- 5 Ocak 2019
- 93
- 171
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam transfer olan arkadaşlar neler yiyip içiyordunuz? İlaçlarınızı sormamda sakınca var mı? Evde iş yapıyormusunuz? Yoksa hep yatmak mı doğru olan?
dun saat 12 gibi transfer oldum, 2ye kadar yattim sonra kalkip 1 saat oturarak doktoru bekledim doguma gitmisti cunku, sonrasinda eve gelip uzandim ama kapi calinca falan hep kalktim acmaya :) yani oyle surekli yatmadim, bugun de kalkip kahvalti hazirladim ben hazirliycaktim diyor eşim :) simdi de 1 saatlik bir yuruyuş yaptim geldim, doktorumla oncesinde konusmustum nasil ki normal yolla hamile kalindiginda yatmaya gerek yoksa bunun icin de yok dedi, zaten sizi burda yatirdigimiz 2-3 saat icerisinde embriyo gidip biryere yapisiyor diye soyledi. ona guvenerek herseyi oluruna biraktim bu sefer. olacaği varsa herturlu oluyor allah nasip ettikten sonra.selam transfer olan arkadaşlar neler yiyip içiyordunuz? İlaçlarınızı sormamda sakınca var mı? Evde iş yapıyormusunuz? Yoksa hep yatmak mı doğru olan?
Merhaba... 6. Günüm bugun...ilk gün yattım eşim yemekleri önüme getirdi sagolsun... kahvaltıda haşlanmış yumurta zeytin peynir kuru kayısı yiyorum... bol su içiyorum 3lt ye yakın günlük...her gün öglen 2 dilim ananas ve çiğ kabak çekirdeği çitliyorum.... uzanıyorum ara ara ama ev işi yapmadım hiç... akşam yemeğindede protein içeren şeyler bol zeytinyaglı salata veya yogurt tüketiyorum.... yatmadan bir bardakta sütüm var....selam transfer olan arkadaşlar neler yiyip içiyordunuz? İlaçlarınızı sormamda sakınca var mı? Evde iş yapıyormusunuz? Yoksa hep yatmak mı doğru olan?
Cnm yaaa sag salim saglikla al kucagina insallah masallah sizeee..Kızlar 2 keseyide gördük çok şükür kalp atışları in bi 10 gün daha bekleyeceğiz bakalım Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşaallah ❤
Arzm61 bi kaç kişi olduk 25 şubat transferi olan. Çok merak ediyorum heyecanlıyım allahım inşallah hepimiz pozitif alalım çoooook aminBenim de 25 şubat transfer günü...sabah akşam crinone jel,1 tane Prednol hap,1 tane oksapar,3 günde bir climara bant ,devit3 damla ve opemavm vitamin
Bu proluton igneleri nereden buldunuz bugun transfermin 3. Gunu doktorum 5 gunde bir yaptirmami soyledi ama zar zor 10 tane bulabildik cevre illerdenMerhaba... 6. Günüm bugun...ilk gün yattım eşim yemekleri önüme getirdi sagolsun... kahvaltıda haşlanmış yumurta zeytin peynir kuru kayısı yiyorum... bol su içiyorum 3lt ye yakın günlük...her gün öglen 2 dilim ananas ve çiğ kabak çekirdeği çitliyorum.... uzanıyorum ara ara ama ev işi yapmadım hiç... akşam yemeğindede protein içeren şeyler bol zeytinyaglı salata veya yogurt tüketiyorum.... yatmadan bir bardakta sütüm var....
İlaçlarım
Crinone jel sabah akşam
Oksapar iğne her akşam 1 tane
Ecopirin günde 1 tane
Estrofem günde 3 kere
Climara forte bant haftada 1 yapıştırma
Pruluton iğne 4 günde 1 tane
Ve folik asitim
Amin canim insallahB
Arzm61 bi kaç kişi olduk 25 şubat transferi olan. Çok merak ediyorum heyecanlıyım allahım inşallah hepimiz pozitif alalım çoooook amin
Bende aynı yarın duş alıcam pzteside işe başlıcam doktor devamlı evde yatma normal hayatına dön ama harekwtlerine dikkat et dedi raporda bitti zaten inşallah olumlu sonuç alınca namazlarıma başlarım inşallahİnsallah insallah. Yarin sabah duş alıp oturularak da olsa namazlarıma başlayacağıminsallah sen naptın
Bizde çevre illerden temin ettik....:)Bu proluton igneleri nereden buldunuz bugun transfermin 3. Gunu doktorum 5 gunde bir yaptirmami soyledi ama zar zor 10 tane bulabildik cevre illerden
Hayırlıı olsunn tbrk ederimmMaşallah subanallah
Merhaba inşallah bende 25 şubatta oldum... 9 mart tahlilimMeraba hayırlı akşamlar burda olan varmı şuan bende 28 şubat transfer oldum 12 mart tahlıl gunu beklıyorum sabırsızlıkla İnşlhh hepimiz poztif sonuçlar alırızz
Bende aynı yarın duş alıcam pzteside işe başlıcam doktor devamlı evde yatma normal hayatına dön ama harekwtlerine dikkat et dedi raporda bitti zaten inşallah olumlu sonuç alınca namazlarıma başlarım inşallah
hayirlisi olsun hakkinda, umarim olumlu olur sonucun, ama olmazsa da bir daha cesaret edemem gibi dusunme . benim de bir tane oglum var 8 yasinda, bu 2. denemem ama buyuyunce ogluma ben elimden geleni yaptim ama kardeşin olmadi diye rahatca soyleyebilmek icin bir kez daha denerim diye dusunuyorum . ama umarim hepimizin tedavisi olumlu sonuclanir da bunlara gerek kalmazMerhabalar 6 yıllık evliyim negatif olan 2 aşılama ve 1 tüp bebek geçmişim var. 2015 te dondurulmuş 2 embriyo konuldu ve 2016 ağustosta kızımı dünyaya getirdim çok şükür. Kızım 11 aylıkken kendiliğimden hamile kaldım ama kimyasal gebelik cıktı. Kızım tam 2 yaşına bastığında tekrar hamile oldugumu fark ettim ama o da malesef dış gebelik sol tüp alındı. Dr riske atmamak için tüp yapalım tekrar dedi ama yumurta rezervim zaten azdı daha da düşmüş.. 21 şubatta 4 yumurta toplandı 3 tanesi döllendi 4.gün 2 tanesi transfer edildi kalan son embriyomda gelisimeye devam ettigi halde istenilen seviyeye gelmediği için imha edildi ..yaşım bu sene 36 olacak.. Kızım yalnız kalmasın diye bu yola giriştik ama eğer olumsuz olursa bir daha cesaret edemem sanırım
Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Bende bekleyenler arasındayım..
Transfer günü 25 şubat
Sonuç günü 8 mart verildi