Cok sevindim canım Allah bebişlerini sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin inşallah.Kızlar 2 keseyide gördük çok şükürkalp atışları in bi 10 gün daha bekleyeceğiz bakalım Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşaallah ❤
Maşallah subanallahKızlar 2 keseyide gördük çok şükürkalp atışları in bi 10 gün daha bekleyeceğiz bakalım Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşaallah
Benimde sol kasığımda batma var bakalım inşallah hayırlı haberlere vesiledirSağ kasığımda batma oluyor arada dun akşam da oldu. Şimdi de. Az bi karıncalanma gibi batma. Doğal mi ki kızlar? Size olmuş muydu?
Tebrik ederim inşallah sağ salim kucağına alırsın darısı biz bekleyenlerin başınaKızlar 2 keseyide gördük çok şükürkalp atışları in bi 10 gün daha bekleyeceğiz bakalım Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşaallah ❤
Benimki de
Estrofem x3
Prolutex x2
Corasprin x1
Folik asit x1 benim de bu şekilde canım. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez ikimiz de güzel haberlerle geliriz☺
Kızlar 2 keseyide gördük çok şükürkalp atışları in bi 10 gün daha bekleyeceğiz bakalım Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşaallah ❤
Ay cok sevindim canim insallah sag saglim kucaginada alirsin yavrularini.. bende bugün kan sonucumu aldim ve allahima binlerce kez sükür olsun positiffKızlar 2 keseyide gördük çok şükürkalp atışları in bi 10 gün daha bekleyeceğiz bakalım Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşaallah ❤
Allahıııım bin şükürKızlar 2 keseyide gördük çok şükürkalp atışları in bi 10 gün daha bekleyeceğiz bakalım Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşaallah ❤
Senin için de rabbime binAy cok sevindim canim insallah sag saglim kucaginada alirsin yavrularini.. bende bugün kan sonucumu aldim ve allahima binlerce kez sükür olsun positiff
Saol canim amin insallah rabbim isteyen herkeze bu duyguyu tattirsin insallahSenin için de rabbime binne olur burda olan olmayan bu yolda yürüyen herkes güzel haberler alsın
Gözünüz aydınnnnn.... Rabbim tamamına erdirsin inşallahAy cok sevindim canim insallah sag saglim kucaginada alirsin yavrularini.. bende bugün kan sonucumu aldim ve allahima binlerce kez sükür olsun positiff
kizlar ben de dun 2 tane dondurulumuş 5. gun embriyosu transfer oldum. doktorum haftaya cuma gel dedi, erken degil mi test gunu icin sizce, 7 gün sonra olmuş oluya yani
Aynen canım bende biran önce cmtsi gelsin istiyorum Allah dualarımızı kabul eder inşallah güzel haberleri alırızBir an evvel haftaya ctesi gelsin.
İnsallah pozitif sonuçları göreceğiz.
27 subatta ben de dondurulmus 5.gun embriyosu transfer oldum ama bana 10. Gün sonra 9 Mart 1. Test,
11 Mart 2. Test yapacaksın dedi.
Transfer olduğun günü saymiycaksin. Ertesi gün 24 saat dolunca 1 gün diye sayıyorsun.
Aynen canım bende biran önce cmtsi gelsin istiyorum Allah dualarımızı kabul eder inşallah güzel haberleri alırız
yani seninkine gore benimki bayaa erken, acaba başka hormon testi icin mi cagirdi acaba, persembe bi ararim doktoru. benim de ilk transferimde 10. gun demisti doktor ama ben 8.gun yaptirdim negatifti.umarim hepimiz pozitif sonuç aliriz hayirlisiyla.