Geç tutunmuş olabilir. Sağlıkla tutunsun annesine hep pozitif düşün kendine hep dikkat etCanım benim sonucum 22 den 96 ya çıkmış ve ben tam olarak umudumu yitirmiştim inan şoktayım
Amin inşallah hayırlı olsun canım Allah bizede göstersin böyle değerler inşallahKızlar ilk transfer olarak güzel bir başlangıç yapayım. Peşimden hepiniz hamile olarak gelin Allah ın izni ile.
4 Şubatta 3.gün embiriyosu 2 tane transfer edilmişti.
16 şubat 12.gün kan değerim ;765
18 şubat 14.gün kan değerim ;2374..
Canı gönülden AmiiiinAmin inşallah hayırlı olsun canım Allah bizede göstersin böyle değerler inşallah
Sağol canım Allah razı olsun :)Geç tutunmuş olabilir. Sağlıkla tutunsun annesine hep pozitif düşün kendine hep dikkat et
hayırlı olsun canım :) inşaallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte.27 Şubat inşaallah benim transfer günüm. Dondurulmus 5. Gün embriyosu transfer edilecek. Allahım yüzümüzü güldürsün, kucaklarımızı sağlıkla hayırlısıyla çocuklarımızla doldursun.
Çok heyecanlıyım. Ve biraz da endişeliyim transfer öncesi.
Listeye beni de ekleyinfigen1658
İnsallah hepimiz burada pozitif sonuçlarımızı yazarız.
hayırlı olsun canım :) inşaallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte.
inşaallah güzel sonuçlar alırsın canım hayırlı olsunBenim de yarın opum var.inşallah sağlıklı embriyolar oluşur ve pgt ye gidecek.inşallah ben de transfer olabilirim
İnşallah yarabbimmmminşaallah güzel sonuçlar alırsın canım hayırlı olsun
Listeye benide ekleyin 25 şubat... :) inşallah ismimin karşısında yazar hamile diyede
25 şubat sonuç mu transfer mi ? hem transfer hem sonuç tarihini yazarmısın kuzum :)Listeye benide ekleyin 25 şubat... :) inşallah ismimin karşısında yazar hamile diyede