- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi teacheralla
oyy maşallah arkadaşım bende 4+5 günlüğümArkadaslar beta degerim 2998 cıktı. Adet donemine gore 4+3 günlük dedi doktor fakat vajinal ultrason ile kese olduğunu dusundugum bir karalti var iki gün sonra tekrar gel bakalim dedi.Bu kdr yuksek beta ya tam olarak gorunmesi gerekmez miydi sizce
Arkadaslar beta degerim 2998 cıktı. Adet donemine gore 4+3 günlük dedi doktor fakat vajinal ultrason ile kese olduğunu dusundugum bir karalti var iki gün sonra tekrar gel bakalim dedi.Bu kdr yuksek beta ya tam olarak gorunmesi gerekmez miydi sizce
Once karindan bakti orada da gorur gibi oldum dedi. Sonra vajinal bakalim dedi. 0.51 cm yazan bir karalti var elimdeki goruntu kagidinda dedi canım. Carsamba günü kesin göründü haberini alalim insallah ikimizde:)oyy maşallah arkadaşım bende 4+5 günlüğüm
benim dün 3224 çıktı
ben çarşamba dr gideceğim canım
vajinal mi baktı karından mı baktı canım
canım aletleri ne kadar yeni
bence iki gün sonra rahat görünür bebiş
Insallah dediğin gibi usg sebeplidir canım1500 üzeri vajinal 6000 üstü karından görünür diye biliyorum canım. Ama usg ye göre de değişebiliyor. Değerin çok güzel endişe etme.
Merhaba canımm yeni bi doktor sezonu açtım ben sen nasılsın :)Selam arkadaslar nasil herkes?
Dun yogunluktan girip yazamadim, aklimdaydi
Tum annelerin, anne adaylarinin hepimizin anneler gunu kutlu olsun..
Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin aminnnn
İyiyim canım sen nasılsın? Var mı bebişten haber güzel haberlerini alalım inşallah :)ohh bu sayfada bir sespawlover nasılsın
bende iyiyim dün keseyi gördüm canım allahıma binlerce şükürİyiyim canım sen nasılsın? Var mı bebişten haber güzel haberlerini alalım inşallah :)
Kendim gibi sevindimm Allah sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı biz bekleyenlerin başına en hızlısından :)bende iyiyim dün keseyi gördüm canım allahıma binlerce şükür
30 mayısta kalp atışı için gideceğiz
allah razı olsun biliyorum burda bir aile gibi oldukKendim gibi sevindimm Allah sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı biz bekleyenlerin başına en hızlısından :)
Cok sukur iyiyim canim ben de :)Merhaba canımm yeni bi doktor sezonu açtım ben sen nasılsın :)
Ben de bu ayı es geçicem ramazan diye bakalım hayırlısı olsun hakkımızda :)Cok sukur iyiyim canim ben de :)
Hayirli olsun yeni doktor sezonu :)
Benim de BAT 29-30 mayis. Beklemedeyim.
Olmazsa bikac ay erteleyecegim kismetse.
Hayirliisi olsun ins.
A anneveoglusu tesekkurler canim sagolasin dualarina bizi de kattigin icin
Selam canım ben de prolaktin mağduruyum. Benimde 30dan 58lere çıkmıştı dostinex kullandım ben şuanda da 1e düşmüş bi ayarını tutturamadım. Dengede olmayınca malesef gebeliğe engel oluyo. Sebebini araştırdılar mı? Benim hipofiz bezimde mikroadenom çıktı o yükseltiyo malesefKızlar selam prolaktin im 32 çıktı ve doktor agnucaston diye bir ilaç verdi, gebelik oluşursa 8 haftalık olana kadar kullan düşük olabiliyor bazen dedi. Sizce 32 değeri gebe kalmayı engellicek kadar yüksek bir değer mi? Çünkü bizim bayadır olmuyor başka da bi sorun görünmüyor gibi.. bir tek hsg kaldı henüz cesaretimi toplayıp çektiremedim..
Yok canım araştırmadılar bir kere ölçtürdüm belki yeniden ölçtürüp yüksek çıkınca mı araştırılır bilemedimki hiç, demedi doktor bişey.. ama gebeliği direk etkileğini okudum.Selam canım ben de prolaktin mağduruyum. Benimde 30dan 58lere çıkmıştı dostinex kullandım ben şuanda da 1e düşmüş bi ayarını tutturamadım. Dengede olmayınca malesef gebeliğe engel oluyo. Sebebini araştırdılar mı? Benim hipofiz bezimde mikroadenom çıktı o yükseltiyo malesef
Benim ilk 30 çıkınca ilaç vermedi sebebini bulalım dedi makroprolaktine baktı yalancı prolaktin oluyomuş yalandan yükseliyomuş vs tam bilmiyorum o da çıkmayınca mr çekildi işte öyle bulmuşlardı. Endokrin bölümüne git bi istersen daha verimli olurYok canım araştırmadılar bir kere ölçtürdüm belki yeniden ölçtürüp yüksek çıkınca mı araştırılır bilemedimki hiç, demedi doktor bişey.. ama gebeliği direk etkileğini okudum.
maşallah , bence bu sefer hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacaksın, öyle hissediyorum. darısıda başıma, başımıza olur inşallah.bende iyiyim dün keseyi gördüm canım allahıma binlerce şükür
30 mayısta kalp atışı için gideceğiz
hayırlı olsun öncelikle. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. maşallah hcg çok güzel. kese zaten ilk etapta sadece yuvarlak bir karaltı olarak görülüyor. 0,51 cm de zaten çapı. gayet güzel bence. kese görüldükten sonra hcg değil kese takibi yapıyorlar. yani kontrolde kesenin büyümesine bakacak diye düşünüyorum. kese olayı da bakan kişinin tecrübesine, kullandığı ultrason cihazının kalitesine göre değişiyor.Arkadaslar beta degerim 2998 cıktı. Adet donemine gore 4+3 günlük dedi doktor fakat vajinal ultrason ile kese olduğunu dusundugum bir karalti var iki gün sonra tekrar gel bakalim dedi.Bu kdr yuksek beta ya tam olarak gorunmesi gerekmez miydi sizce
Tşk ederim canım..Benim ilk 30 çıkınca ilaç vermedi sebebini bulalım dedi makroprolaktine baktı yalancı prolaktin oluyomuş yalandan yükseliyomuş vs tam bilmiyorum o da çıkmayınca mr çekildi işte öyle bulmuşlardı. Endokrin bölümüne git bi istersen daha verimli olur