merhaba arkadaşlar. bende hikayemi paylaşmak istedim. mayısda evliliğimin ikinci yılına giriyoruz ve 40 yaşındayım. bir aşılamam oldu ve onun öncesinde yumurta büyütücü iğneler vs doğal yolla denedik sonuç hep negatif. şubatta tüpbebeğe başladım tahliller herşey normal eşimde sıkıntı yok vs. herneyse 11 şubatta iki embriyo transferi oldum 5.gün embriyosuydu. ve ilk betam 35.09 bugün yani 14.gün beta 54.90 bir sonrakini dört gün sonraya yap dediler kan tahlilini. bu arada üç gündür çok ara ara kahverengi lwkelenme oluyor bunun için sadece günde bir kez progynex ampul kullanıyorum. yükselirmi bilmem merak içindeyim ama sanıyorum kimyasal gebelik bu. bakalım cuma günü ne olacak.
Benim negatif maalesefSen ne yaptın kalp atışlarını duydunmu canım
amin sağolasın. evet bencede düşük hayrlısı olsun artık ne diyeyimHakkında hayirlisi olsun. Ama değerler dusuk
Sanki. İnsallah en yakın zamanda gebe kalır yavruna kavuşursun.
ılık bir su bardağına silme çay kaşığıyla tuz ve karbonat karıştır gargara yap. iyi gelir inşallahKızlar dilimde 3 tane aft çıkmış. O kadar kötü ki ne konuşabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum rahatça. Sağ kulagim da sızlanmaya başladı, ağrıyor. Cok korkuyorum. İnsallah faranjitim azmaz. Antibiyotiksiz asla iyileşmiyorum cunku ben. Hatta penisilinsiz.
Ne yapsam ki? Onerebileceginiz bir seyler var mi???
Deneyeyim insallah iyi gelirılık bir su bardağına silme çay kaşığıyla tuz ve karbonat karıştır gargara yap. iyi gelir inşallah
anladım canım6. Gun olduğundan doğal olabilir mi dusuk olması, rahat ol, 10-12. Gün olmadan bi daha test yapma.
Canım beynimiz ne istiyorsa ona inanıyoruz işte, ben de tutarsa ikiz olacak diye şartlamıştım kendimiYanı ben ikiz hevesiyle 2 tane kondurmamıştım biri olmazsa biri tutar belki 2 şansım olsun diye düşünmüştüm tabiki böyle bir risk vardı biliyordum ama beklemiyordukaynen 31 aylık da kızım var..10.gun 170.5 12.gun 315.4 14.gun 863.61 di değerlerim
Çok geçmiş olsun canımKızlar dilimde 3 tane aft çıkmış. O kadar kötü ki ne konuşabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum rahatça. Sağ kulagim da sızlanmaya başladı, ağrıyor. Cok korkuyorum. İnsallah faranjitim azmaz. Antibiyotiksiz asla iyileşmiyorum cunku ben. Hatta penisilinsiz.
Ne yapsam ki? Onerebileceginiz bir seyler var mi???
Çok geçmiş olsun canım❤ Ağız yaralarına karadut şurubu çok iyi geliyor, eczanelerde ve aktarlarda bulabilirsin, faranjit için istersen baştan doktora git canım, antibiyotiğe gerek kalmadan belki daha masum ilaç verirler, ben de bu hafta grip oldum 3 gün yattım ilaçsız zor iyileşiliyor malesef
Canım beynimiz ne istiyorsa ona inanıyoruz işte, ben de tutarsa ikiz olacak diye şartlamıştım kendimibir kerede hepsini büyütür sonra rahat edersin inşallah☺ Benim de 12.gün 226 14.gün 500dü bi ihtimal sıradaki kontrolden bir sürpriz çıkar mı diye ümitlenmeden edemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah❤
Hayırlı olsun Canım bende pıhtılaşma kanama görülmedi zaten kan sulandırıcı kullanıyorum en başından beri.. ikiz gebelik olduğu için kan sulandırıcı iğne ve hapı doğuma kadar kullanacaksın dedi ayrıca riskli gebeliklerde uzman dr a yönlendirdi ikiz gebelik olması da ayrı bir stresKızlar iyi akşamlar ben bugün gittim kalp atışı duydum..ama kan pıhtılaşması cıktı iğne ve aspirin verdi 9 ay boyunca kullanacağım sizde.boyle.birsey cıktı mi
Benim de değerlerime göre tek olmasını normal buldu değerin çok yüksek değildi zaten tutunmamıştır büyük ihtimalle dediBen de senin gibiyim. Değerlere göre doktor demişti yüksek ama tek kese gördük. Belki... demeden edemiyor insan.
Benim de değerlerime göre tek olmasını normal buldu değerin çok yüksek değildi zaten tutunmamıştır büyük ihtimalle dediama gün doğmadan neler doğar deyip beklemedeyim tabi hayırlısıyla
Sen iki katına yakın çıktı dememişmiydin canım10.gun 155
12.gun 811 çıktı benim betahcg
811 i görünce geç tutunma diye düşünmüştükama tekmiş bizim de.
Bende de kan pıhtılaşma cıktı iğne ve coraspin verdi doktor bende kullanacağım mecburenHayırlı olsun Canım bende pıhtılaşma kanama görülmedi zaten kan sulandırıcı kullanıyorum en başından beri.. ikiz gebelik olduğu için kan sulandırıcı iğne ve hapı doğuma kadar kullanacaksın dedi ayrıca riskli gebeliklerde uzman dr a yönlendirdi ikiz gebelik olması da ayrı bir stres
Sen iki katına yakın çıktı dememişmiydin canım
811 yanlışmı yazdın