Ben rapor aldım işe gitmiyorum ama evde de hep yatmıyorum. Yani genel olarak dinlenme halindeyim ama markete de gittim sakin sakin yemeğimi de yaptımOffff çok zor beklemek ama sabır edeceğim. Peki 10 gün hep yatmak şart mı? Doktor normal hayatına dön dedi ama korkumdan dönmedim. Yatıyorum ara ara evde yürüyorum.
Tostosi benim ilk denemem annem yanımda. Yemek falan herşeyi o yapıyor. Ona kalsa hiç kalkmamam gerekli. Akşamları iğneye gitmek için allahtan çıkıyorum evden.Ben rapor aldım işe gitmiyorum ama evde de hep yatmıyorum. Yani genel olarak dinlenme halindeyim ama markete de gittim sakin sakin yemeğimi de yaptımSen de nasıl mutlu oluyorsan öyle yap canım. Ama arada yürüsen iyi olur sanırım rahimde kan dolasımının artması acısından
Prenses aynı tarihiz canım inşallah güzel haberler hepimiz için25 şubatta transferim olcak inşallh... bu topik olarak dogururuz inşallaj :)
Hosbuldukk ck tskr ederimm taze transfer degil sanirim dondurulmus olucak canim yaa belli olunca soylucem tabiki..bugun dr dondurulmus yapacakmis gibi konustu..hayirliai bakalimhoşgeldin canım :) Hayırlı olsun. taze transfer olacaksınız demek. Ozaman transfer günü belli olduğunda bizide bilgilendirin listeye ekleyelim olur mu ?
Bana doktoru hemşiresi hepsi sakın kasma, transferden 1 gün sonra normal yaşantına geri dön dedi, hatta çalışıyorsan yarın işe başla dedi, o yüzden 10 gün yatmak için çok uzun bir süre canım bence o kadar stres yapmaOffff çok zor beklemek ama sabır edeceğim. Peki 10 gün hep yatmak şart mı? Doktor normal hayatına dön dedi ama korkumdan dönmedim. Yatıyorum ara ara evde yürüyorum.
Ezel valla bende yatağı yarın toplayacağım o zaman. Artık yatmama gerek Yok.Bana doktoru hemşiresi hepsi sakın kasma, transferden 1 gün sonra normal yaşantına geri dön dedi, hatta çalışıyorsan yarın işe başla dedi, o yüzden 10 gün yatmak için çok uzun bir süre canım bence o kadar stres yapma
Canım infertilite senle alakalı değilse düşük tehlikesi vs birşeydem bahsetmediyse doktorun ben ilk 2 gün yattım 3. Gün yemeğimi yaptım gün içinde 15-20 dk ev içinde yürüdüm 5 gün falan merdivende çıktım 7 gğn işe başladım falan filanOffff çok zor beklemek ama sabır edeceğim. Peki 10 gün hep yatmak şart mı? Doktor normal hayatına dön dedi ama korkumdan dönmedim. Yatıyorum ara ara evde yürüyorum.
Ha şöyle yılın yorgunluğu geçmiştir zatenEzel valla bende yatağı yarın toplayacağım o zaman. Artık yatmama gerek Yok.
Vallah canim kani verdim ama sonucu yarin alicam bugün yetistirememisler anlamadim erken kan vermeme ragmencanım kan testinin sonucu ? :) merakta bırakma
Transfr öncesi 4 gün kullandımTransfer olanlar sonuç bekleyenler sonuç alanlar Rabbim hayirli sonuçlar almamızı nasip etsin ....içinizde Prednol kullanan varmi
Ben sonuç gore ne kadar kullancakmisimTransfr öncesi 4 gün kullandım
Bana da oluyor canım ama ben de hala bekleme sürecindeyim. Umarım cevap gelir.. bi de benim hiç akıntım yok nerdeyse bu beni biraz korkutuyor):Sağ kasığımda batma oluyor arada dun akşam da oldu. Şimdi de. Az bi karıncalanma gibi batma. Doğal mi ki kızlar? Size olmuş muydu?
Bana da oluyor canım ama ben de hala bekleme sürecindeyim. Umarım cevap gelir.. bi de benim hiç akıntım yok nerdeyse bu beni biraz korkutuyor):
Bana progestanı iğne olarak verdiler. Göbekten günde 2 defa.Progestan fitil kullanıyorum ya. Günlük pedi ıslatıyor, bir müddet sonra fitilin tortusunu atıyor ya rahim.
Sana vermediler mi fitil?
Bana progestanı iğne olarak verdiler. Göbekten günde 2 defa.
Benimki deProgestan fitil gunde 3
Estrofem hap gunde 3
Prolutex 25 mg iğne 3 gunde 2 tane verdi doktor bana.
Bu iğne de Progestan içeriyormuş.
Hayirlisi insallah ikimizin de tutunur bebeler
Ayyy inşallah inşallahhPrenses aynı tarihiz canım inşallah güzel haberler hepimiz için