şükür progestoron 13.4 çıktı.. Bir yerde 11 uzerinde çıkarsa hamilelik olabilir diye okumuştum ne kadar dogrudur bilmiyorum ama vücudun ilaclara olumlu tepki vermeside güzel insallah hamileyimdir....

kızlar transferin 11 günü erken gebelik testi sizce var midir 6 senedir tedavi görüyorum

11. Gün biraz erken olmuş canım birde erken gebelik testi ya daha hassas. İnşallah tutunmuştur bebeğin 2 gün sonra normal gebelik testiyle tekrarlarsan yada kan verirsen netlesir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…