Gebeliğe Hazırlık 2019 yılında anne olmak isteyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlaar :)
Aayniii benn..acken ben ben degilimmm :kk77::halay:cookk yiyorummm
Zaten 1 yilda 7 kilo alarak rekor denemesi falan yapiyorum sanirim:KK12::skandal:

Buarada benim yumurtlama gunu yaklasiyo mu ne, kasiklarimda batma var.
Du bakem hayirlisi

Zaten 1 yilda 7 kilo alarak rekor denemesi falan yapiyorum sanirim:KK12::skandal:

Du bakem hayirlisi
canım yaa çok kilo almışsın bir ayda ben 8 ayda 9 kilo aldım yakın zamanda insilün direnci çıktı bende kontrol ettir sen bir kendini

Du bakem hayirlisi

benimde yaklaşıyor bat 14/15 mayıs.. ayy bi heyecanlandım şimdi :KK48: ama regl belirtileri mevcut şuan fazlasıyla hemde

Du bakem hayirlisi
Rekor bende herhalde ben 15 aldım söylemesi ayıptır :)

A anneveoglusu canım gösterdim sonuçlarımı doktora, pıhtılaşmaya meyil var dedi güzel konuştu. İğneye gerek yok hap yeterli dedi kan sulandırıcı verdi başka bi sıkıntı göremedi. Bakalım geriye eşimin sonuçları ve beklemek kaldı

A anneveoglusu canım gösterdim sonuçlarımı doktora, pıhtılaşmaya meyil var dedi güzel konuştu. İğneye gerek yok hap yeterli dedi kan sulandırıcı verdi başka bi sıkıntı göremedi. Bakalım geriye eşimin sonuçları ve beklemek kaldı
hadi gözün aydın canım coraspirin mi verdi sana
inşallah o sonuçlarınızda güzel olacak allahın izniyle
güzel haberler verelim hep böyle birbirimize

Iyi akşamlar beni de alır mısınız araniza En Büyük KK Bir kızım var mayis 24 'te 3 yaşına girecek. Benim beklenen adet tarihim de 23 mayıs. 3 aydır istiyoruz ama olmuyor. Inşallah bu sefer güzel haberleri alırız hep beraber:dua::KK50:

Canım b gün iş çıkışı test aldım yaptım

https://hizliresim.com/8YVqOA

Tüp Bebek tedavisi sonrası düşük oldu nisanda ve esimle ben şok inanamıyoruz

Rabbime şükürler olsun darısı sana ve arkadaşlara olsun

canimmmmm hayirli olsun cok sukur yaaa cok cok cok sevindim gercekten:KK200::KK200::KK200: Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin:dua::dua:

X