Benim de Çarşamba kontrolüm inşallah bütün ilaçları bıraktırır özellikle oksapar artık çok Canımı acıtıyor sen kan sulandırıcı olarak ne kullanıyorsunHayır canım 21 Eylül'e gün verdi o zaman bakacak belki o zaman cinsiyetini de söyleyebilirim dedi bakalım iki hafta sonra yine kontrolüm var . Crinone jelimi bırakacam 1 hafta sonra folik d vitamini ve kan sulandırıcı kullanmaya devam hayırlısı inşallah
Oksapar canım ama onu bıraktırmadı bana devam alıştım artık Doğuma kadar bazen kullandırıyorlarmış umarım bizim öyle olmazBenim de Çarşamba kontrolüm inşallah bütün ilaçları bıraktırır özellikle oksapar artık çok Canımı acıtıyor sen kan sulandırıcı olarak ne kullanıyorsun
Çıksın çıksın biz burdayız desinler. Ben de daha bir şey yok sıfır beden slimfit pantolon tişört giyorum karın dümdüz. Senin ikiz olduğu içindir. İlaçlardan kurtulmak güzel olcak aylardır ilaç takip ediyoruzPazartesi ilaçları bende bitiriyorum progestan fitil kalmıştı. Coraspin devam ona bir şey demediler. Çarşamba benimde kontrolüm var inşallah doğumu yaptıracak doktor ile olacak bir aksilik olmazsa.
Karnınız çıkti mi kızlar benim hafif göbek altı bölge de çıktı sanki tabi kendi göbeğimde var ikiz olduğundan sanırım biraz erken ama sanki.
Oooo o kadar olur mu slimfit çocuk dogurursun maazallah, eline şey bir bölge gelmeye başladı ara ara çoğalıyor arada azaliyor sertlik olan bölge. İkiz olduğuna bağladım bendeÇıksın çıksın biz burdayız desinler. Ben de daha bir şey yok sıfır beden slimfit pantolon tişört giyorum karın dümdüz. Senin ikiz olduğu içindir. İlaçlardan kurtulmak güzel olcak aylardır ilaç takip ediyoruz
Sabah kustum iğneye gidip geldikten sonra rahatladım dışarı çıkıp alışveriş yapınca kafam dağıldı iyi geçti şükür. Folik asit dahil bütün ilaçlar yarın kesiliyor en çok crinone jel ve iğneden kurtulacağım için memnunumOooo o kadar olur mu slimfit çocuk dogurursun maazallah, eline şey bir bölge gelmeye başladı ara ara çoğalıyor arada azaliyor sertlik olan bölge. İkiz olduğuna bağladım bende
İlaçlardan ögggg geldi, folik asit de 12 haftalık iken bırakılıyordu diye hatırlıyorum bırakacak misin.
Miden nasıldi bugün
Benim önceden göbek olduğu için ayırt edemiyorum ama sanırım bende de biraz çıkmış azıcık birazcık bel kısmımda biraz kalınlaşmış bide gergin böyle eskiden göbeğim vardı kullanılan ilaçlardan böyle yumuş yunuştu şimdi gergin sert anlaşılabiliyor çıktığını tam görebilseydik:)Pazartesi ilaçları bende bitiriyorum progestan fitil kalmıştı. Coraspin devam ona bir şey demediler. Çarşamba benimde kontrolüm var inşallah doğumu yaptıracak doktor ile olacak bir aksilik olmazsa.
Karnınız çıkti mi kızlar benim hafif göbek altı bölge de çıktı sanki tabi kendi göbeğimde var ikiz olduğundan sanırım biraz erken ama sanki.
