Canım prensesbukinin 25 subat transfer muhtemelen 9 Mart test tarihi25 şubat sonuç mu transfer mi ? hem transfer hem sonuç tarihini yazarmısın kuzum :)
profiline girip gördüm canım :) transferden sonra 12 gün ekliyorum sonuçlar için :)Canım prensesbukinin 25 subat transfer muhtemelen 9 Mart test tarihi
Çok güzel canımCanım benim sonucum 22 den 96 ya çıkmış ve ben tam olarak umudumu yitirmiştim inan şoktayım
25 şubat transfer 9 mart kan tahlili :)25 şubat sonuç mu transfer mi ? hem transfer hem sonuç tarihini yazarmısın kuzum :)
canim son adet tarihin ne zamandi,bu kadar onceden belli oluyor mu transfer tarihi? benim sat 11 şubatti persembe kontrolum var bakalim ne diycek doktor?25 şubat transfer 9 mart kan tahlili :)
Canım 6 şubatta adetimin 2. Günüydü kontrolümü oldum gidip 18 şubata kadar ilaç kullandım o gün yine gittim ve o gün söyledi bakıp 25 i diye...canim son adet tarihin ne zamandi,bu kadar onceden belli oluyor mu transfer tarihi? benim sat 11 şubatti persembe kontrolum var bakalim ne diycek doktor?
Seninle aynı tarihlerde transfer olacak benim de cuma sabah kontrolslm arkadaslar, benim de persembe kontrolum var herhalde bi terslik yoksa transfer tarihini soyler, bu 2. transferim olucak bakalim umarim bu sefer pozitif olur..
Seninle aynı tarihlerde transfer olacak benim de cuma sabah kontrol
Canım 6 şubatta adetimin 2. Günüydü kontrolümü oldum gidip 18 şubata kadar ilaç kullandım o gün yine gittim ve o gün söyledi bakıp 25 i diye...
Ayyy hadi inşallahhh canımmm
Benim de 8 Şubat 2. Günüydü. Muhtemelen 27 Şubat transfer olucak bana da
İnşaallah sağlıkla ilerler kuzum :) Ama inan ve inanmaya hep devam et :) hareketlerini kısıtla :) güzel duygular bunlar Rabbim herkesin yaşamasını nasip etsin inşaallah :) Akşam paylaşırız sonuçlarıMerhabalarr !!
9 şubat 4.gün emriyosu 1 tane transfer
18 şubat transferin 9.günü kan testi 64
Bu akşam da ikinci kan testini yaptırıcm nasip olursa hala hamile olduğuma inanamıyorum
Güzel haberini bekliyoruz canım :) hadi bakalım... inşallah güzel sonuç yazarsın bizede....Merhabalarr !!
9 şubat 4.gün emriyosu 1 tane transfer
18 şubat transferin 9.günü kan testi 64
Bu akşam da ikinci kan testini yaptırıcm nasip olursa hala hamile olduğuma inanamıyorum
Merhabalar ben test verdim
ilki 9. Gün 279 du
Bugün 11. Gün 765 değerim
Ay maşşalh ya senin bence kesin ikiz ben daha gidemedim cok merak ediyorum kaç çıkıcak degerimMerhabalar ben test verdim
ilki 9. Gün 279 du
Bugün 11. Gün 765 değerim
Ay maşşalh ya senin bence kesin ikiz ben daha gidemedim cok merak ediyorum kaç çıkıcak degerim