Gebeliğe Hazırlık 2019 yılında anne olmak isteyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlı uğurlu olsun ca

pawlover bu testleri nerede yaptırdın. banada gittiğim doktor yaptırmam için bir çok test verdi bunları yaptır dedi ama devlette sadece test için gidiliyor mu bilmiyorum?
İstanbulda mısın? Devlet hastanesinde yaptırdım daha önce iki kimyasal geçirdiğim için istedi. Senin var mı düşüğün?

İstanbulda mısın? Devlet hastanesinde yaptırdım daha önce iki kimyasal geçirdiğim için istedi. Senin var mı düşüğün?
istanbulda oturmuyorum adanadayım. bende 2 düşük yaptım en son gittiğim prof istedi de devlet hastanesinde doktordan randevu mu aldınız?

istanbulda oturmuyorum adanadayım. bende 2 düşük yaptım en son gittiğim prof istedi de devlet hastanesinde doktordan randevu mu aldınız?
Evet randevu alıp gittim. Genetik ve bunları istedi genetik daha çıkmadı bu da 2 haftadan fazla sürdü

Kızlar selam bende yaklaşık 3-4 aydır deniyorum adetim hiç şaşmaz bu ay 3 gün geçti belirtilerim de vardı çok heveslenmiştim ama bu sabah adet oldum hemde aşırı bir ağrı ve sancıyla şuanda da yatıyorum su torbasıyla size yazıyorum

Size bi kaç şey soracağım daha önce yazdığınız BAT dediğiniz şey nedir bilmiyorum da ?

Bir de önereceğiniz kadın doğum doktoru var mıdır? Benimki memoriala geçti ve oraya da bütçemiz yetmiyor sağlık sigortam da geçmiyor...

Hayırlısı olsun canım geçmiş olsun
Bat beklenmeyen adet tarihi demek

Cnm bu testlerin içeriğini bilemem ama değerlerin negatif
Eğer bunların sende çıkmaması gerekiyorsa bu testte sen de bir şey yok.
Kan pıhtılaşmasına bakıldı sanırsam canım çok sağol temiz sanırım bakalım 10unda randevum var bu da temizse ne ister bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…