- 19 Nisan 2018
- 762
- 1.382
-
- Konu Sahibi teacheralla
Yazılarınızı yeni okudum Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah hayırlı olsun :)Canım b gün iş çıkışı test aldım yaptım
https://hizliresim.com/8YVqOA
Tüp Bebek tedavisi sonrası düşük oldu nisanda ve esimle ben şok inanamıyoruz
Rabbime şükürler olsun darısı sana ve arkadaşlara olsun
canımm hayırlı olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah.Canım b gün iş çıkışı test aldım yaptım
Merhaba kızlar aranızda yeniyim ama sürekli takip ediyordum bat a 4 gün var ama dayanamayıp test yaptım.Sizce durum nedir??
canımm hayırlı olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah.
bende 2 günlük doktor maceramı tamamladım. çok şükür herşey yolunda. sadece doktorum 6 ay çocuk düşünmemem gerektiğini söyledi. artık dikkat edip çocuk işlerini ekim ayından sonraya bıraktık.
Merhaba kızlar aranızda yeniyim ama sürekli takip ediyordum bat a 4 gün var ama dayanamayıp test yaptım.Sizce durum nedir??
bence maşallahı haketmiş. hadi hayırlısı olsun canım. çok sevindimmMerhaba kızlar aranızda yeniyim ama sürekli takip ediyordum bat a 4 gün var ama dayanamayıp test yaptım.Sizce durum nedir??
Maşallah şimdiden hayırlı olsun inşallah. Rabbim bizlere de çift çizgiyi görmeyi nasip etsin amiiiinnnMerhaba kızlar aranızda yeniyim ama sürekli takip ediyordum bat a 4 gün var ama dayanamayıp test yaptım.Sizce durum nedir??
canimmmmm hayirli olsun cok sukur yaaa cok cok cok sevindim gercektenRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Yazılarınızı yeni okudum Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah hayırlı olsun :)
canımm hayırlı olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah.
bende 2 günlük doktor maceramı tamamladım. çok şükür herşey yolunda. sadece doktorum 6 ay çocuk düşünmemem gerektiğini söyledi. artık dikkat edip çocuk işlerini ekim ayından sonraya bıraktık.
Ben de adetime 2 gün kala hem idrar hem kan testi yaptim. Kan testi 1260 cıktı. Saglikli gebelik mi diye haftaya doktora gidecegim insallah :/
Hayırlı olsun canim sanada cok sevindim. 2 3 gun sonra tekrar baktir kanda gebelik testi. Doktora gittiginde isine yarayabilir gekisim gozlemlemek acisindan.Ben de adetime 2 gün kala hem idrar hem kan testi yaptim. Kan testi 1260 cıktı. Saglikli gebelik mi diye haftaya doktora gidecegim insallah :/
A anneveoglusu canim hamile misiiiin??Çok teşekkür ederim Allah sizlere de hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Evet canım şok oldum yarın kan testi tekrarlayacagim insalllah güzel haberler alırızA anneveoglusu canim hamile misiiiin??
Cokk sevindimmm tebrik ederimmm gozunaydiin..
Darisi saglikla kisa zamanda bize insallahh
Tekrarlamam gerektigini dusunmemistim bayagi cahilim de buradan ogrenmeye calisiyorum:) cok tesekkur ederim canim kadin doğuma gitmeden bir daha tekrarlatayimHayırlı olsun canim sanada cok sevindim. 2 3 gun sonra tekrar baktir kanda gebelik testi. Doktora gittiginde isine yarayabilir gekisim gozlemlemek acisindan.
Git gide çoğalıyoruz:)
şu an yeni gördüm. çok sevindim senin için. benzer şeyler yaşadığımızı düşünüyorum o sebepten daha da heyecanlandım. Allah sağlıklı bir gebelik, sağlıklıbir doğum ve sağlıklı bir bebek nasip etsin İnşallah. Allah tamamına erdirsinCanım b gün iş çıkışı test aldım yaptım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunşu an yeni gördüm. çok sevindim senin için. benzer şeyler yaşadığımızı düşünüyorum o sebepten daha da heyecanlandım. Allah sağlıklı bir gebelik, sağlıklıbir doğum ve sağlıklı bir bebek nasip etsin İnşallah. Allah tamamına erdirsin
İnşallah hayırlısıyla... çok iyi anlıyorum, insan endişe ediyor olumsuz tecrübeleri yüzünden. Ama hcg değeri çok güzel maşallah, ben herşeyin olumlu olacağına inanıyorum. Rahat olmanın ve olumlu düşünmenin gücüne inanıyorum:)Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Kalp atışını duyana kadar hamileyim diyemiyorum yaşadığımız tecrübeler nedeniyle
İnşalllah rabbim tez zamanda hayırlısı ve sağlıkla nasip eder sanada canim