- 26 Şubat 2018
- 11.554
- 37.590
-
- Konu Sahibi teacheralla
canım merak etme daha kesin değil bu teşhis diyelim ki öyle rabbim altından kalkamayacağımız sıkıntı vermesin
iğne kullanıyorsun buda düşüğü engelliyor arkadaşım zahmetli ama sonuçta sonu güzel olacak güzel düşün canım
bende iyiyim adeti bekliyorum olacakmı benim adet hava değişimide oldu gecikebilir bu ay
Yapmadım hcg takibi. Doktorda önermedi doğrusu. Bir adet olmuştum 2. İçin bugün bat, gerçi henüz adet olmadım. Ama 4.1 zaten çok anlamsız gibi geldi, Yen’i gebelik hcg bile olsa sağlıklı bir sonuç gibi gelmedi, belki kimyasal gibi bişey, bilemiyorum . Geç döllenme olamaz, 14 ü ovülasyon oldu çünkü.
Pozitif olsaydı çok büyük mucize olurdu benim için çok sevinirdim. Ama Allahtan hep hayırlısını istiyorum.
Mayis ve Hazirandan sonra biraz ara vericam ben kismetse 3-4 ay kadar.Aminnnnn Allahim mayis ayi bize ugurlu gelsinnn..Cokk aminnnn.
Ogluma da mayista hamile kalmistim :))
aynen öyle, kısmetOlsun canım yinede kötü düşünüp üzülme hayırlısı buymuş olmamış demekki olsun. Benim bu 3.kayıbımdı 2 hafta önce kürtajım yani.sağşıksız gebelikti kaybettim diyip teselli.oluyorum inanın artık elimden bişey gelmiyor .. yoksa kafayı yer insan her kayıpta .. şöyle dşünmek lazım ya ilerleyen aylarda olsaydı ya doğumda kaybetseydik, yani sende öyle düşün hayırlısı değilmiş bu ay olmadı öbür ay olur kısmetinde varsa .. dua edip bekleyeceğiz hepimiz kısmetiniz ne zaman bizr gelirse artık ..
aynen öyle, kısmet
“istediğin bir şey oluyorsa bir, olmuyorsa bin hayır ara..... bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur...... ne istersem ben mevla’dan isterim. verirse yüceliğidir, vermezse imtihanımdır” demiş mevlana...
inşallah hayırlısıyla..Ne güzel dedin canım, Hepimize Allah vaktinde sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Ben hep dua ederken diyorum,çok şükür ki yanımda tesellim kıymetlim oğlum var, Allahım önce hiç olmayana versin, en çok bekleyene versin, anneliği babalığı yaşatsın, sonra bizlere 2.evladı versin kardeş duygusunu tattırsın evlatlarımıza .. Kaderimiz de varsa olacak yoksa da yolumuza bakarız elbette
Allah önce sağlık versin bize, sevdiklerimize.. herşeyinde hayırlısını versin.. elimizden birşey gelmez, buna da şükürBazen çoğu zaman çevremde gördüğüm duyduğum, kadın hamile kalıyo pat 9 ay sonra doğuruyo, 2. 3. Çocuk peşpeşe oluyor .. biz de bir sorun yok, testlerde birşey çıkmıyor o zaman diyorum ki Allah beni kocamı sınıyor .. isyan etmeyip susuyorum birşey yapamam, Allah veriyor Allah alıyor. Bizi evlatlarımızla sınıyor Allah, başkalarını da başka şeylerle sınıyor .. buna da şükür napalım
Allah önce sağlık versin bize, sevdiklerimize.. herşeyinde hayırlısını versin.. elimizden birşey gelmez, buna da şükür
Canım hakkında hayırlısı olsun.Maalesef 4.1
İnşallah canım.kısmet artık.demekkı zamanı şimdi imiş.canım çok doğru karar vermişsin hayırlı olsun inşallah
Merhabaa, buralardayım ben sen nerelerdesin nasılsın?MERHABA HANIMLAR NERDESİNİZ
BEN BAT MAYIS 2018 TOPİĞİNE YAZIYORUM ARA ARAMerhabaa, buralardayım ben sen nerelerdesin nasılsın?
BAKIMLI HATUN NASILSINIZ BAKALIM :))merhabalar bende buradayımm :) nasıl gidiyor hanımlar?
heryerdeyiz seninle canım:) kk gündemi bizden sorulur desene. ay valla bakım işi zor. bende aynı dertten muzdarıpım bekliyorum acaba ne zaman bir şey olacak diye.BAKIMLI HATUN NASILSINIZ BAKALIM :))
VALLAHİ BEN MERAKLA ADET GELECEKMİ GELMEYECEKMİ ONU BEKLİYORUM
Aynı ben de yarın doktora gitcem bakalım onu bekliyorum. İş olduğundan ben çok yazamıyorum okuyorum çoğu konuyu ama yazamıyorum:)BEN BAT MAYIS 2018 TOPİĞİNE YAZIYORUM ARA ARA
İYİYİM CANIM NE OLSUN KUZU KUZU ADET GELECEKMİ GELMEYECEKMİ ONU BEKLİYORUM
SEN NASILSIN ARKADAŞIM
bende önümüdeki 2 gün doktorlardayım bakalım ne diceklerAynı ben de yarın doktora gitcem bakalım onu bekliyorum. İş olduğundan ben çok yazamıyorum okuyorum çoğu konuyu ama yazamıyorum:)
HAYIRLI HABERLER İLE GEL İNŞALLAH SONUCU YAZ OLDUMUAynı ben de yarın doktora gitcem bakalım onu bekliyorum. İş olduğundan ben çok yazamıyorum okuyorum çoğu konuyu ama yazamıyorum:)