- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
-
- Konu Sahibi teacheralla
Geçmiş olsun canım sağlığıyla gelsin inşallah tez vakitteBende 23 nisanda hamile olduğumu öğrendim. Bir hafta sonra dış gebelik olduğunu öğrendim. Kürtaj oldum. Bende pko var 3 yıl beklemiştim geldi ve gitti. Bende 2019 da anne olmak istiyorum. Korunma süresi biterse inşaallah deneyeceğiz. Allah bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah. Bu mübarek günlerin hatırına kimseye aratmasın.
Geçmiş olsun canım benimde geçen sene mart ayında dış gebelik yaşamışlığım varBende 23 nisanda hamile olduğumu öğrendim. Bir hafta sonra dış gebelik olduğunu öğrendim. Kürtaj oldum. Bende pko var 3 yıl beklemiştim geldi ve gitti. Bende 2019 da anne olmak istiyorum. Korunma süresi biterse inşaallah deneyeceğiz. Allah bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah. Bu mübarek günlerin hatırına kimseye aratmasın.
Sağolun tekrar hamile kalabildiniz miGeçmiş olsun canım benimde geçen sene mart ayında dış gebelik yaşamışlığım var
rabbim hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin inşallah
evet canım bu ay gebe kaldım darısı size olsunSağolun tekrar hamile kalabildiniz mi
Ya kendiliğin mi oldu yani :) Allah bağışlasın hayırlı sağlıklı olsun inşaallah. Kucağınıza alıp kokusunu içinize çekmeniz dileğiyle :) :*evet canım bu ay gebe kaldım darısı size olsun
tüp bebek denedim bu süreçte onda kimyasal gebelik yaşadım
ondan sonra düşük kanaması oldu ve arkasından gebe kalmışım
evet canım. allah razı olsun canı yürekten sana ve tüm arkadaşlara sağlıkla ve hayırlısı ile diliyorum.Ya kendiliğin mi oldu yani :) Allah bağışlasın hayırlı sağlıklı olsun inşaallah. Kucağınıza alıp kokusunu içinize çekmeniz dileğiyle :) :*
hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin miniğin bende de miyon vardı alındı gebe kalabildim darısı size olsunselam arkadaşlar bende 6 ay önce miyom ameliyatı oldum bakalım bu ay başladık inşallah güzel haberler alırız hepimizin
Allah razı olsun çok sağolun. Herkes bir birine dua ediyor Allah ım birinden birini kabul etsin inşaallahevet canım. allah razı olsun canı yürekten sana ve tüm arkadaşlara sağlıkla ve hayırlısı ile diliyorum.
kürtajla değer düştümü iğneye gerek kalmadımıAllah razı olsun çok sağolun. Herkes bir birine dua ediyor Allah ım birinden birini kabul etsin inşaallah
Kürtaj sırasında iğne vuruldu kürtajdan bir hafta sonra 258 di. 12. Gün 66ydı. Kürtaj olacağım gün 735ti çok şükür düştü çarşamba son kez kan vericemkürtajla değer düştümü iğneye gerek kalmadımı
bana kürtaj sonrası test yapıldı bir hafta sonra hcg yükselişe geçmişti düşmek söyle dursun
iğne vurulmuştu bir doz ondan sonra düşmüştü
ayy çok sevindim sağlıkla huzurla gelsin bebeğin. ne kadar mutlu oluyorum benim durumumda olup sonra hamile kalanı:) acaba kaçıncı ayda gebe kaldınız benim adetlerim çok düzenliydi son birkaç ayda şaşırdı stres mi yaptım bilemedim:) prolaktin 29 çıktı doktorum ilaca gerek yok dedi.bakalım herşeyin hayırlısı
bekleme süreci biraz yorucu oluyor ama dr güven iyi beslen rabbim bekletmeden sağlıkla nasip etsin canımMerhaba kızlar bende aranıza katılmak deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum... Benim sıkıntılar sürüsüyle rahmimde septum vardı iki histereskopi bir laproskopi ameliyati gecirdim o septum alındı fakat kafami kurcalayan bir mevzu var benim septumum kalin ve derindi dolayisiyla histreskopi uygulanan alan genisti olurda hamile kalirsam bebek iyi tutunabilcekmi kafamda en cok bunu düşünüyorum... Neyse septumu aldirdik tsh çıktı hasimotoymusum onu ilac kullaniyorum duzenli olarak onuda dusurdum cok sukur en son 0,83tu bir hafta once... Progestreon hormonum biraz düşük oldugu icin doktor bana femera verdi adetin ikinci günü ile altinci gunune kadar sabah aksam hergun femera iceceksin dedi... 14ncu gun ve 17nci gun arasi iki gunde bir iliski ... 21nci gun kan verceksin... 33Ncu gunde bana geleceksin durumunu degerlendircez dedi bu ay gebe kalmayi deneyecegim yani sonunda... Bu kadar sey atlatinca sanki hic anne olamicakmis gibi hissediyor insan... Bu sebeblerle sizinle beraber moral ve motivasyonumu artirmak istiyorum...
Insanin elinden beklemekten ve soylenenleri yapmaktan baska birsey gelmiyor ki ... Ama cok isteyince herkes gibi biran once olsun istiyorsun Rabbim gönülden isteyen herkese hayirlisi ile versinbekleme süreci biraz yorucu oluyor ama dr güven iyi beslen rabbim bekletmeden sağlıkla nasip etsin canım
2018 de olmadı nasipse 2019 da bebislerimizi kucağımıza almak nasip olur insallah.
Allah gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin. İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. O halde bi wishlist yapalım. Kendimden başlıyorum listeye. Hepimiz en yakın zamanda gebe kalıp bebislerimizi kucağımıza alalım.
1.teacheralla Bat 5 Mayıs
2. @NeicBat 6 Mayıs
3. @feray06bat 21 Nisan
4. @Mermaid673419 Nisan
5. @cibi3512 Mayıs
6. @Mirketcik6 Mayıs.
7. @ela basak16 Mayıs.
8. @kahvecibaby15 Mayıs
9. @defne14535 Mayıs.
10. @Queen219 Mayıs.
11. @baharbebek00123 Mayıs
12. @Ayca25335 Mayis
13. @Alya_sura8815 Mayis
14. @hiranur341921 Mayis
15. @SedaGretchen5 Mayis
16. @gkymc5 Mayis
çok sevindim canım gözün aydın allah tamamına erdirsin sağlıklaBenim 31 mayıs ti bat
Henüz adet olmadım evde test yaptım pozitif çıktı
Bi beş gün daha bekleyip öyle doktora gitmek istiyorum , gitmişken keseyi de göreyim diye ...