2019 TÜP BEBEK MART ANNELERİ

Merhaba kizlar nasilsiniz nasil gidiyor hamilelik dün seker yuklemesi yapildi benim 75 gr lik aclik 88 1.saat sonra 211 2.saat sonra 123 cok mu yuksek tokluk sekerim
Canım normali ne çok iyi bilmiyorum ama sanki daha önce okuduklsrimdan anladığım kadarıyla biraz yüksek gibi 100luk yapabilir dr un. İnşallah bir şey olmaz belki birkaç günlük beslenmen etkilemiştir. Biraz dikkat et yenilenir en fazla.

Dahiliye görecekmis yuksek dendi hayirlisi olsun bakalim nelerle karsilasicaz bekliyorum simdi insallah fazla.yuksek degildir insulin kullanmam gerekmez

Dahiliye görecekmis yuksek dendi hayirlisi olsun bakalim nelerle karsilasicaz bekliyorum simdi insallah fazla.yuksek degildir insulin kullanmam gerekmez
O kadar yüksek değil galiba önce biraz takip edilir hemen insülin başlanmıyor sanırım. Dikkat et yediğine içtiğine canım. Nişasta un patates şeker meyve havuç gibi şeylere dikkat et. Zaten hemen bir diyet listesi verirler eline. İnsülin direncim vardı kilomun fazla olduğu zaman diyet ile direnç kayboldu çok şükür. Şu anda iyi sanırım ama bizim yüklemede yakındır pkos olduğu için mecbur yaptırırım gibi.

24 ile 28 haftalar arasi yapiliyor canim bende de pkos var bizim pastane dukkanimiz.oldugu halde ben ne tatli ne sekerli seyler yedim bende seker cikti gorumcem dunyanin tatlisini yedi seker cikmadi ona sasiriyorum

24 ile 28 haftalar arasi yapiliyor canim bende de pkos var bizim pastane dukkanimiz.oldugu halde ben ne tatli ne sekerli seyler yedim bende seker cikti gorumcem dunyanin tatlisini yedi seker cikmadi ona sasiriyorum
Pkos olunca yatkın oluyoruz zaten ondan

Selam kızlar bugün günlük pedim de sarı tam olmamakla beraber bi akıntı gördüm sıkıntı olur mu doktoru bilgilendirmeliyim yoksa hiç pinpirik olmasam mı

Selam kızlar bugün günlük pedim de sarı tam olmamakla beraber bi akıntı gördüm sıkıntı olur mu doktoru bilgilendirmeliyim yoksa hiç pinpirik olmasam mı

Haftasonu bende de ayni sey oldu cok stres oldum. Aile hekimine gidip idrar kan tahlili yaptirdim her sey normal cikti. Akinti icinde olabilir normal dedi.
Eger yanma, koku yoksa normal dedi.

Haftasonu bende de ayni sey oldu cok stres oldum. Aile hekimine gidip idrar kan tahlili yaptirdim her sey normal cikti. Akinti icinde olabilir normal dedi.
Eger yanma, koku yoksa normal dedi.
Yok yanmam şükür ama böyle biraZ tahriş olmuş sanırım akıntı da öyle kokulu değildi zaten doktorun Numarası var da çok rahatsız etmek istemiyorum:) iyidir inşallah herşey yolundadır

Akıntı gittikçe çoğalacak sorun yok evham yapma. Bazen sarı biraz koyu bile oluyor bol su iç sorun olmaz.

Merhabalar...
Becidina hayırlı uğurlu olsun gebeliğin cinsiyetleri ne oldu? bir dönem konuşmuştuk.. şimdi gördüm konunu tebrik ediyorum hepinizi..
Rabbim, sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin..

Merhabalar...
Becidina hayırlı uğurlu olsun gebeliğin cinsiyetleri ne oldu? bir dönem konuşmuştuk.. şimdi gördüm konunu tebrik ediyorum hepinizi..
Rabbim, sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin..
Merhaba Allah razı olsun, bir kız bir erkek Rabbim kısmet ederse inşallah.
Amin Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah. Hatırlayamadım kusura bakma çok kişi ile yazısiyoruz. İkiz gebelik ile mi ilgiliydi konuşmamız.

Amin inşallah.

Süper maşallahh bir kere de hem kız hem erkek... Başkent Bülent hoca sayfası idi .. onun tedavisi mi oldu?
bir kızım var 2.yi istiyorduk, mayısta kürtaj oldum, bana amh değeriyle ilgili direk tüp bebek demişlerdi araştırırken denk gelmiştik.. opu bile nedir bilmiyordum sizler anlatmıştınız..
seni böyle gördüğüme sevindim..
bende son durum ovu testi kullanıyorum en son geçen adetin 3.günü gittiğimde fsh 15,98, 0,6 da amh çıktı yine direk tüp bebek dediler.. olmaz mı diyorsunuz dedim, yok diyemem ama yaşın açısından tüp bebek dedi, onun da %50 şansı var dedi. şimdilik olura bıraktık, ama amh giderek düşüyormuş.. bir sıkıntı da sarmadı değil.. hani keşke der miyim vs?
şu anda 31inde pik gördüm 2si silikleşti 16sı bat gibi görünüyor dün sabah test yaptım negatif.
olursa olur olmazsa da ne yapalım nasibimizde yokmuş deriz diyoruz ..

Evet canım Hulusi hoca da yaptığımiz ilk denemede tuttu çok şükür.
Amh değeri maalesef düşük işin kötü yanı kendiliğinden olmadıkça da azalıyor rezerv ama tüp Bebek tedavisi ile aşırı yükleme yapılırsa rezerv hızlı şekilde yine düşüyor. Yani çok dikkatli olmak lazım. Yersiz tedaviler yaptırma rezerv iyice azalmasın. Maşallah kızına iyi ki o var. Kendiliğinden olma ihtimali illaki var neden olmasın bir yumurta ile başlıyor her şey sonuçta Rabbim kısmet edecekse her durumda ediyor çok şükür. İnşallah hayırlı pozitif haberini de alırız. Öğrendin artık bir çok şeyi sende uzmanı oldun hepimiz birbirimize bildiğimiz kadarıyla yardım etmeye çalışıyoruz.

tekrar tebrikler ...
evet düşük epey..
hiç bir ilaç da verilmedi..
bak ben onu bilmiyordum söylediğin iyi oldu (hızlı düşüyor) yersiz tedaviye hayır..
evet iyi ki kızım var Rabbim bağışlasın hepsini içinde kızımı da
3 4 tane solda 2 3 tane sağda var demişti folikül için onu da benim zorumla baktı, ultrason bakmayacak mısınız dedim de öyle baktı... inşallah ben de çok isterim pozitif haberimi vermeyi ama yine reglim gelecek gibii...
ben de takipteyim.. arada katılırım :)

İnşallah olur dualarımız isteyen tüm kardeşlerimiz için. Gün doğmadan neler doğar pozitif ol sen yine de.

Kızlar iyi akşamlar bugün detaylı ultrasona girdik bebeğim çok hareketsizdi uyuyordu tam bir saat uğraştık dönmesi için yürüdüm çikolata yedim karnımı salladım yine dönmedi 10 gün sonra göremediğimiz yerleri tekrar göremek için gideceğiz. Eve yürüyerek geldim normalde yürüyüşten sonra eve gelip uzandığımda hareketlerini çok net hissederdim ama bugün resmen hiç oynamıyor tekmelemiyor endişenlendim açıkcası neden böyle acaba normalde gayet hareketliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…