İğneden iki hafta önce kurtuldum çok şükür. Beziyor insan bir de hormon sonuçta dengemizi şaşırtıyor.Sabah kustum iğneye gidip geldikten sonra rahatladım dışarı çıkıp alışveriş yapınca kafam dağıldı iyi geçti şükür. Folik asit dahil bütün ilaçlar yarın kesiliyor en çok crinone jel ve iğneden kurtulacağım için memnunum
Benimde göbeğim var aslında ama sertlik hissi biraz farklı sabah düz bayağı akşam 5 aylık sankiBenim önceden göbek olduğu için ayırt edemiyorum ama sanırım bende de biraz çıkmış azıcık birazcık bel kısmımda biraz kalınlaşmış bide gergin böyle eskiden göbeğim vardı kullanılan ilaçlardan böyle yumuş yunuştu şimdi gergin sert anlaşılabiliyor çıktığını tam görebilseydik:)
Bulantı var mı bilmiyorum ama progestan kapsülü bulantıya neden olduğu için fitil olarak kullandırıyor genelde Doktorlar. Bulantı varsa artarsa doktoruna fitil şeklinde kullanmayı sorabilirsin. Bazılarında da vajinal kullanım birikinti ve kaşıntı yapıyor onlarda hap olarak kullanıyor. İnşallah tez vakitte biter ilaçların sürekli ilaç kullanmak çok zor benim pazartesi bitiyor fitil. İmom kullanmadım ama içinde domuz jelatini mi ne varmış bir bak istersen.Dr crinone jeli progestan hapa çevirdi
Folik asidi bıraktırdı
İmom diye omegalı bi vitamin ve gyno ferro sanal verdi
Haftada birde proluton devam
Gerçekten mi ya göbeğim mahvoldu benim senin ilk deneme miydi dondurulmuş embriyo muyduOksapar canım ama onu bıraktırmadı bana devam alıştım artık Doğuma kadar bazen kullandırıyorlarmış umarım bizim öyle olmaz
Hayır 2 denemem son dondurulmuş embriyomdu çok şükür tuttu. İyi olsunlar da biz çekelim bişey olmaz diyorum hep rabbim sağlıkla kucaklarımızı doldursunGerçekten mi ya göbeğim mahvoldu benim senin ilk deneme miydi dondurulmuş embriyo muydu
Bulantı var mı bilmiyorum ama progestan kapsülü bulantıya neden olduğu için fitil olarak kullandırıyor genelde Doktorlar. Bulantı varsa artarsa doktoruna fitil şeklinde kullanmayı sorabilirsin. Bazılarında da vajinal kullanım birikinti ve kaşıntı yapıyor onlarda hap olarak kullanıyor. İnşallah tez vakitte biter ilaçların sürekli ilaç kullanmak çok zor benim pazartesi bitiyor fitil. İmom kullanmadım ama içinde domuz jelatini mi ne varmış bir bak istersen.
Bulantım hiç olmadı çok şükürBulantı var mı bilmiyorum ama progestan kapsülü bulantıya neden olduğu için fitil olarak kullandırıyor genelde Doktorlar. Bulantı varsa artarsa doktoruna fitil şeklinde kullanmayı sorabilirsin. Bazılarında da vajinal kullanım birikinti ve kaşıntı yapıyor onlarda hap olarak kullanıyor. İnşallah tez vakitte biter ilaçların sürekli ilaç kullanmak çok zor benim pazartesi bitiyor fitil. İmom kullanmadım ama içinde domuz jelatini mi ne varmış bir bak istersen.
Bulantı olmaması çok iyi. Baha Bir grupta bahsi geçiyordu ben decavit kullanıyorum o yüzden çok desmedim.Bulantım hiç olmadı çok şükür
Hap daha kolay olacak sanki imom da da soğur jelatini yazıyo inşallah doğrudur
Orası öyle tabi benim de ikinci deneme dondurulmuş.. bıraktırmazsa oksaparı baya üzülürüm göbeğimde her yer taş gibi oldu artık sen nerden vuruyorsun iğneyiHayır 2 denemem son dondurulmuş embriyomdu çok şükür tuttu. İyi olsunlar da biz çekelim bişey olmaz diyorum hep rabbim sağlıkla kucaklarımızı doldursun
Bende üzerine yanlış bişey yazamazlar herhalde diye düşündüm ama bilmiyorumBulantı olmaması çok iyi. Baha Bir grupta bahsi geçiyordu ben decavit kullanıyorum o yüzden çok desmedim.
Hamilelikte kalp normalden hızlı atarmış tabi çabuk yorulma hepimizde vardırBen kendi kalp atışımı çok hissediyorum sizde de böyle bişey olan var mı
Uzanınca özellikle sanki Yen’i merdiven çıkmış gibi küt küt atıyor
İki adım yürüsem yoruluyorum
Belki de jelatin ile ilgili kötü şeyler söylemişlerdir emin değilim yani. Neyse dr vermiş kullan.Bende üzerine yanlış bişey yazamazlar herhalde diye düşündüm ama bilmiyorum
Birkaç hafta öncesine kadar dediğini çok sık yaşıyordum artık pek olmuyor kan çoğaldığı için kalp yetişmeye çalışıyor sanırım benim de arada çarpıntı oluyor ama dediğin gibi yatıyorum kalbimi hissediyorum seyriyor gibi bütün vücut o durum geçti.Ben kendi kalp atışımı çok hissediyorum sizde de böyle bişey olan var mı
Uzanınca özellikle sanki Yen’i merdiven çıkmış gibi küt küt atıyor
İki adım yürüsem yoruluyorum