- 5 Ağustos 2009
- 658
- 227
Kan sonuçların kaç çıkmıştı peki? Kaçıncı haftadasın şu anBende dün kalp atışını dinlemek için gittim ikinci kesede göründü şok olduk öncekinde tek kese görmüştük
10. Gun 154 12.gun 280 çıkmıştı şuan 7+5 deyimKan sonuçların kaç çıkmıştı peki? Kaçıncı haftadasın şu an
Hayırlı olsun darısı başımıza10. Gun 154 12.gun 280 çıkmıştı şuan 7+5 deyim
Bende çok bilmiyorum ama bi dr ile görüş belki bi iğne falan verir yada kontrole çağırır bilemedimArkadaşlar ben şu an 8 haftalığım bu zaman kadar hiç düşük yaşamadım ama bugün.okulda çok az kan vardi iç.camasirimda bunun için ne yapmam lazım hastaneye gitmelimiyim
Cnm dr.unla gorus mutlaka progestan onericektir bir de istirahat gerekli gecms olsnArkadaşlar ben şu an 8 haftalığım bu zaman kadar hiç düşük yaşamadım ama bugün.okulda çok az kan vardi iç.camasirimda bunun için ne yapmam lazım hastaneye gitmelimiyim
Geçmiş olsun hiç kendinizi üzmeyin embriyo sıkıntılı olduğu için düşmüştür sağlıklı bebeğimiz olur sonrasında... peki düşük olduğunu nasıl anladınız çok kan mi geliyor benimde bugün ilkkez cok az kan geldi gibi cok anlamadim ama o bile kafami dolduruyor korkuyor insanmerhaba arkadaşlar. benim 6,5 haftalık hamilelik serüvenim malesef sona erdi. bugün kırmızı kanamayla soluğu doktorumda aldık. ve malesef düşük başlamış. birhafta içinde kendi kendine tamamen sonlanmasını bekleyeceğiz önümüzdeki p.tesi hala kan değerimde çıkarsa kürtaj olabilirmiş. son bikaç gündür anlamıştım içime doğdu düşeceği. bana kısmet olmadı ama en azından ilk denemem olmasına rağmen hamile kalabildiğim için bi tarafım mutlu diğer yanım çok ama çok üzgün tabiğki. herşey Allahtan geliyor inancım sonsuz ve inşallah bir dahaki sefere sağlıklı bir hamilelik sonucu kavuşacağım bebeğime.
buradaki tüm arkadaşlar için duacıyım rabbim sağlıkla evlatlarınıza kavuşmak nasip eylesin. sonuç bekleyen arkadaşlar da inşallah fozitif sonuçlarla tamamına erdirirler.
sağlıcakla kalın
evet sağolun bende öyle düşünüyorum sıkıntılı olduğu için oldu ve Allahtan hep dileğim sağlıklı bir evlada kavuşmak. hepimiz için inşallah. aslında ilk pozitif aldığımda kahverengi lekelenmeler olmuştu hemen progestan ampul kullandırdılar durdu. buna rağmen beta artmaya devam ediyordu sorun yoktu. bu haftasonu birden su gibi akışkan gelmeye başladı renkde açıldı orda şüphe düştü ama hiç ne ağrı ne sancı. bugün sabah acil doktoru arafım be gittiğimde alttan ultrasonla baktı düşük başlamış olabilir dedi beta testi verdim ve ikibinlerde olan değer düşmüş aşağılara. buna istinaden bir hafta beklicez dediGeçmiş olsun hiç kendinizi üzmeyin embriyo sıkıntılı olduğu için düşmüştür sağlıklı bebeğimiz olur sonrasında... peki düşük olduğunu nasıl anladınız çok kan mi geliyor benimde bugün ilkkez cok az kan geldi gibi cok anlamadim ama o bile kafami dolduruyor korkuyor insan
Canım bulantı hissi bendeki genelde hep var ama az olması ve ya olmaması sıkıntı değil her bünye farklı tepkiler veriyor. Bi anda bıçak gibi de kesilebilir sıkıntı yapma.. hayırlı olsun bu arada 2 ayrı kese mi tek yumurta ikizimi? Benim 2 ayrı kese 2.muayenemi oldum dün sıkıntı yok çok şükür.. bu arada kan tahlili verdim mi hamile kaldıktan sonra halsizligimiz 2 tane olduğu için daha fazla vücudumuzdaki vitaminleri ikisi birden emiyorlar mesela benim b12 ve d vitaminim çok düşmüş ilaç verdi dr... bunlar halsizlik yorgunluk unutkanlık yapar kullanmazsan sen zorlanirsin dedi mecbur kullanacağız 1 ay kullan sonra bi daha baktır dedi inşallah toparlanır..sen de baktırmadıysan baktır bence..baderdgn merhaba benimde ikiz gebelik imiş. Cuma günü öğrendik ikiz olduğunu. Sana bisey soracaktım. Bende de bulantı halsizlik çok oluyor ama bazen bulantıyi az hissediyorum yanı yoğunluğu az oluyor bende acaba biseymi oldu diye korkuyorum.
