kotu dusunme bence hemen , yerleşme kanamasidir belki de . cogu kişide oluyormuş ya, iyi bir seyin habercisi bile olabilir..Kızlar şu an çok kötüyüm. Tuvaletten sonra peçeteye cok cok az akıntımla beraber kan geldi.. çok kötüyüm kızlar
Su an o kadar kötüyümki anlatamam. Yarın benim normalde adet tarihim. Tutmamışsa yarın adet olacağım değil mi?kotu dusunme bence hemen , yerleşme kanamasidir belki de . cogu kişide oluyormuş ya, iyi bir seyin habercisi bile olabilir..
ilaclari kullanirken adet olunmaz diye okumustum canim, biraktiktan 2-3 gun sonra adet olunuyor diye biliyorum..Su an o kadar kötüyümki anlatamam. Yarın benim normalde adet tarihim. Tutmamışsa yarın adet olacağım değil mi?
Teşekkür ederim canım doktorla görüştüm şimdi. Yerleşme kanamasına cok benziyor tarifin çünkü ilaçlar sebebiyle adet olman cok zor bir ihtimal dedi senin de dediğin gibi. İnsallah öyledir yaa. Cok teşekkür ederim cevap yazdığın içinilaclari kullanirken adet olunmaz diye okumustum canim, biraktiktan 2-3 gun sonra adet olunuyor diye biliyorum..
Tostosi ne oldu canım aradın mı doktorunu normal mi bu durum inşallah bebeğin sıkı sıkıntutunmuşturKızlar şu an çok kötüyüm. Tuvaletten sonra peçeteye cok cok az akıntımla beraber sızıntı şelinde kan geldi.. çok kötüyüm kızlar
İnşallah öyledir yerleşme kanamasıdır. Bozma moralini lütfen kötü düşünmeTeşekkür ederim canım doktorla görüştüm şimdi. Yerleşme kanamasına cok benziyor tarifin çünkü ilaçlar sebebiyle adet olman cok zor bir ihtimal dedi senin de dediğin gibi. İnsallah öyledir yaa. Cok teşekkür ederim cevap yazdığın için
Cok teşekkür ederim canım. Aradım doktorumu yerleşme kanaması olma ihtimali cok yüksek ben yerleşme kanaması olduğunu düşğnüyorum dedi. Bugün 6. Gün 6. Gün de yerleşme kanaması olur mu bilmiyorum. Olmaz sanki ama yaa doktorum beni rahatlatmak için mi öyle dediki yaa..Beni rahatlatan tek sey doktorumun ilaçlar sebebiyle yarın adet olman cok cok zor bir ihtimal demesi. Normalde yarın benim batım. O nedenle inş adet olmuyorumdur.Tostosi ne oldu canım aradın mı doktorunu normal mi bu durum inşallah bebeğin sıkı sıkıntutunmuştur
Benim karnımda ama göbek deliğinin alt kısmına yakın yerde yani cok asağıda değil ağrı mı desem baskı mı desem bi hassasiyetvar sende de var mı canım? Bi de adet tarihin ne zaman..Kızlar selam benimde 6. Günüm şimdi lavaboya gittim benden de kahve rengi lekelenme şeklinde bişey oldu. Yazdım doktora henüz dönmedi. İnşallah kötü bi haber olmaz
Canımm doktorunun dediğinide okudum... inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur ondandır... dinlen bolcaKızlar şu an çok kötüyüm. Tuvaletten sonra peçeteye cok cok az akıntımla beraber sızıntı şelinde kan geldi.. çok kötüyüm kızlar
Tostosi var batma hissi gibi sol kaşık bölgemde. Adet tarihim 7 şubatBenim karnımda ama göbek deliğinin alt kısmına yakın yerde yani cok asağıda değil ağrı mı desem baskı mı desem bi hassasiyetvar sende de var mı canım? Bi de adet tarihin ne zaman..
Canım endişelenme bence... bu tarz lekeye ttutunma diyolar... inşallah sıkı sıkı tutunmuştır sanaKızlar selam benimde 6. Günüm şimdi lavaboya gittim benden de kahve rengi lekelenme şeklinde bişey oldu. Yazdım doktora henüz dönmedi. İnşallah kötü bi haber olmaz
Tostosi benimde dualarım sende ve bizimle aynı durumda olan tüm arkadaşlarımda.rabbim yardım etsin hepimizeDua ediyorum sana inşallah yerleşme kanamasıdır
İnşallah bebişlerimiz tutunuyordur canımTostosi var batma hissi gibi sol kaşık bölgemde. Adet tarihim 7 şubat
Amin prenses biraz formlara baktım yaşayan çok. İnşallah tomurcuklarımız tutunur hepimizeCanım endişelenme bence... bu tarz lekeye ttutunma diyolar... inşallah sıkı sıkı tutunmuştır sana
Canımm doktorunun dediğinide okudum... inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur ondandır... dinlen bolca
Aaaa kaderimiz aynı bende çantamı hazırladım işe gideceğim. Rahat olmalıyız. Önce Allah'a emanet. Belki işe başlamak iyi gelir. Cuma test günüm çabuk geçsin.Tesekkür ederim ilgilendiğin için cok sağolYarın işe baslıyorum. İnş bişi olmaz
Evet rahat olmalıyız. Cok zorlamayalım yarın kendimizi. Zaten yarın belli olır heralde kanamanın devam edip etmemesine göreAaaa kaderimiz aynı bende çantamı hazırladım işe gideceğim. Rahat olmalıyız. Önce Allah'a emanet. Belki işe başlamak iyi gelir. Cuma test günüm çabuk geçsin.
Evet yarın devam ederse sıkıntı var demektir. Şimdilik uyusam daha iyi olacakEvet rahat olmalıyız. Cok zorlamayalım yarın kendimizi. Zaten yarın belli olır heralde kanamanın devam edip etmemesine göre