2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Benim de aynı şekilde önlem amaçlı verdiler ama şimdi kestiler kime sorayım ki ben şimdi bunu

Benim de aynı şekilde önlem amaçlı verdiler ama şimdi kestiler kime sorayım ki ben şimdi bunu
Devam edeceğim dr ile konuşup kan pıhtılaşması tahlili yatırabilirsin sonuca göre iğneyi tekrar verirler zaten benim yaşında 36 belki o yüzden böyle demiştir herkesin tedavisi farklı oluyor sonuçta bilemedim canım

Bende 35 yaşındayım tüp doktorum İstanbul’da kendi doktorum İzmir’de ikiside bırak dediler neyse herkesin tedavisi farklı demek ki

Merhaba benimde 4 yumurta toplandı 1i döllenmiş bugün aradılar 1gün çarşamba 3. Gün olacak ne olacak bilmiyorum çok heyecanlıyım şansım varmı bilmiyorum

Arkadaslar. Benimde bir onceki tüp bebegimde hıc tahlil yapılmadan kan sulandırıcı verdıler 7haftada kestiler ve bebegimin kalbi durdunkurtajla alındı. Daha sonra yapılan testlerde kan pıhtılasması cıktı bende. Sımdı tup bebekle yıne hamileyım. 9ay kullanıcam sulandırıcı igneyi bu sefer nasıpse . Test yaptırmadan bırakmayın lutfen sonu uzucu oluyor. 3 35angel35 baderdgn

Aynen Canım zaten yapılmadan bırakmam önemli bir konu.. benim kırdığım kendileri yapmadan tahlil tedbir diye kullandiriyorlar belki de boşuna eziyet çekiyoruz boşuna onca para veriyoruz.. kızıma hamileyken 10. Hafta da bıraktırdılar tahlil falan da yapılmadı çok şükür birşey olmadı. Şimdide tahlil yapmadan 9 ay kullanın ikiz gebelik çünkü diyorlar ona sinir oluyorum.

Cok haklısın canım maddî olarakta bedenende tukenıyoruz. Vucudumuzu deneme tahtası gibi kullanıyolar. Rabbim sagsaglim kucagimiza almak nasip etsin. Benimde ıkız, pıhtılasma oldugu için 9ay kullanıcam igneyi.

Iyi akşamlar şubat gebeleri :) nasılsınız nasıl gidiyor hamileliginiz....Ben 10 hafta girdim şuan sıkıntı yok ama arada hala adet kramp giriyor oluyor mu sizde de böyle....

Decavit kullanan var mı. İçinde titanyum dioksit varmış. . Ben oceans mummy alıyordum doktor bugün bunu yazdı ve kullanmayacağım tabiki de

Kizlar merhaba instagramda actigim IVFMOMY SAYFASINA BEKLERİM SİZİ,BU UZuN YOLDA BİR BİRİMİZE DESTEK OLALİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…