6+4 te doktor tek kese dedi.Ikiz olduğunu ne zaman öğrendiniz kaçıncı haftada
Canım önce tüp bebek doktoruna 6+4te gittim vajinal olarak bakıp tek kese gördü ve bebeğimin kalp atışını dinletti. 8+3te bir başka doktora kontrol e gittim. Tek sanıyordum. Usg ile göbekten muayene etti ikiz bebeklerin dedi. Tek kese içinde iki kalp atışını da dinletti.Maasallah.
Sağlıkla sıhhatle kavuşun insallah ikisine de. Allah nazarlardan korusun.
Sormak istediğim bir şey var önce tek kese görüp sonradan kese içinde bölündüğünü mü gördünüz ? Ne zaman anlaşıldı ?
Benim iki kese ... sende zorlanıyor musun ? Bulantı halsizlik sürekli uyku hali var mı sende de ? Ben çok zorlanıyorumCanım önce tüp bebek doktoruna 6+4te gittim vajinal olarak bakıp tek kese gördü ve bebeğimin kalp atışını dinletti. 8+3te bir başka doktora kontrol e gittim. Tek sanıyordum. Usg ile göbekten muayene etti ikiz bebeklerin dedi. Tek kese içinde iki kalp atışını da dinletti.
Allah a şükür bende hiçbir hamilelik etkisi olmadı, 10.haftamdayim, mide bulantısı kusma birşey yaşamadım. Ama evde olduğum için hep yatış halindeyim. Arada gündüzleri yarım saat uyuduğumda oluyorBenim iki kese ... sende zorlanıyor musun ? Bulantı halsizlik sürekli uyku hali var mı sende de ? Ben çok zorlanıyorum
Yaaaa maşallahhh Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de 3.gün 8 hücreli transfer edildi. Umut olduBen de 3.gün embiriyosu ile tek kese ikizlerine hamileyim
Maşallahhh Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Darısı başımaaaBenim 3 gün embriyosuydu hamileyim...
Canım önce tüp bebek doktoruna 6+4te gittim vajinal olarak bakıp tek kese gördü ve bebeğimin kalp atışını dinletti. 8+3te bir başka doktora kontrol e gittim. Tek sanıyordum. Usg ile göbekten muayene etti ikiz bebeklerin dedi. Tek kese içinde iki kalp atışını da dinletti.
Arkadaşlar iyi akşamlar bugün dişimde sızlama oldu sanırım dolgu dışım çürüdü dişi çekerler mi 7 haftalıkken ve ağrı çok artarsa perol 500mg majezik 100 mg hangisi kullanayim
Ben diş olayını nasıl çözeceğim o.zamn eyvah yandım 9 ay
Ben de katiliyorum sadece parol ya da minoset icebilirsiniz. Minoset plus icmeyinUyusturucu iğne yapamıyorlar hamileyken. Zarar veriyor o uyusturucu bebeğe. Dış doktorum öyle demişti bana gebelik öncesi kontrole gitmiştim yazın.
Mazejik ağır bir ilaç onu içme. Parol ya da minoset içebilirsin sadece hamilelere uygun olan bu ikisi. Digerleri ağır gelir.
Minoset ve parol kullanılabilir canım.belki de iltihap vardır o da ağrı yapar.dişi belki çekmeye gerek kalmaz,kanal tedavisi yapılır.kendi doktorunla görüş,hamileyken de bazı diş tedavileri yapılabiliyor.Asıl yapılmazsa sorun yaratır.Arkadaşlar iyi akşamlar bugün dişimde sızlama oldu sanırım dolgu dışım çürüdü dişi çekerler mi 7 haftalıkken ve ağrı çok artarsa perol 500mg majezik 100 mg hangisi kullanayim
Arkadaslarinanamiyorum dr ikiz dedi bana da kalpleri pit pit atiyordu . Cok saskinim,mutluyum ayni zamanda cok korkuyorum. Daha onceki bebegimi kaybetmistim Rabbim bu yavrularimi kucagima almayi nasip eder insllh
Rabbim hayirlisiyla saglikla uzun ömürler versin bizlere ve bebeklerimize İnsallah. Saglikla kucağınıza alın.
Ben de bugun doktora gideceğim birazdan, kalp atışını duymak icin bebeğimin. İnsallah sağlıklı olduğunu kalbinin attığını görebiliriz.
Önceki gebeliğimde 8.haftada kalp atışı durmuştu bebeğimin. Cok korkuyorum. Rabbim korktuklarımızı yasatmasın.
[/QUOTE
Rabbim hayirli haber almayi nasip etsin sizede. Ayni korkular bende de var benimde kalbi durmustu kan pihtilasmam varmis bilmiyorduk kurtajla alindi. Simdi kan sulandirici kullaniyorum.4 yildir ugrasiyoruz cok yorulduk inaninki. Rabbim sizinkini de benimkileri de,hepimizinkini de su mubarek gunler hurmetine tamamina erdirsin insllhRabbim hayirlisiyla saglikla uzun ömürler versin bizlere ve bebeklerimize İnsallah. Saglikla kucağınıza alın.
Ben de bugun doktora gideceğim birazdan, kalp atışını duymak icin bebeğimin. İnsallah sağlıklı olduğunu kalbinin attığını görebiliriz.
Önceki gebeliğimde 8.haftada kalp atışı durmuştu bebeğimin. Cok korkuyorum. Rabbim korktuklarımızı yasatmasın.
Rabbim hayirli haber almayi nasip etsin sizede. Ayni korkular bende de var benimde kalbi durmustu kan pihtilasmam varmis bilmiyorduk kurtajla alindi. Simdi kan sulandirici kullaniyorum.4 yildir ugrasiyoruz cok yorulduk inaninki. Rabbim sizinkini de benimkileri de,hepimizinkini de su mubarek gunler hurmetine tamamina erdirsin insllh