2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Kısmetse benimde yarın transfer günüm. 3 yumurtadan bir tanesi kaliteli oluşmuş. Hakkımdan hayırlısı inş. Hepimizin Allah emeklerinin karşılığını verir umarım..

Selam ve dua ile ..
amin kardeşim inşaallah hayırlısıyla tutunur bebişin :) şans ve dualar seninle.

Merhaba kızlaaar. benimde cumartesi Opu var. İnsallah Allah her kese nasib etsin güzel bebişler. Bu benim ikinci denemem çoz şükür 1ciden ikizlerim oldu. Şimdi kardes istiyoruz. Bakalım hayırlısı 15 mart gibi bende kan testi veririm her halde. Size transferden sonra doktor yatak istiraheti söyledimi? Açıkcası iliknde hep yAtakta kaldım amma şimdi ikizlerle pek öyle şansım yok. Birde bu kez tek embryo transfr edilecek. Bakalım artık. İnsallah olur

çok güzel ilkinden olumlu olup ikizlerinizin olması :) bende sizin izinizden gideceğim inşaallah :) Rabbim nasip ederse. Eğer doktorunuz bir risk görmüyorsa ilk 3 gün önemli sizin için bence, yani bebişlerinize bakmakta yardımcı olacak birileri umarım vardır. 3 günden sonra normal hayatınıza dönyüyorsunuz zaten hatta ilk gün dinlenip 2. gün yemeğinizi yapıyorsunuz merdiven vs çıkıyorsunuz. Saddece bebişlerinizi çok fazla başlarda kucağınıza almazsanız inşaallah sıkıntı çekmeyeceksinizdir. Rabbim nasip etsin inşaallah en kısa zamanda hayırlı haberler almanızı.
Ben ilk 3 gün dinlendim.

Evet evet yarin değil ertesi gün. Carsamba günü geliyor insallah bebışlerim. İnsallah saglikla sıhhatle hayırlısıyla tutunurlar bana. Rabbjm bana ve tüm isteyenlere bir an evvel nasip etsin. Çok heyecanliyim
Aynı gün transferimiz beraber saycaz günleri inşallah beraber hayırlı haberler alırız

Çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun inşaallah. Ben ikinci günden itibaren normal hayatıma devam ediyorum yavaş yavaş hareket ediyorum ama yatmıyorum acaba yanlış mı yapıyorum
doktorlara göre doğru yapıyorsunuz ama çoğu transfer olan evhamlı insana göre sanırım yanlış ama bence siz doktorun dediğinden şaşmayın. yatıp kalkınca insan bence daha zorlanıyor. oturup ayağa kalkmak daha kolay uzanıp kalkınca biraz daha kasıyoruz bence kendimizi.

Hadi insallah güzel haberler.
Hareket etmeye korkuyorum ben. Birkaç gün en azından yatmak iyi olacak galiba. WC ye kalkınca evin içinde bir iki tur atsak hareket etmiş oluruz kan dolaşımı icin. Demi

Kizlar selamlar..araniza benide alirmisiniz :) ignelerim bitti bugun kontrolum var..bi onceki kontrolde c.tesi yumurta toplama muhtemelen demisti sanirim c.tesi olucak biraz tirsiyrm sanki :) dr ca125 testi istedi benden transfer gunu onun sonucuna gore belirlenecek..hayirlisi olur hakkimizda insallah olumlu sonuclar alirim bnde..tup bebek topiklerini gezmeye korkarken sizi buldum umut doldu icim masallah pozitif sonuclar daha da artsin, gebeligini ogrenenler saglikla alsinlar kucaklarina insallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…