Gebeliğe Hazırlık 2019 yılında anne olmak isteyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 GÜN EMBRİYOSU CANIM İNŞALLAH HAYIRLISIDIR YARIN KAN VERİCEM NASİPSE AMA TEST DEN KORKUYORUM YANLISTIR DIYE UCUZ TESTLERDEN DE YAPTIM ONDADA SILIK CIKTI BUNDA DAHA NETT
3. Gün için çok normal silik olması merak etme rabbim mübarek günde gönlünden geçeni sağlıkla nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar benim bat 7 temmuz bu ay da olmazsa önümüzdeki ay yumurta takibi yapalım ve çatlatma iğnesi kullanalım dedi doktorum.. bakalım neler olacak. Nasıl olduğunu da çok anlamadım ama hayırlısı olur inşallah..

Merhaba kızlar benim bat 7 temmuz bu ay da olmazsa önümüzdeki ay yumurta takibi yapalım ve çatlatma iğnesi kullanalım dedi doktorum.. bakalım neler olacak. Nasıl olduğunu da çok anlamadım ama hayırlısı olur inşallah..
hayırlısı olsun arkadaşım yumurta takibi yaptırmayı düşündüğü ay ovi testi kullanarak gebe kaldım
darısı size olsun inşallah

nasıl gidiyor hamilelik tatlim :KK66: cinsiyetini öğrenebildiniz mi??? ayy maşallah ya bende hala tık yok..
vallahi zorlu idi canım 8-10 haftalarda kanama oldu hastanede yattım çıktım birde mide bulantıları vurdu
zor dönemde yeni yeni kendimi iyi hissediyorum şükür bu güne
cinsiyet belli değil tam kesin olmamakla birlikte erkek dedi

rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile sana ve isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin inşallah

vallahi zorlu idi canım 8-10 haftalarda kanama oldu hastanede yattım çıktım birde mide bulantıları vurdu
zor dönemde yeni yeni kendimi iyi hissediyorum şükür bu güne
cinsiyet belli değil tam kesin olmamakla birlikte erkek dedi

rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile sana ve isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin inşallah

ooo çok geçmiş olsun canım yaa.. iyi hissetmene sevindim geçmiş gitmiş olsun inşAllah.. hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun da inşAllah :KK66:

ooo çok geçmiş olsun canım yaa.. iyi hissetmene sevindim geçmiş gitmiş olsun inşAllah.. hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun da inşAllah :KK66:

Allah razı olsun seninde rabbim gönlüne göre versin

Beklemeye devam aynı ben de canım. Çok geçmiş olsun kanama neden olmuş ki acaba üzüldüm :KK43: babam rahatsızlandı benim de ondan güzel haber bekliyorum hayırlısıyla

Canım açıklayamadılar şükür atlattık bir daha olmaz canım. Babanın neyi var çok geçmiş olsun amcama rabbim şifa versin

Canım açıklayamadılar şükür atlattık bir daha olmaz canım. Babanın neyi var çok geçmiş olsun amcama rabbim şifa versin
İnşallah yaşamazsın tekrarını canım sağ salim gelir kuzucuk. Şeker hastası. İlaçlarını düzenli içmemiş açlık şekeri 400ü bulmuş bacağına kısmi felç gelmiş şimdi biraz daha iyi şükür ama sonuçları baya kötüymüş. Bide memlekette endokrin bölümü falan da yokmuş aklım orda kaldı

İnşallah yaşamazsın tekrarını canım sağ salim gelir kuzucuk. Şeker hastası. İlaçlarını düzenli içmemiş açlık şekeri 400ü bulmuş bacağına kısmi felç gelmiş şimdi biraz daha iyi şükür ama sonuçları baya kötüymüş. Bide memlekette endokrin bölümü falan da yokmuş aklım orda kaldı
çok geçmiş canım allah şifa versin babanlar nerde
endokrin tekirdağda da bir tane dr var kapısının önü kuyduk
his kaybı yüksek mi amcanın

çok geçmiş canım allah şifa versin babanlar nerde
endokrin tekirdağda da bir tane dr var kapısının önü kuyduk
his kaybı yüksek mi amcanın
Amasyadalar. İstanbula çağırıyorum eski doktoru burda ama yanaşmıyo pek. Çok şükür yürüyebiliyo ama tam toparlayamıyo bacağını yürürken

İnşallah hayırlısıyla Allah tekrar hamile olmamı nasip eder de ben de 2019'da Doğum yapacaklar arasına katılırım

2018 de olmadı nasipse 2019 da bebislerimizi kucağımıza almak nasip olur insallah. :dua::dua::dua:
:anne::emir_bebek::emir_bebek: Allah gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin. İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. O halde bi wishlist yapalım. Kendimden başlıyorum listeye. Hepimiz en yakın zamanda :anne::emir_bebek::halay::anneadayı: gebe kalıp bebislerimizi kucağımıza alalım.

1. teacheralla teacheralla :dua::anneadayı::anne: Bat 5 Mayıs
2. @Neic :dua::anneadayı::anne: Bat 6 Mayıs
3. @feray06 :dua::anneadayı::anne: bat 21 Nisan
4. @Mermaid6734 :dua::anneadayı::anne: 19 Nisan

5. @cibi35 :dua::anneadayı::anne: 12 Mayıs
6. @Mirketcik :dua::anneadayı::anne:6 Mayıs.

7. @ela basak :dua::anneadayı::anne:16 Mayıs.
8. kahvecibaby kahvecibaby :dua::anneadayı::anne:15 Mayıs

9. @defne1453 :dua::anneadayı::anne:5 Mayıs.
10. @Queen21 :dua::anneadayı::anne:9 Mayıs.
11. @baharbebek001 :dua::anneadayı::anne:23 Mayıs
12. @Ayca2533 :dua::anneadayı::anne:5 Mayis
13. @Alya_sura88 :dua::anneadayı::anne:15 Mayis
14. @hiranur3419 :dua::anneadayı::anne:21 Mayis
15. @SedaGretchen :dua::anneadayı::anne:5 Mayis
16. @gkymc :dua::anneadayı::anne:5 Mayis 17. @umran80 bat 7 ağustos

X