2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Pıhtılaşmayı nereden biliyorlar ? Nasıl anlaşılıyor ?
Ben tup bebek başlamadan once araştırma hastanesinde genetik bölümüne kan veriyorsun pıhtılaşma var mı diye bakıyorlar.bir ay sonra sonuç çıkıyor.benim pıhtılaşma cıktı genetik olrak....kese.gorundu şimdi kan sualndirici iğne ve hap verdiler.onu 9 ay boyunca kulancam

Ben tup bebek başlamadan once araştırma hastanesinde genetik bölümüne kan veriyorsun pıhtılaşma var mı diye bakıyorlar.bir ay sonra sonuç çıkıyor.benim pıhtılaşma cıktı genetik olrak....kese.gorundu şimdi kan sualndirici iğne ve hap verdiler.onu 9 ay boyunca kulancam

Anladım canim. Saglikla kucağına alırsın insallah bebisini 🤲🏻

Kızlar dilimde 3 tane aft çıkmış. O kadar kötü ki ne konuşabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum rahatça. Sağ kulagim da sızlanmaya başladı, ağrıyor. Cok korkuyorum. İnsallah faranjitim azmaz. Antibiyotiksiz asla iyileşmiyorum cunku ben. Hatta penisilinsiz. 😞😢😓😷😞😞😞

Ne yapsam ki? Onerebileceginiz bir seyler var mi???
😞😞😞😞😞😞😞
Adaçayı ile gargara yap iyi geliyor oda

Kızlar dilimde 3 tane aft çıkmış. O kadar kötü ki ne konuşabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum rahatça. Sağ kulagim da sızlanmaya başladı, ağrıyor. Cok korkuyorum. İnsallah faranjitim azmaz. Antibiyotiksiz asla iyileşmiyorum cunku ben. Hatta penisilinsiz. 😞😢😓😷😞😞😞

Ne yapsam ki? Onerebileceginiz bir seyler var mi???
😞😞😞😞😞😞😞
Karadut pekmezi veya surubu bulabilirseniz agiz yaralarina cok iyi geliyor. Bende ogretmenim faranjitede adacayi suyu ile gargara yapip yutmayin cok iyi geliyor. Allah acil sifa versin

Karadut pekmezi veya surubu bulabilirseniz agiz yaralarina cok iyi geliyor. Bende ogretmenim faranjitede adacayi suyu ile gargara yapip yutmayin cok iyi geliyor. Allah acil sifa versin

Tesekkur ederim, deneyeceğim. Evde vardı doğal şekersiz dut pekmezi memleketten. Sabah akşam alayım bir kaşık. Şifa niyetine. 😉

Senin epey yükselmiş aslında ama nasip işte canım, şu kalp atışlarını bir duyalım inşallah da tek olsun bizim olsun😄🤲🏻

Amin amin. 😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Deneyeyim insallah iyi gelir 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Günaydın teacheralla teacheralla bir sey soracaktim. Gecen az kanamaniz oldugunuz yazmistiniz gecti mi. Benim dun gece kanamam oldu hala az az geliyor pruloton yaptırdık okul icinde rapor aldim yatiyorum. Dr kanama olabilir endiselenme dedi ama ultrason kontrolumde pazartesi daha.

Kızlar selam
6 Nisa’nda kalp atışı için gidlcem
İnş duyarız sağlıkla
Hafta hesaplamasını nasıl yaptınız
Benim sanırım 5+3 bugün
3 kere estrofem
Sabah akşam jel
2 günde bir de progestan iğne
Folik asit olarakta femixomega kullanıyorum
12.haftaya kadar kullanmam gerekiyormuş
Bazı klinikler 10.hafta diyor
Bazıları daha erken bıraktırıyor
Hafta hesabı içinde net bişi söylemediler son adet tarihini mi baz aldınız sizler
Birde iştahım kapandı canım hiç bir şey istemiyor

Günaydın teacheralla teacheralla bir sey soracaktim. Gecen az kanamaniz oldugunuz yazmistiniz gecti mi. Benim dun gece kanamam oldu hala az az geliyor pruloton yaptırdık okul icinde rapor aldim yatiyorum. Dr kanama olabilir endiselenme dedi ama ultrason kontrolumde pazartesi daha.

Gidince dün akşam ultrasonla bakmadılar mi

Gidince dün akşam ultrasonla bakmadılar mi
Biz ilcede oturuyoruz acil kismindada ultrason yok sadece igne yaptilar. Kadin dogumcuda haftada bir gun ilceye geliyor. Dr um izmirde pazartesi bakariz korkma kanama ilk aylarda normal dedi ama yine de panik oldum. Siz de gecen lekelenmeden bahsetmistiniz o yuzden sormak istemistim. Teşekkürler

Arkadaşlar merhaba, benim donmuş transferim olacaktı üç gün sonra. Dün kan verdim adetin 20. Günü progesteron 20 üzeri çıktı ve iptal oldu. Estrofem kullanırken bunun olmaması lazımdı kontrolsüz yumurta üretmiş vücudun heralde dedi dr benim de kafam karışık neden diye

Biz ilcede oturuyoruz acil kismindada ultrason yok sadece igne yaptilar. Kadin dogumcuda haftada bir gun ilceye geliyor. Dr um izmirde pazartesi bakariz korkma kanama ilk aylarda normal dedi ama yine de panik oldum. Siz de gecen lekelenmeden bahsetmistiniz o yuzden sormak istemistim. Teşekkürler

Rica ederim. Durduysa insallah sorun yoktur. Tutunma kanaması olabiliyormuş bi de bazen bazı bebekler kirli kanı istemeyip atabiliyormuş öyle. İnsallah hayirlisiyla saglikla kavuşturuyoruz hepimiz bebeklerimize. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻

Ben de 3.gün embiriyosu ile tek kese ikizlerine hamileyim 🤲🏻
Maasallah.
Sağlıkla sıhhatle kavuşun insallah ikisine de. Allah nazarlardan korusun. 🤲🏻🤲🏻

Sormak istediğim bir şey var önce tek kese görüp sonradan kese içinde bölündüğünü mü gördünüz ? Ne zaman anlaşıldı ?

Rica ederim. Durduysa insallah sorun yoktur. Tutunma kanaması olabiliyormuş bi de bazen bazı bebekler kirli kanı istemeyip atabiliyormuş öyle. İnsallah hayirlisiyla saglikla kavuşturuyoruz hepimiz bebeklerimize. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
Cok sukur baya azaldi. Aminn. Rabbim hayirlisiyla saglikla kavustursun :dua::dua::dua:hepimizi

X