- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- Konu Sahibi teacheralla
Hayırlı olsun gebesiniz Allah tamamına erdirsin inşallah kaçıncı gün embriyosukızlar transferin 11 günü erken gebelik testi sizce var midir 6 senedir tedavi görüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun gebesiniz Allah tamamına erdirsin inşallah kaçıncı gün embriyosukızlar transferin 11 günü erken gebelik testi sizce var midir 6 senedir tedavi görüyorum
3 GÜN EMBRİYOSU CANIM İNŞALLAH HAYIRLISIDIR YARIN KAN VERİCEM NASİPSE AMA TEST DEN KORKUYORUM YANLISTIR DIYE UCUZ TESTLERDEN DE YAPTIM ONDADA SILIK CIKTI BUNDA DAHA NETTHayırlı olsun gebesiniz Allah tamamına erdirsin inşallah kaçıncı gün embriyosu
3. Gün için çok normal silik olması merak etme rabbim mübarek günde gönlünden geçeni sağlıkla nasip etsin inşallah3 GÜN EMBRİYOSU CANIM İNŞALLAH HAYIRLISIDIR YARIN KAN VERİCEM NASİPSE AMA TEST DEN KORKUYORUM YANLISTIR DIYE UCUZ TESTLERDEN DE YAPTIM ONDADA SILIK CIKTI BUNDA DAHA NETT
canım ben iyiyim şükür canımNasılsınız kızlar?
hayırlısı olsun arkadaşım yumurta takibi yaptırmayı düşündüğü ay ovi testi kullanarak gebe kaldımMerhaba kızlar benim bat 7 temmuz bu ay da olmazsa önümüzdeki ay yumurta takibi yapalım ve çatlatma iğnesi kullanalım dedi doktorum.. bakalım neler olacak. Nasıl olduğunu da çok anlamadım ama hayırlısı olur inşallah..
canım ben iyiyim şükür canım
sen nasılsın neler yapıyorsun
vallahi zorlu idi canım 8-10 haftalarda kanama oldu hastanede yattım çıktım birde mide bulantıları vurdunasıl gidiyor hamilelik tatlim cinsiyetini öğrenebildiniz mi??? ayy maşallah ya bende hala tık yok..
vallahi zorlu idi canım 8-10 haftalarda kanama oldu hastanede yattım çıktım birde mide bulantıları vurdu
zor dönemde yeni yeni kendimi iyi hissediyorum şükür bu güne
cinsiyet belli değil tam kesin olmamakla birlikte erkek dedi
rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile sana ve isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin inşallah
İnşallah canım sağlıklı kucağına al sen dehayırlısı olsun arkadaşım yumurta takibi yaptırmayı düşündüğü ay ovi testi kullanarak gebe kaldım
darısı size olsun inşallah
Beklemeye devam aynı ben de canım. Çok geçmiş olsun kanama neden olmuş ki acaba üzüldüm babam rahatsızlandı benim de ondan güzel haber bekliyorum hayırlısıylacanım ben iyiyim şükür canım
sen nasılsın neler yapıyorsun
ooo çok geçmiş olsun canım yaa.. iyi hissetmene sevindim geçmiş gitmiş olsun inşAllah.. hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun da inşAllah
Beklemeye devam aynı ben de canım. Çok geçmiş olsun kanama neden olmuş ki acaba üzüldüm babam rahatsızlandı benim de ondan güzel haber bekliyorum hayırlısıyla
İnşallah yaşamazsın tekrarını canım sağ salim gelir kuzucuk. Şeker hastası. İlaçlarını düzenli içmemiş açlık şekeri 400ü bulmuş bacağına kısmi felç gelmiş şimdi biraz daha iyi şükür ama sonuçları baya kötüymüş. Bide memlekette endokrin bölümü falan da yokmuş aklım orda kaldıCanım açıklayamadılar şükür atlattık bir daha olmaz canım. Babanın neyi var çok geçmiş olsun amcama rabbim şifa versin
çok geçmiş canım allah şifa versin babanlar nerdeİnşallah yaşamazsın tekrarını canım sağ salim gelir kuzucuk. Şeker hastası. İlaçlarını düzenli içmemiş açlık şekeri 400ü bulmuş bacağına kısmi felç gelmiş şimdi biraz daha iyi şükür ama sonuçları baya kötüymüş. Bide memlekette endokrin bölümü falan da yokmuş aklım orda kaldı
Amasyadalar. İstanbula çağırıyorum eski doktoru burda ama yanaşmıyo pek. Çok şükür yürüyebiliyo ama tam toparlayamıyo bacağını yürürkençok geçmiş canım allah şifa versin babanlar nerde
endokrin tekirdağda da bir tane dr var kapısının önü kuyduk
his kaybı yüksek mi amcanın
2018 de olmadı nasipse 2019 da bebislerimizi kucağımıza almak nasip olur insallah.
Allah gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin. İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. O halde bi wishlist yapalım. Kendimden başlıyorum listeye. Hepimiz en yakın zamanda gebe kalıp bebislerimizi kucağımıza alalım.
1. teacheralla Bat 5 Mayıs
2. @Neic Bat 6 Mayıs
3. @feray06 bat 21 Nisan
4. @Mermaid6734 19 Nisan
5. @cibi35 12 Mayıs
6. @Mirketcik 6 Mayıs.
7. @ela basak 16 Mayıs.
8. kahvecibaby 15 Mayıs
9. @defne1453 5 Mayıs.
10. @Queen21 9 Mayıs.
11. @baharbebek001 23 Mayıs
12. @Ayca2533 5 Mayis