2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Merhaba arkadaşlar bende önümüzdeki hafta bahçeci umutta Cem beyle başlıycam aranızda orada tedavi gören var mı inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Hamile kaldınız mi

Benim de tek dondurulmuş embriyom var transferim yapılacak 1 ay için de ama hiç umudum yok yorumunuz ne kadar güzel ALLAH saglık sıhhat versin inşallah
Amin, cümlemizin evladına sağlık versin, hayırlısı ile kucaklarımıza almamızı nasip etsin. İnşallah sizinde tutunur embiriyonuz ve canınıza can olur, umutsuz olmayın bol dua edin Allah ımda hayırlısı ise kabul eylesin. Nasibimizi belirleyen Allahtan umut kesilmez vardır zamanı vakti doğru anı.

Kizlar bulantiniz var mi? Beni bazen cok zorluyor sizde durumlar nasil?
Ağzımın tadı yok demir yalamış gibiyim bulantı hissim çok fazla.. kızımda cok rahattım bunlarda yerimden kalkamıyorum halsizlik uyku hali bir sürü sıkıntım var

Ekstradan yaptığınız bişey var mı túyo falan Allah tamamına erdirsin insallah

Son adet tarihine góre hesaplaniyor

Transfer gününden 14 gün öncesi hesaplanıyor hafta hesabında.. Benim 6 şubat idi son adet tarihim 25 şubatta transfer oldum.. kontrole gittiğimde artık senin son adet tarihim 11 şubat dedi başka yere gitmen gerekirse bunu söyle dedi

L Leyladenizzzzz , yediğime içtiğime dikkat ettim transfer öncesi ve sonrası, ilk hafta bir avuç kabak çekirdeği, bir kaç badem, fındık, ceviz vs kuruyemişler tükettim düzenli, havuç yedim 4 5 gün sabah kahvaltılarda, ana yemeklere pek dikkat etmedim, hazırda yedim dışarıdan evde de yedim. İlk 3 gün hep yattım, 5 yada 6. Gün duş aldım. Sonucu öğrenene kadar pozitif düşünmeye çalıştım. Elbetteki duada ettim. Yaptıklarımız sadece kendimizi iyi hissetmek için veren nasip eden Allah, Kalpten inanın hayırlısı ile dualar edin hem manen rahatlarsınız hem olumlu yada olumsuz sonuçta kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Elbetteki hepiniz çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz üzülüyor çaba sardediyoruz, ama vardır herşeyde hayır. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere

Merhaba arkadaslar benimde tresverimin 9.gunu icinizde evde tes yapipda cikmayan kanf apozituf goren varmi acaba

Arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor bulantı kusma bel ağrısı var mı???? Nasıl geçiriyorsunuz gününüzü

Arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor bulantı kusma bel ağrısı var mı???? Nasıl geçiriyorsunuz gününüzü
Bnm hic bir belirtim yk kuzu ne mide bulantisi ne bel agrisi ne gogus hassasiyeti hic bisi yk..sadece kahverengi akintm var o da korkutuyr..onun yerine mide bulantisi mide yanmasi yasasaydim keske diyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…