2019 TÜP BEBEK MART ANNELERİ

Bizim dün kontrolümüz vardı ama bacak bacak üstüne atmıştı cinsiyeti göstermedi çok şükür herşeyi normal çıktı haftaya cinsiyet için tekrar çağırdı dr
Nazlı sizin Bebek o zaman sağlıklı çok şükür haftaya tekrar görmüş olursun hem benim dr çok uzun aralıklarla çağırıyor yoğun

Nazlı sizin Bebek o zaman sağlıklı çok şükür haftaya tekrar görmüş olursun hem benim dr çok uzun aralıklarla çağırıyor yoğun
Uzun uzun baktı görmek için ben halimden çok memnundum
Normalde benim dr da sık çağırmıyormuşta tüp bebek diyince bir hafta sonra yine gel dedi
Bu zamana kadar tüp bebek doktoruna gidiyordum ben üç ay geçince değiştirdim

Tüp Bebek olduğunu benim ki de biliyor ama çokta tinlamadi. Aslında yarın ki kontrol 17sindeydi kanama oldu diye biz eerkene çektik kabul etti. Her hafta gitsem ancak rahat edeceğim

Tüp Bebek olduğunu benim ki de biliyor ama çokta tinlamadi. Aslında yarın ki kontrol 17sindeydi kanama oldu diye biz eerkene çektik kabul etti. Her hafta gitsem ancak rahat edeceğim
Benim dr da tüp bebekle çocuk sahibi olmuş belki ondan çok ilgili memnun kaldım

Evet galiba öyleydi
Progestan kullanıyomusun peki
Normalde kullanmıyorum ama geçen hafta kanama başladığı için proluton oluyorum hafta bir devam edermiyim bilmiyorum dr demedi ama akşamları da 200luk progestan fitil kullanıyorum 4 gündür leke kahveye biraz döndü. Kendi çözümümuzu kendimiz buluyoruz maalesef

Bana dr 6.aya kadar devam dedi proluton iğneye progestan hapa
Sende istersen kullanmaya devam et

Tam aradığım başlık bu.elinize sağlık. Ben de nisan sonu Mayıs başıyım aslında ama tüp bebek kısmı için aranıza katılıyorum. Normal gebelik gruplarında telaşlar düşünceler çok farklı. Tedavi süreçlerini bilmeyen gebeliğin önemini çok da anlayamıyor. Fenalık geldi oradaki bol muhabbetlerden bana.
Herkese bu mübarek cumada hayırlar diliyorum.

Hoşgeldin canım aynen bu düşünce nedeniyle actik burayı. Bizim takıldığimiz şeyler ile onların ki biraz farklı. Hele ki birkaç kez 'keşke hamile kalmasaydim' 'istemiyorum bu bebeği' gibi bir şeyler okuduktan sonra emin oldum. Oraları da hala okuyorum ama cevap pek yazmıyorum geyik muhabbeti çoğunlukla.

Rabbim zorluklarımuza yenisini eklemesin inşallah sağlıkla hayırla doğuralim.

Ayi önemli değil o an öyle geldi açtık kafana göre gel takil :)

Sağolun elinize sağlık.
İnşallah hepimize hayırlı gebelikler, evlatlar nasip olsun.

Saat kacta randevun aklim sende benimkide saat 15:00 de bakalim hayirlisi
İkide ama Hacettepe perinatoloji bölümünde herkesi aynı saatte çağırıyorlar gelip tekrar sıra alıyoruz bekliyoruz sonra saçma ama böyle. Sen benden önce görürsün doktoru. Güzel haberler alırız inşallah.

Benden haberler guzel hersey yolunda minigimi kisada olsa gordum kimil kimildi iki hafta sonra detayli ultrason en onemlisi o onsallah onuda atlatir senden nehaber minikler nasilmis

Benden haberler guzel hersey yolunda minigimi kisada olsa gordum kimil kimildi iki hafta sonra detayli ultrason en onemlisi o onsallah onuda atlatir senden nehaber minikler nasilmis
Haberlerin iyi olmasına çok sevindim. Benimkilerin alanı dar dr iyiler dedi ben görüntülerden bir şey anlamadım hiç
22sine tekrar gideceğiz istirahat verdi. Her şey iyi dedi çok şükür. Detaylı için daha erken dedi ama 22sinde 18 haftalik olacaklar o zaman bakar belki bilmiyorum.

becidina A akrepkiz kizlar benimde randevum dündü perinatolog lar bebegi dogru durust gostermiyor ki kendi ölceceklerine bakiyor cok konusmuyor ciddiler aslinda tup bebek kisminda cok memnundum dr umdan halada ona guveniyorum ama hic hevesimi yasayamiyorum bebisimin kafasini ayri bacagini ayri midesini ayri gosteriyor yahu bi dur dondurma su ekrani biz bi bakalim 6 yil beklemisiz demi yok. Bir hafta onden gidiyor du dun haftasina uyumlu dedi ne yani gerilemis mi. Hic bilgi yok sadece gayet iyi hersey guzel insallah bu defa guzel olacak sonuc bitti. Tamam bunlarda cok guzel de azcik tekmelerini gorsek vucudunu tum gorsek bi vesikalik alsak yok bi foto vermis sadece kafatasi gorunuyor

Canım onların işi bebek incelemek benimde aklıma geldi eşimle konuştuk hatta. O kendi ölçekleri ile ilgili biz de bebeği Bebek gibi gormedik sorun etmiyorum ama goresim var takip yapan herhangi bir uzm dr a gidilebilir bebeğimizi görmek istiyoruz dersin gösterir. İyi olmasına sevindim ama geri düşme diye düşünme haftasi ile uyumu iyidir yoksa erken doğum riski artıyor. Sen gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…