Merhaba kızlar bende aranıza katılmak deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum... Benim sıkıntılar sürüsüyle rahmimde septum vardı iki histereskopi bir laproskopi ameliyati gecirdim o septum alındı fakat kafami kurcalayan bir mevzu var benim septumum kalin ve derindi dolayisiyla histreskopi uygulanan alan genisti olurda hamile kalirsam bebek iyi tutunabilcekmi kafamda en cok bunu düşünüyorum... Neyse septumu aldirdik tsh çıktı hasimotoymusum onu ilac kullaniyorum duzenli olarak onuda dusurdum cok sukur en son 0,83tu bir hafta once... Progestreon hormonum biraz düşük oldugu icin doktor bana femera verdi adetin ikinci günü ile altinci gunune kadar sabah aksam hergun femera iceceksin dedi... 14ncu gun ve 17nci gun arasi iki gunde bir iliski ... 21nci gun kan verceksin... 33Ncu gunde bana geleceksin durumunu degerlendircez dedi bu ay gebe kalmayi deneyecegim yani sonunda... Bu kadar sey atlatinca sanki hic anne olamicakmis gibi hissediyor insan... Bu sebeblerle sizinle beraber moral ve motivasyonumu artirmak istiyorum...