2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Merhaba arkadaşlar bende önümüzdeki hafta bahçeci umutta Cem beyle başlıycam aranızda orada tedavi gören var mı inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız🤲

Merhaba kızlaaar. benimde cumartesi Opu var. İnsallah Allah her kese nasib etsin güzel bebişler. Bu benim ikinci denemem çoz şükür 1ciden ikizlerim oldu. Şimdi kardes istiyoruz. Bakalım hayırlısı 15 mart gibi bende kan testi veririm her halde. Size transferden sonra doktor yatak istiraheti söyledimi? Açıkcası iliknde hep yAtakta kaldım amma şimdi ikizlerle pek öyle şansım yok. Birde bu kez tek embryo transfr edilecek. Bakalım artık. İnsallah olur
Hamile kaldınız mi

Benim de tek dondurulmuş embriyom var transferim yapılacak 1 ay için de ama hiç umudum yok yorumunuz ne kadar güzel ALLAH saglık sıhhat versin inşallah
Amin, cümlemizin evladına sağlık versin, hayırlısı ile kucaklarımıza almamızı nasip etsin. İnşallah sizinde tutunur embiriyonuz ve canınıza can olur, umutsuz olmayın bol dua edin Allah ımda hayırlısı ise kabul eylesin. Nasibimizi belirleyen Allahtan umut kesilmez vardır zamanı vakti doğru anı. 🤲🏻💕

Amin, cümlemizin evladına sağlık versin, hayırlısı ile kucaklarımıza almamızı nasip etsin. İnşallah sizinde tutunur embiriyonuz ve canınıza can olur, umutsuz olmayın bol dua edin Allah ımda hayırlısı ise kabul eylesin. Nasibimizi belirleyen Allahtan umut kesilmez vardır zamanı vakti doğru anı. 🤲🏻💕
Ekstradan yaptığınız bişey var mı túyo falan Allah tamamına erdirsin insallah

Kızlar selam
6 Nisa’nda kalp atışı için gidlcem
İnş duyarız sağlıkla
Hafta hesaplamasını nasıl yaptınız
Benim sanırım 5+3 bugün
3 kere estrofem
Sabah akşam jel
2 günde bir de progestan iğne
Folik asit olarakta femixomega kullanıyorum
12.haftaya kadar kullanmam gerekiyormuş
Bazı klinikler 10.hafta diyor
Bazıları daha erken bıraktırıyor
Hafta hesabı içinde net bişi söylemediler son adet tarihini mi baz aldınız sizler
Birde iştahım kapandı canım hiç bir şey istemiyor
Son adet tarihine góre hesaplaniyor

Kızlar selam
6 Nisa’nda kalp atışı için gidlcem
İnş duyarız sağlıkla
Hafta hesaplamasını nasıl yaptınız
Benim sanırım 5+3 bugün
3 kere estrofem
Sabah akşam jel
2 günde bir de progestan iğne
Folik asit olarakta femixomega kullanıyorum
12.haftaya kadar kullanmam gerekiyormuş
Bazı klinikler 10.hafta diyor
Bazıları daha erken bıraktırıyor
Hafta hesabı içinde net bişi söylemediler son adet tarihini mi baz aldınız sizler
Birde iştahım kapandı canım hiç bir şey istemiyor
Transfer gününden 14 gün öncesi hesaplanıyor hafta hesabında.. Benim 6 şubat idi son adet tarihim 25 şubatta transfer oldum.. kontrole gittiğimde artık senin son adet tarihim 11 şubat dedi başka yere gitmen gerekirse bunu söyle dedi

L Leyladenizzzzz , yediğime içtiğime dikkat ettim transfer öncesi ve sonrası, ilk hafta bir avuç kabak çekirdeği, bir kaç badem, fındık, ceviz vs kuruyemişler tükettim düzenli, havuç yedim 4 5 gün sabah kahvaltılarda, ana yemeklere pek dikkat etmedim, hazırda yedim dışarıdan evde de yedim. İlk 3 gün hep yattım, 5 yada 6. Gün duş aldım. Sonucu öğrenene kadar pozitif düşünmeye çalıştım. Elbetteki duada ettim. Yaptıklarımız sadece kendimizi iyi hissetmek için veren nasip eden Allah, Kalpten inanın hayırlısı ile dualar edin hem manen rahatlarsınız hem olumlu yada olumsuz sonuçta kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Elbetteki hepiniz çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz üzülüyor çaba sardediyoruz, ama vardır herşeyde hayır. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere

Merhaba arkadaslar benimde tresverimin 9.gunu icinizde evde tes yapipda cikmayan kanf apozituf goren varmi acaba

Arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor bulantı kusma bel ağrısı var mı???? Nasıl geçiriyorsunuz gününüzü
Bnm hic bir belirtim yk kuzu ne mide bulantisi ne bel agrisi ne gogus hassasiyeti hic bisi yk..sadece kahverengi akintm var o da korkutuyr..onun yerine mide bulantisi mide yanmasi yasasaydim keske diyrm

X