2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Benimki de
Estrofem x3
Prolutex x2
Corasprin x1
Folik asit x1 benim de bu şekilde canım. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez ikimiz de güzel haberlerle geliriz☺

Folik asidi unutmuşum ben. Son 2 senedir cocuk oldu olacak diye sürekli içtiğim icin.

İnsallah insallah. Benim kaldı 8 gün
Heyecan dorukta.

Kızlar 2 keseyide gördük çok şükür kalp atışları in bi 10 gün daha bekleyeceğiz bakalım Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşaallah ❤
Ay cok sevindim canim insallah sag saglim kucaginada alirsin yavrularini.. bende bugün kan sonucumu aldim ve allahima binlerce kez sükür olsun positiff

Kızlar 2 keseyide gördük çok şükür kalp atışları in bi 10 gün daha bekleyeceğiz bakalım Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşaallah ❤
Allahıııım bin şükür biliyorum aynı şeyleri yaşıyoruz ya her pozitif habere kendim gibi seviniyorum.rabbim sağlıkla kucağınıza versin.

kizlar ben de dun 2 tane dondurulumuş 5. gun embriyosu transfer oldum. doktorum haftaya cuma gel dedi, erken degil mi test gunu icin sizce, 7 gün sonra olmuş oluya yani

27 subatta ben de dondurulmus 5.gun embriyosu transfer oldum ama bana 10. Gün sonra 9 Mart 1. Test,
11 Mart 2. Test yapacaksın dedi.
Transfer olduğun günü saymiycaksin. Ertesi gün 24 saat dolunca 1 gün diye sayıyorsun.

27 subatta ben de dondurulmus 5.gun embriyosu transfer oldum ama bana 10. Gün sonra 9 Mart 1. Test,
11 Mart 2. Test yapacaksın dedi.
Transfer olduğun günü saymiycaksin. Ertesi gün 24 saat dolunca 1 gün diye sayıyorsun.

yani seninkine gore benimki bayaa erken, acaba başka hormon testi icin mi cagirdi acaba, persembe bi ararim doktoru. benim de ilk transferimde 10. gun demisti doktor ama ben 8.gun yaptirdim negatifti.umarim hepimiz pozitif sonuç aliriz hayirlisiyla.

Aynen canım bende biran önce cmtsi gelsin istiyorum Allah dualarımızı kabul eder inşallah güzel haberleri alırız

İnsallah insallah. Yarin sabah duş alıp oturularak da olsa namazlarıma başlayacağıminsallah sen naptın

İnsallah insallah.
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Hayırsızda da hayırlı kılıp nasip etsin yavrularımızı saglikla sıhhatle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…