2019 TÜP BEBEK MART ANNELERİ

Hepimiz bir yerlerde yuvarlanıyoruz, birkaç gündür midem iyiydi bugün kahvaltıda patatesli yumurta yedim akşama kadar midem bulandı durdu uzun zamandır yumurta ile uzaktım ondan oldu herhalde.
Yumurta? İyi cesaret valla ben normalde kokusuna tahammül edemiyorum şimdi eskaza evde pişse bile mahvolurum. Ama iyi bi protein kaynağı yemek lazım tabi ama nerdeeeee. Hazır hissetmeden çok keskin tatlara geçmemek gerekiyor özellikle hayvani gıdalar ağır oluyor

2 gündür iyi gibiydim. Akşamüstü içim yandı gazoz içtim , midem bi tuhaf şuan . Kendime engel olamadım buz gibi pek güzeldi

Eşim sürekli ye diyorda yiyemiyordum, birkaç gündür mide iyi diye bir tarafım kalktı herhalde yiyeceğimi yedim.
Bugün sana Bir karın ağrısı da var benim bu kistler nolcak yaa sancı yapıyor resmen. Ohss den kalan yumurtalar 3cm olmuştu geçen hafta yanlış duymadiysam

Onlar belli bi süre sonra küçülüp vücut tarafından emilip yok olcak. Adet olunca sökülüp gidiyor da gebeyken iş değişiyo süreç uzuyor. Talihsizlik ama sen üstesinden gelirsin

2 gündür iyi gibiydim. Akşamüstü içim yandı gazoz içtim , midem bi tuhaf şuan . Kendime engel olamadım buz gibi pek güzeldi
İçerken iyi gerisi kötü bende geçen pepsi twist içtim döndü ben icemedim diye iyy sonra ne mide bulantısı berbat.
Bana bir de tatlandırıcı çok kötü geliyor.

Onlar belli bi süre sonra küçülüp vücut tarafından emilip yok olcak. Adet olunca sökülüp gidiyor da gebeyken iş değişiyo süreç uzuyor. Talihsizlik ama sen üstesinden gelirsin
Ben aslan parçasıyim dimiii
Azıcık uyuyunca hemen sertleşiyor o kistin olduğu bölge, geçecek sabır.

Biz dertlenmeyi sevmiyoruz hamileliğimiz ile ilgili sanırım ondan çok yazılmiyor.

Bulantı kusma baş ağrısı açlık şişkinlik kilo verme alma gibi durumlara seviniyoruz.

Biz dertlenmeyi sevmiyoruz hamileliğimiz ile ilgili sanırım ondan çok yazılmiyor.

Bulantı kusma baş ağrısı açlık şişkinlik kilo verme alma gibi durumlara seviniyoruz.
O tarz sorunlar sorun değil bize biz güçlü kadınlarız inşallah güçlü anneler olup güçlü bebişler yetiştiricez

Hahaha sanırım ne olduğum belli değil geçen ilaç yazdırmaya gittiğim doktor 4 nisan dedi:))) ama ben 30 mart diye kabul ediyorum
Hoşgeldin canım boşver yahu hangimiz ne vakit doğuracağız kim biliyor Şubat Mart Nisan bunlar birbirine komşu her an her şey olabilir. Sağlıkla gelsin istediği vakit gelsinler inşallah.
bende varım inşallah bu defa kucağıma alabilirim.

O tarz sorunlar sorun değil bize biz güçlü kadınlarız inşallah güçlü anneler olup güçlü bebişler yetiştiricez
Hoşgeldin canım inşallah sağlıkla doğar bu sefer bebeklerimiz çok çektik çok çabaladik Rabbim yüzünüze baksın inşallah.
Evet zor bulduk o yüzden bize hepsi tiri viri geliyor.

Hoşbuldum cnm:) Aynen sağlıklı olsunlar da bi hafta geç bi hafta erken hiç farketmez
Perşembe günü kontrolüm var doktor bi dahaki geldiğinde tarama testlerini yaparız dediler de daha erken değil mi bilemedim Nehira-27 sen yaptın mı

Bu perşembe mi tarama testlerin, bi sonraki gidişinde mi ?
Benim salı kontrolüm var o gün yapacak testi. 12.haftada oluyorum ozaman. 11-14 haftaları arasında yapılıyor sanırım

Canım senin transferin adetin kaçıncı günü oldu 5. Gün embriyosu muydu

Selamlar benim ilk oğlum 4. Tüp be ek denememde oldu şu an 4 yaşında bide 1.5 yaşında oğlum var o tedavisiz oldu şaşırdık hatta ben vay be millet bisey yapmadan böyle hamile kaliyomus demekki dedim ikisini de gördüm birinin ne zorluklarla oldugunuda güle oynaya hamile kalmayida allah kimseye aratmasin isteyen herkeze nasip etsin size hayirli sağlıklı doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…