Gebeliğe Hazırlık 2019 yılında anne olmak isteyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı cumalar kızlar. Kaldı 8 gün :KK70: günşer geçmiyo ya. Ama hamile deiğilim sanırım. Adet olacak gibi karnım ağrıyo. Kasıklarım dolu. Sol kasığımda batma var. Hamile miyim acaba :KK70: bu arada gidip geliyorum

Hayırlı cumalar kızlar. Kaldı 8 gün :KK70: günşer geçmiyo ya. Ama hamile deiğilim sanırım. Adet olacak gibi karnım ağrıyo. Kasıklarım dolu. Sol kasığımda batma var. Hamile miyim acaba :KK70: bu arada gidip geliyorum
hiç belli olmaz belkide miniğin geliyordur arkadaşım bende doluluk hissi olduğunda gebe kaldığımı biliyorum hadi bakalım az kaldı hayırlısı ile gelsin miniğin

Canim seni hatirladim, devam ediyor musun tedaviye?
Hayirlisi insallah hakkimizda
amin cümlemize
kusuruma bakma canım yaa hatırlayamadım hangi topicten
benim tüp bebek tuttu ama düşük yaptım canım artık doğal yoldan ikinci evladım için uğraş veriyorum

senin tedavin ne durumda

amin cümlemize
kusuruma bakma canım yaa hatırlayamadım hangi topicten
benim tüp bebek tuttu ama düşük yaptım canım artık doğal yoldan ikinci evladım için uğraş veriyorum

senin tedavin ne durumda
Yok canim ben tedavi olmuyorum. 34 yasindayim, 2nci cocuk istiyorum. O konuda konusmustuk senle.
Bitkisel demir surubu ve folik asit kullaniyorum sadece.
Hayirlisi ins

Benim adetim 7 gün geçti ama test yapıyorum negatif hiç bir belirti yok adet olmadan 1 gün önce ve ertesi günler sanki adet olucam gibi karın ağrısı bel ağrısı çok fazla oldu sonra geçti suan hiç bişey yok neden olur ara ara sarı bi akinti oluyo o kadar normalde geç döllenmeyse dicem ama geç döllenme olsa adetin geçtikten sonra kaçıncı gün belli olur

X