maşallah subhanallahArkadaslarinanamiyorum dr ikiz dedi bana da kalpleri pit pit atiyordu . Cok saskinim,mutluyum ayni zamanda cok korkuyorum. Daha onceki bebegimi kaybetmistim Rabbim bu yavrularimi kucagima almayi nasip eder insllh
Amin amin,cok teşekkürler. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hayirli kandillermaşallah subhanallahtebrik ederim Allahım sağlıkla dünyaya gelmeleri nasip olsun inşallah
Ay maşallahaminnnnn. İnsallah insallah.
Cok şükür kalp atışını duyduk. Rabbime binlerce kez şükürler olsun.
Hamile kaldınız miMerhaba kızlaaar. benimde cumartesi Opu var. İnsallah Allah her kese nasib etsin güzel bebişler. Bu benim ikinci denemem çoz şükür 1ciden ikizlerim oldu. Şimdi kardes istiyoruz. Bakalım hayırlısı 15 mart gibi bende kan testi veririm her halde. Size transferden sonra doktor yatak istiraheti söyledimi? Açıkcası iliknde hep yAtakta kaldım amma şimdi ikizlerle pek öyle şansım yok. Birde bu kez tek embryo transfr edilecek. Bakalım artık. İnsallah olur
Benim de tek dondurulmuş embriyom var transferim yapılacak 1 ay için de ama hiç umudum yok yorumunuz ne kadar güzel ALLAH saglık sıhhat versin inşallahBen de 3.gün embiriyosu ile tek kese ikizlerine hamileyim
Amin, cümlemizin evladına sağlık versin, hayırlısı ile kucaklarımıza almamızı nasip etsin. İnşallah sizinde tutunur embiriyonuz ve canınıza can olur, umutsuz olmayın bol dua edin Allah ımda hayırlısı ise kabul eylesin. Nasibimizi belirleyen Allahtan umut kesilmez vardır zamanı vakti doğru anı.Benim de tek dondurulmuş embriyom var transferim yapılacak 1 ay için de ama hiç umudum yok yorumunuz ne kadar güzel ALLAH saglık sıhhat versin inşallah
Ağzımın tadı yok demir yalamış gibiyim bulantı hissim çok fazla.. kızımda cok rahattım bunlarda yerimden kalkamıyorum halsizlik uyku hali bir sürü sıkıntım varKizlar bulantiniz var mi? Beni bazen cok zorluyor sizde durumlar nasil?
Ekstradan yaptığınız bişey var mı túyo falan Allah tamamına erdirsin insallahAmin, cümlemizin evladına sağlık versin, hayırlısı ile kucaklarımıza almamızı nasip etsin. İnşallah sizinde tutunur embiriyonuz ve canınıza can olur, umutsuz olmayın bol dua edin Allah ımda hayırlısı ise kabul eylesin. Nasibimizi belirleyen Allahtan umut kesilmez vardır zamanı vakti doğru anı.
Iki embriyo mu konmustuArkadaslarinanamiyorum dr ikiz dedi bana da kalpleri pit pit atiyordu . Cok saskinim,mutluyum ayni zamanda cok korkuyorum. Daha onceki bebegimi kaybetmistim Rabbim bu yavrularimi kucagima almayi nasip eder insllh
Son adet tarihine góre hesaplaniyorKızlar selam
6 Nisa’nda kalp atışı için gidlcem
İnş duyarız sağlıkla
Hafta hesaplamasını nasıl yaptınız
Benim sanırım 5+3 bugün
3 kere estrofem
Sabah akşam jel
2 günde bir de progestan iğne
Folik asit olarakta femixomega kullanıyorum
12.haftaya kadar kullanmam gerekiyormuş
Bazı klinikler 10.hafta diyor
Bazıları daha erken bıraktırıyor
Hafta hesabı içinde net bişi söylemediler son adet tarihini mi baz aldınız sizler
Birde iştahım kapandı canım hiç bir şey istemiyor
Transfer gününden 14 gün öncesi hesaplanıyor hafta hesabında.. Benim 6 şubat idi son adet tarihim 25 şubatta transfer oldum.. kontrole gittiğimde artık senin son adet tarihim 11 şubat dedi başka yere gitmen gerekirse bunu söyle dediKızlar selam
6 Nisa’nda kalp atışı için gidlcem
İnş duyarız sağlıkla
Hafta hesaplamasını nasıl yaptınız
Benim sanırım 5+3 bugün
3 kere estrofem
Sabah akşam jel
2 günde bir de progestan iğne
Folik asit olarakta femixomega kullanıyorum
12.haftaya kadar kullanmam gerekiyormuş
Bazı klinikler 10.hafta diyor
Bazıları daha erken bıraktırıyor
Hafta hesabı içinde net bişi söylemediler son adet tarihini mi baz aldınız sizler
Birde iştahım kapandı canım hiç bir şey istemiyor
Evet. Dun bardaktan bosanircasina kanamam oldu,pihtilar düşürdüm kocaman kocaman. Bebeklerim gitti derken ultrasonda ikiside duruyordu. Cok buyuk dusuk tehlikem varmis. Yatiyorum surekli. Rabbim insllh.bu sefer evlatlarimi bana bagislarIki embriyo mu konmustu
Allah korusun bebeginiziEvet. Dun bardaktan bosanircasina kanamam oldu,pihtilar düşürdüm kocaman kocaman. Bebeklerim gitti derken ultrasonda ikiside duruyordu. Cok buyuk dusuk tehlikem varmis. Yatiyorum surekli. Rabbim insllh.bu sefer evlatlarimi bana bagislar
Bnm hic bir belirtim yk kuzu ne mide bulantisi ne bel agrisi ne gogus hassasiyeti hic bisi yk..sadece kahverengi akintm var o da korkutuyr..onun yerine mide bulantisi mide yanmasi yasasaydim keske diyrmArkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor bulantı kusma bel ağrısı var mı???? Nasıl geçiriyorsunuz gününüzü