2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

hoşgeldin canım :) Hayırlı olsun. taze transfer olacaksınız demek. Ozaman transfer günü belli olduğunda bizide bilgilendirin listeye ekleyelim olur mu ?

Canim idrar testini yaptim veeeeee positif allahima binlerce kez sükürler olsun birazdanda kan vermeye gidecegim

Allah’ım tamamına erdirsin. İnsallah önce kan testinde, sonra ultrasonda keselerini,kalp atışlarını sonra da insallah saglikla kucağına aldığını görürsün. Darisi benim ve tüm isteyenlerin basına.

Merhaba herkese bende yeni katıldım kadınlar kulübüne benim de inşallah cuma günü transferim olucak inşallah hayırlısı Rabbimden 15 yumurta toplandı.9 tanesi döllenmiş.inşallah hepimizin olur sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin Rabbim

Hadi insallah güzel haberler.
Hareket etmeye korkuyorum ben. Birkaç gün en azından yatmak iyi olacak galiba. WC ye kalkınca evin içinde bir iki tur atsak hareket etmiş oluruz kan dolaşımı icin. Demi
Ben evin içinde hep dolaşıyorum doktorum emre bey normal hayatınıza hatta işinize geri dönün demişti ama tedbir olarak yine de işten izin aldım evde aktif durumdayım

Ben evin içinde hep dolaşıyorum doktorum emre bey normal hayatınıza hatta işinize geri dönün demişti ama tedbir olarak yine de işten izin aldım evde aktif durumdayım

Bana da öyle dedi doktorum, rapor aldım bu hafta.işe gitmiyorum ama geçen yıl tedavi gören arkadasım özellikle uyardı çok kalkma. Ani hareket etme vs diye. Evin içinde dolaşıyorum ben de ama yavaş yavaş hareketlerle. Hadi hayirlisi bakalım hakkımızda.

H Hulyaefem pasifleşmişsin seni not edemiyorum malesef :) ilaç la ilgili birşey yazdığında ilaç satışı olarak algılayıp ceza veriyorlar bilgin olsunn.

Canımm.. beni de ekler misin? 25 şubatta transferim gercekleşti. Sonuc bekliyorum ben dee

Kızlar bu benim 2. Transferim bu arada ): 2 ay çnceydi ilk transferim ve 5. Günden itibaren her sabah idrar testi yapmıstım ): tabi hiç o ikinci cizgiyi görememiştim. Kan testine yine bir umutla gittim ama onda da negatif sonuc alınca yıkılmıştım. Doktor normal hayatına dön demişti ben de doktoru dinlemiştim ama kendimi suclayıp durdum hep öyle yapmasaydım keske diye. Tabiki doktorlar en doğrusunu biliyorlar ama insan da kendini suclamadan edemiyor.. şimdi 2 tane donmus 5. Gün embriyosu transfer edildi.. inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız en erken testi ne zaman yapabiliriz acaba

Aynı şeyleri yaşadım 6. Günü idrarda çıktı çok şükür

Allah hepimize yardım etsin. Kızlar Pazartesi transferim oldu idrar testi yapsam olur mu? Hiç bişey çıkar mı? Beklesem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…