2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Offff çok zor beklemek ama sabır edeceğim. Peki 10 gün hep yatmak şart mı? Doktor normal hayatına dön dedi ama korkumdan dönmedim. Yatıyorum ara ara evde yürüyorum.
Ben rapor aldım işe gitmiyorum ama evde de hep yatmıyorum. Yani genel olarak dinlenme halindeyim ama markete de gittim sakin sakin yemeğimi de yaptım☺️ Sen de nasıl mutlu oluyorsan öyle yap canım. Ama arada yürüsen iyi olur sanırım rahimde kan dolasımının artması acısından☺️

Ben rapor aldım işe gitmiyorum ama evde de hep yatmıyorum. Yani genel olarak dinlenme halindeyim ama markete de gittim sakin sakin yemeğimi de yaptım☺️ Sen de nasıl mutlu oluyorsan öyle yap canım. Ama arada yürüsen iyi olur sanırım rahimde kan dolasımının artması acısından☺️
Tostosi benim ilk denemem annem yanımda. Yemek falan herşeyi o yapıyor. Ona kalsa hiç kalkmamam gerekli. Akşamları iğneye gitmek için allahtan çıkıyorum evden.

hoşgeldin canım :) Hayırlı olsun. taze transfer olacaksınız demek. Ozaman transfer günü belli olduğunda bizide bilgilendirin listeye ekleyelim olur mu ?
Hosbuldukk ck tskr ederimm taze transfer degil sanirim dondurulmus olucak canim yaa belli olunca soylucem tabiki..bugun dr dondurulmus yapacakmis gibi konustu..hayirliai bakalim

Offff çok zor beklemek ama sabır edeceğim. Peki 10 gün hep yatmak şart mı? Doktor normal hayatına dön dedi ama korkumdan dönmedim. Yatıyorum ara ara evde yürüyorum.
Bana doktoru hemşiresi hepsi sakın kasma, transferden 1 gün sonra normal yaşantına geri dön dedi, hatta çalışıyorsan yarın işe başla dedi, o yüzden 10 gün yatmak için çok uzun bir süre canım bence o kadar stres yapma:KK200:

Bana doktoru hemşiresi hepsi sakın kasma, transferden 1 gün sonra normal yaşantına geri dön dedi, hatta çalışıyorsan yarın işe başla dedi, o yüzden 10 gün yatmak için çok uzun bir süre canım bence o kadar stres yapma:KK200:
Ezel valla bende yatağı yarın toplayacağım o zaman. Artık yatmama gerek Yok.

Canım infertilite senle alakalı değilse düşük tehlikesi vs birşeydem bahsetmediyse doktorun ben ilk 2 gün yattım 3. Gün yemeğimi yaptım gün içinde 15-20 dk ev içinde yürüdüm 5 gün falan merdivende çıktım 7 gğn işe başladım falan filan

Ezel valla bende yatağı yarın toplayacağım o zaman. Artık yatmama gerek Yok.
Ha şöyle yılın yorgunluğu geçmiştir zaten:halay:, şimdi bebiş için hareket zamanı, rahimdeki dolaşım için daha iyi olduğunu bile söylüyorlar, ağır kaldırma, ani eğilip kalkma, spor yapma yeter:KK200: hatta bu sayfalarda çok okudum, 10 gün yattım tutmadı, diğer transferde hiç yatmadım tuttu diyen , nasip kısmet meselesi artık gerisi:dua:

Sağ kasığımda batma oluyor arada dun akşam da oldu. Şimdi de. Az bi karıncalanma gibi batma. Doğal mi ki kızlar? Size olmuş muydu?

Bana da oluyor canım ama ben de hala bekleme sürecindeyim. Umarım cevap gelir.. bi de benim hiç akıntım yok nerdeyse bu beni biraz korkutuyor):

Progestan fitil kullanıyorum ya. Günlük pedi ıslatıyor, bir müddet sonra fitilin tortusunu atıyor ya rahim.
Sana vermediler mi fitil?

Progestan fitil gunde 3
Estrofem hap gunde 3
Prolutex 25 mg iğne 3 gunde 2 tane verdi doktor bana.
Bu iğne de Progestan içeriyormuş.
Hayirlisi insallah ikimizin de tutunur bebeler 🤲🏻🤲🏻
Benimki de
Estrofem x3
Prolutex x2
Corasprin x1
Folik asit x1 benim de bu şekilde canım. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez ikimiz de güzel haberlerle geliriz☺️🙏🏼

X