- 27 Mayıs 2012
- 855
- 1.141
- 32
Bende de kan pıhtılaşma cıktı iğne ve coraspin verdi doktor bende kullanacağım mecburen
Pıhtılaşmayı nereden biliyorlar ? Nasıl anlaşılıyor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de kan pıhtılaşma cıktı iğne ve coraspin verdi doktor bende kullanacağım mecburen
Ben tup bebek başlamadan once araştırma hastanesinde genetik bölümüne kan veriyorsun pıhtılaşma var mı diye bakıyorlar.bir ay sonra sonuç çıkıyor.benim pıhtılaşma cıktı genetik olrak....kese.gorundu şimdi kan sualndirici iğne ve hap verdiler.onu 9 ay boyunca kulancamPıhtılaşmayı nereden biliyorlar ? Nasıl anlaşılıyor ?
Ben tup bebek başlamadan once araştırma hastanesinde genetik bölümüne kan veriyorsun pıhtılaşma var mı diye bakıyorlar.bir ay sonra sonuç çıkıyor.benim pıhtılaşma cıktı genetik olrak....kese.gorundu şimdi kan sualndirici iğne ve hap verdiler.onu 9 ay boyunca kulancam
Adaçayı ile gargara yap iyi geliyor odaKızlar dilimde 3 tane aft çıkmış. O kadar kötü ki ne konuşabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum rahatça. Sağ kulagim da sızlanmaya başladı, ağrıyor. Cok korkuyorum. İnsallah faranjitim azmaz. Antibiyotiksiz asla iyileşmiyorum cunku ben. Hatta penisilinsiz.
Ne yapsam ki? Onerebileceginiz bir seyler var mi???
Adaçayı ile gargara yap iyi geliyor oda
Karadut pekmezi veya surubu bulabilirseniz agiz yaralarina cok iyi geliyor. Bende ogretmenim faranjitede adacayi suyu ile gargara yapip yutmayin cok iyi geliyor. Allah acil sifa versinKızlar dilimde 3 tane aft çıkmış. O kadar kötü ki ne konuşabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum rahatça. Sağ kulagim da sızlanmaya başladı, ağrıyor. Cok korkuyorum. İnsallah faranjitim azmaz. Antibiyotiksiz asla iyileşmiyorum cunku ben. Hatta penisilinsiz.
Ne yapsam ki? Onerebileceginiz bir seyler var mi???
Senin epey yükselmiş aslında ama nasip işte canım, şu kalp atışlarını bir duyalım inşallah da tek olsun bizim olsun10.gun 155
12.gun 811 çıktı benim betahcg
811 i görünce geç tutunma diye düşünmüştük ama tekmiş bizim de.
Karadut pekmezi veya surubu bulabilirseniz agiz yaralarina cok iyi geliyor. Bende ogretmenim faranjitede adacayi suyu ile gargara yapip yutmayin cok iyi geliyor. Allah acil sifa versin
Senin epey yükselmiş aslında ama nasip işte canım, şu kalp atışlarını bir duyalım inşallah da tek olsun bizim olsun❤
Günaydın teacheralla bir sey soracaktim. Gecen az kanamaniz oldugunuz yazmistiniz gecti mi. Benim dun gece kanamam oldu hala az az geliyor pruloton yaptırdık okul icinde rapor aldim yatiyorum. Dr kanama olabilir endiselenme dedi ama ultrason kontrolumde pazartesi daha.Deneyeyim insallah iyi gelir
Günaydın teacheralla bir sey soracaktim. Gecen az kanamaniz oldugunuz yazmistiniz gecti mi. Benim dun gece kanamam oldu hala az az geliyor pruloton yaptırdık okul icinde rapor aldim yatiyorum. Dr kanama olabilir endiselenme dedi ama ultrason kontrolumde pazartesi daha.
Benim 3 gün embriyosuydu hamileyim...merhabalar. 3.gün embriyosu ile hamile kalan var mı acaba?
Ben de 3.gün embiriyosu ile tek kese ikizlerine hamileyimmerhabalar. 3.gün embriyosu ile hamile kalan var mı acaba?
Biz ilcede oturuyoruz acil kismindada ultrason yok sadece igne yaptilar. Kadin dogumcuda haftada bir gun ilceye geliyor. Dr um izmirde pazartesi bakariz korkma kanama ilk aylarda normal dedi ama yine de panik oldum. Siz de gecen lekelenmeden bahsetmistiniz o yuzden sormak istemistim. TeşekkürlerGidince dün akşam ultrasonla bakmadılar mi
Ikiz olduğunu ne zaman öğrendiniz kaçıncı haftadaBen de 3.gün embiriyosu ile tek kese ikizlerine hamileyim
Biz ilcede oturuyoruz acil kismindada ultrason yok sadece igne yaptilar. Kadin dogumcuda haftada bir gun ilceye geliyor. Dr um izmirde pazartesi bakariz korkma kanama ilk aylarda normal dedi ama yine de panik oldum. Siz de gecen lekelenmeden bahsetmistiniz o yuzden sormak istemistim. Teşekkürler
Maasallah.Ben de 3.gün embiriyosu ile tek kese ikizlerine hamileyim
Cok sukur baya azaldi. Aminn. Rabbim hayirlisiyla saglikla kavustursun hepimiziRica ederim. Durduysa insallah sorun yoktur. Tutunma kanaması olabiliyormuş bi de bazen bazı bebekler kirli kanı istemeyip atabiliyormuş öyle. İnsallah hayirlisiyla saglikla kavuşturuyoruz hepimiz bebeklerimize.