2019 TÜP BEBEK MART ANNELERİ

Hoşbuldum cnm:) Aynen sağlıklı olsunlar da bi hafta geç bi hafta erken hiç farketmez
Perşembe günü kontrolüm var doktor bi dahaki geldiğinde tarama testlerini yaparız dediler de daha erken değil mi bilemedim @Nehira-27 sen yaptın mı
11-14 arasında ikili yapılıyor yaptıracaksan. Ben hala düşünüyorum

Sabah işe gitmek için kalktım hazırlandım işe gideceğim sırada bi öğürdüm sanırım zorladım kusmamak için kendimi sağ baş tarafıma ağrı attı ölüyorum sandım gözlerimden yaş ellerim de titriyordu Hale'n baş ağrısı devam ediyor ayrıca kasığım ve karnım da ağrıyo:KK43: crinone jelim hepsi tortu şekilde çıktı içerde kalanlar siz düşünün nasıl kastığımı o an anlamadım demek istemsiz kasmışım
moralim bozuldu bişey yoktur demi bebeğim de

Sabah işe gitmek için kalktım hazırlandım işe gideceğim sırada bi öğürdüm sanırım zorladım kusmamak için kendimi sağ baş tarafıma ağrı attı ölüyorum sandım gözlerimden yaş ellerim de titriyordu Hale'n baş ağrısı devam ediyor ayrıca kasığım ve karnım da ağrıyo:KK43: crinone jelim hepsi tortu şekilde çıktı içerde kalanlar siz düşünün nasıl kastığımı o an anlamadım demek istemsiz kasmışım
moralim bozuldu bişey yoktur demi bebeğim de
Bir şey yoktur canım evham yapma, kusma öğürme kasılma yapıyor, mümkün olduğunca sakin olmaya çalış böyle durumlarda kendini sıkmamak için çabala. Zor zamanlar ama geçecek az kaldı.

kızlar kilo durumunuz nasıl ben zaten kilolu başladım şimdiden 3 kilo da aldım :KK43:

kızlar kilo durumunuz nasıl ben zaten kilolu başladım şimdiden 3 kilo da aldım :KK43:
Canım erken başlamışsin Doktorlar kızıyor. Kilon varsa biraz dikkat et hem kendi sağlığın hem de bebeğin için. Ben halı hazırda 5 kg vermiştim daha almadım ama karnım şişmeye başladı ikiz olduğundan sanırım.

İkili testin yapıldı mı canım
Hayır canım 21 Eylül'e gün verdi o zaman bakacak belki o zaman cinsiyetini de söyleyebilirim dedi bakalım iki hafta sonra yine kontrolüm var . Crinone jelimi bırakacam 1 hafta sonra folik d vitamini ve kan sulandırıcı kullanmaya devam hayırlısı inşallah

İyi aksamlar kizlar bugun ikili teste gittik cok sukur burun kemigi var ense ölcümü 1.37 dr hersey normal dedi sukurler olsun hatta cinaiyeti hakkinda yorum bile yapti erkege benziyor dedi sukurler olsun bugünümüze. Rabbim hepimizi sevindirsin insallah

İyi aksamlar kizlar bugun ikili teste gittik cok sukur burun kemigi var ense ölcümü 1.37 dr hersey normal dedi sukurler olsun hatta cinaiyeti hakkinda yorum bile yapti erkege benziyor dedi sukurler olsun bugünümüze. Rabbim hepimizi sevindirsin insallah
Maşallah darısı bize inşallah

Ben de bugün ikiliyi yaptırdım. 0.7 mm ense kalınlığı haftasıyla uyumlu ölçümleri çıktı çok şükür. Çok kustuğum için aç gittim 11:30 daki muayeneye yavrum açlıktan uyuyordu cinsiyet için uyandıralım dedi doktor elleme merak etmiyorum açım uyanmaz o dedim. Sağlığı yetti yani:KK200:

Güzel geçmesine sevindim sağlıkla gelsin minik inşallah.

Ben de bugün ikiliyi yaptırdım. 0.7 mm ense kalınlığı haftasıyla uyumlu ölçümleri çıktı çok şükür. Çok kustuğum için aç gittim 11:30 daki muayeneye yavrum açlıktan uyuyordu cinsiyet için uyandıralım dedi doktor elleme merak etmiyorum açım uyanmaz o dedim. Sağlığı yetti yani:KK200:
Oyyy maşallah kuzuya, rahatsız etmeyin de kalori yakmasin :anne:
Ense kalınlığı da çok iyi çıkmış maşallah sağlıkla gelecek inşallah benim fikrimi biliyorsun babasına çeken bir erkek o :KK4:

X