Senin bulantıların hep aynı şiddettemi seyrediyor
Benimkide iki ayrı kese ikinci kese geç göründü 5 gun geride idi o. Ben salı gidecem ilk kez gebelik doktoruna önceki kontroller tup bebek doktorunda idi oda hız kan tahlili istemedi önce kese için çağırdı sonrada kalp atışı için kalp atışı için gittiğimizde ikinci keseyi gorduk. Salı kan tahlilleri ister muhtemelen. Inşallah sorunsuz şekilde ilerleriz ve bebeklerimizi kucağımıza alırız. Benim de bir oğlum var onda bende bulantı falan çok yaşamamıştım bunda bayağı zorlanıyorum hep bulantı hissi var sadece yoğunluğu bazen azalıyor bazen artıyor insan tedirgin oluyor iste.Canım bulantı hissi bendeki genelde hep var ama az olması ve ya olmaması sıkıntı değil her bünye farklı tepkiler veriyor. Bi anda bıçak gibi de kesilebilir sıkıntı yapma.. hayırlı olsun bu arada 2 ayrı kese mi tek yumurta ikizimi? Benim 2 ayrı kese 2.muayenemi oldum dün sıkıntı yok çok şükür.. bu arada kan tahlili verdim mi hamile kaldıktan sonra halsizligimiz 2 tane olduğu için daha fazla vücudumuzdaki vitaminleri ikisi birden emiyorlar mesela benim b12 ve d vitaminim çok düşmüş ilaç verdi dr... bunlar halsizlik yorgunluk unutkanlık yapar kullanmazsan sen zorlanirsin dedi mecbur kullanacağız 1 ay kullan sonra bi daha baktır dedi inşallah toparlanır..sen de baktırmadıysan baktır bence..
Benimkide iki ayrı kese ikinci kese geç göründü 5 gun geride idi o. Ben salı gidecem ilk kez gebelik doktoruna önceki kontroller tup bebek doktorunda idi oda hız kan tahlili istemedi önce kese için çağırdı sonrada kalp atışı için kalp atışı için gittiğimizde ikinci keseyi gorduk. Salı kan tahlilleri ister muhtemelen. Inşallah sorunsuz şekilde ilerleriz ve bebeklerimizi kucağımıza alırız. Benim de bir oğlum var onda bende bulantı falan çok yaşamamıştım bunda bayağı zorlanıyorum hep bulantı hissi var sadece yoğunluğu bazen azalıyor bazen artıyor insan tedirgin oluyor iste.
Anladım canım inşallah sorunsuz ilerler ve sağlıkla gelirler dediğin gibibaderdgn burada bebeklerimizin dogum tarihi aynı gorunuyor
Cnm mrblar..normal dr.a gecerken dr.unla gorusucekmisin ben bi 3 4 ay olana kdr devam etsemmi diyrm ama maddi acidn yoracak..oksapar kullaniyrm normal dr acaba ilaclarn suresini bilirmi ve zamaninda kesermi..aklimda deli sorular normal ozelde bi de.a mi gidiceksinAnladım canım inşallah sorunsuz ilerler ve sağlıkla gelirler dediğin gibi
Bende normal dr a gideceğim artık.. Benim transfer 25 şubatta olmuştu 4. Gün embriyoları
Canım benim dr. Bülent tıraş.. kendisi ve ekibi artık gebe hastalarla ilgilenmeyi bırakıp yoğunluktan dolayı sadece tüp bebek tedavisi yapmaya karar vermişler ben o yüzden bırakıyorum. Eğer onlar devam etse bende bir süre daha edecektim. Ama dun ki son muayenemde bana ilaçlar ile ilgili tarihler verdiler ne zaman neyi bırakmam gerekir neyi azaltmak gerekir gibi bir de kendisinden gene acibademde ama altunizade şubesinde dr önermesini istedim bana isim verdi selamımı söyleyin dedi Benim birde ikiz riskli olduğu için çok ilgilendi.Cnm mrblar..normal dr.a gecerken dr.unla gorusucekmisin ben bi 3 4 ay olana kdr devam etsemmi diyrm ama maddi acidn yoracak..oksapar kullaniyrm normal dr acaba ilaclarn suresini bilirmi ve zamaninda kesermi..aklimda deli sorular normal ozelde bi de.a mi gidiceksin
Tek gebelik de 10 / 12 haftaya kadar kullandiriyorlar.. Benim ikiz diye doğuma kadar dedi ya da kan pıhtılaşma tahlilleriniz sürekli takip edilirse kesebilir belki dr dediler gidişata göre.. sana tarih vermediler mi canım?Bu oksapar kullanan arkadaşlar biz iğneyi 9 ay boyunca kullanacak miyiz?
selam ya kafama takıldı bende ikiz gebeyim şuan 6+3 teyim ve doktorlarım kese göründükten sonra kestiler oksapar kullanıyordum sadece bebek aspirini verdi sizin kan pıhtılaşmasında sorun mu var dıTek gebelik de 10 / 12 haftaya kadar kullandiriyorlar.. Benim ikiz diye doğuma kadar dedi ya da kan pıhtılaşma tahlilleriniz sürekli takip edilirse kesebilir belki dr dediler gidişata göre.. sana tarih vermediler mi canım?
Hayır hiç pıhtılaşmaya bakılmadı tedbir amaclı kullandırdılar ama ikiz gebelik daha riskli diye birakmayacaksiniz dedi. Ama tüp bebek drum artık gebelere bakmamaya karar vermiş başka dr a yönlendirdi eğer o dr biraktirirsa kan pihtilasmaniza bakılsın dedi Benim tek sorunum yumurta rezervinin az olması onca ıgneye ilaca rağmen 4 tane toplanabildi en iyi ikisi konuldu 3. Yeterli seviyeye gelemedi 4. Zaten döllenmesi bileMerhaba
selam ya kafama takıldı bende ikiz gebeyim şuan 6+3 teyim ve doktorlarım kese göründükten sonra kestiler oksapar kullanıyordum sadece bebek aspirini verdi sizin kan pıhtılaşmasında sorun mu var dı