Gebeliğe Hazırlık 2019 yılında anne olmak isteyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İyice kestim ümidi bakalım hayırlısı olsun inşallah.

İnşallah bebiş olur seninde daha fazla bekletmeden

Olsun canım yinede kötü düşünüp üzülme hayırlısı buymuş olmamış demekki olsun. Benim bu 3.kayıbımdı 2 hafta önce kürtajım yani.sağşıksız gebelikti kaybettim diyip teselli.oluyorum inanın artık elimden bişey gelmiyor .. yoksa kafayı yer insan her kayıpta .. şöyle dşünmek lazım ya ilerleyen aylarda olsaydı ya doğumda kaybetseydik, yani sende öyle düşün hayırlısı değilmiş bu ay olmadı öbür ay olur kısmetinde varsa .. dua edip bekleyeceğiz hepimiz kısmetiniz ne zaman bizr gelirse artık ..

aynen öyle, kısmet
“istediğin bir şey oluyorsa bir, olmuyorsa bin hayır ara..... bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur...... ne istersem ben mevla’dan isterim. verirse yüceliğidir, vermezse imtihanımdır” demiş mevlana...

Ne güzel dedin canım, Hepimize Allah vaktinde sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Ben hep dua ederken diyorum,çok şükür ki yanımda tesellim kıymetlim oğlum var, Allahım önce hiç olmayana versin, en çok bekleyene versin, anneliği babalığı yaşatsın, sonra bizlere 2.evladı versin kardeş duygusunu tattırsın evlatlarımıza .. Kaderimiz de varsa olacak yoksa da yolumuza bakarız elbette

inşallah hayırlısıyla..

Bazen çoğu zaman çevremde gördüğüm duyduğum, kadın hamile kalıyo pat 9 ay sonra doğuruyo, 2. 3. Çocuk peşpeşe oluyor .. biz de bir sorun yok, testlerde birşey çıkmıyor o zaman diyorum ki Allah beni kocamı sınıyor .. isyan etmeyip susuyorum birşey yapamam, Allah veriyor Allah alıyor. Bizi evlatlarımızla sınıyor Allah, başkalarını da başka şeylerle sınıyor .. buna da şükür napalım

Allah önce sağlık versin bize, sevdiklerimize.. herşeyinde hayırlısını versin.. elimizden birşey gelmez, buna da şükür

BEN BAT MAYIS 2018 TOPİĞİNE YAZIYORUM ARA ARA
İYİYİM CANIM NE OLSUN KUZU KUZU ADET GELECEKMİ GELMEYECEKMİ ONU BEKLİYORUM

SEN NASILSIN ARKADAŞIM
Aynı ben de yarın doktora gitcem bakalım onu bekliyorum. İş olduğundan ben çok yazamıyorum okuyorum çoğu konuyu ama yazamıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…