amin kardeşim inşaallah hayırlısıyla tutunur bebişin :) şans ve dualar seninle.Kısmetse benimde yarın transfer günüm. 3 yumurtadan bir tanesi kaliteli oluşmuş. Hakkımdan hayırlısı inş. Hepimizin Allah emeklerinin karşılığını verir umarım..
Selam ve dua ile ..
amin kardeşim inşaallah hayırlısıyla tutunur bebişin :) şans ve dualar seninle.
çok güzel ilkinden olumlu olup ikizlerinizin olması :) bende sizin izinizden gideceğim inşaallah :) Rabbim nasip ederse. Eğer doktorunuz bir risk görmüyorsa ilk 3 gün önemli sizin için bence, yani bebişlerinize bakmakta yardımcı olacak birileri umarım vardır. 3 günden sonra normal hayatınıza dönyüyorsunuz zaten hatta ilk gün dinlenip 2. gün yemeğinizi yapıyorsunuz merdiven vs çıkıyorsunuz. Saddece bebişlerinizi çok fazla başlarda kucağınıza almazsanız inşaallah sıkıntı çekmeyeceksinizdir. Rabbim nasip etsin inşaallah en kısa zamanda hayırlı haberler almanızı.Merhaba kızlaaar. benimde cumartesi Opu var. İnsallah Allah her kese nasib etsin güzel bebişler. Bu benim ikinci denemem çoz şükür 1ciden ikizlerim oldu. Şimdi kardes istiyoruz. Bakalım hayırlısı 15 mart gibi bende kan testi veririm her halde. Size transferden sonra doktor yatak istiraheti söyledimi? Açıkcası iliknde hep yAtakta kaldım amma şimdi ikizlerle pek öyle şansım yok. Birde bu kez tek embryo transfr edilecek. Bakalım artık. İnsallah olur
hayırlı olsun canım hayırlı haberler inşaallahhMerhaba ben de 23 şubatta transfer oldum bugün transferden sonra 4. Günüm
Aynı gün transferimiz beraber saycaz günleri inşallah beraber hayırlı haberler alırızEvet evet yarin değil ertesi gün. Carsamba günü geliyor insallah bebışlerim. İnsallah saglikla sıhhatle hayırlısıyla tutunurlar bana. Rabbjm bana ve tüm isteyenlere bir an evvel nasip etsin. Çok heyecanliyim
Çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun inşaallah. Ben ikinci günden itibaren normal hayatıma devam ediyorum yavaş yavaş hareket ediyorum ama yatmıyorum acaba yanlış mı yapıyorumhayırlı olsun canım hayırlı haberler inşaallahh
doktorlara göre doğru yapıyorsunuz ama çoğu transfer olan evhamlı insana göre sanırım yanlışÇok teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun inşaallah. Ben ikinci günden itibaren normal hayatıma devam ediyorum yavaş yavaş hareket ediyorum ama yatmıyorum acaba yanlış mı yapıyorum
Aynı gün transferimiz beraber saycaz günleri inşallah beraber hayırlı haberler alırız
İnsallah ikimiz de hayırlı haberler alırız. Sana hangi gün dediler test icin??[/QUOTE
Ayın 9da dediler 10 gün sonra inşallah beraber güzel haberi alırız
Bugün biraz sonra evde idrar testi yapicam canim sonrada kan vermeye gidecegim benim icin cok dua edin sonuctan cok korkuyorum
korkma canım benim, hayırlısı olsun hakkında inşaallah.Bugün biraz sonra evde idrar testi yapicam canim sonrada kan vermeye gidecegim benim icin cok dua edin sonuctan cok korkuyorum
Canim idrar testini yaptim veeeeee positif allahima binlerce kez sükürler olsun birazdanda kan vermeye gidecegimkorkma canım benim, hayırlısı olsun hakkında inşaallah.
İnşallah kanda da güzel değerler görürsün canımCanim idrar testini yaptim veeeeee positif allahima binlerce kez sükürler olsun birazdanda kan vermeye gidecegim
Amin canim en önemliside kan testi zaten 6 yil sonra positifi gördüm cok degisik bir duyguİnşallah kanda da güzel değerler görürsün canım
çok sevindim :) Hadi gözün aydın kanıda ver bakalım iyice rahat et :)Canim idrar testini yaptim veeeeee positif allahima binlerce kez sükürler olsun birazdanda kan vermeye gidecegim