2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Bırakılmaz sanmıyorum banada gına geldi valla .. hemşire 10. Haftaya kadar dedi çünkü belki iğne dozunu düşürür diye umuyorum ama sanmıyorum
Oksapr 5. Aya kadr devam sanirim oyle okumustm kuzum..belki progestan igne fitil ve estrofemi keserler diye dusunmustmm ama herhalde devam edicek ilac olsunda igneler zorluyr simdi olumlu olunca sukurler olsunki gidiyr sebebi guzel diye de ne bileym biraksak iyi olur :))

Ilk zaman bende öyleydim ama gün geçtikçe düzeliyor eskisi gibi ağrı olmuyor yani bende şuan olmuyor sadece kaşıntı ve sertleşme oluyor
Ben yardım almadan kalkmıyorum en son ağladım dün açısından bilmiyorum ağrı eşiğim yüksektir normalde ama cidden bu çok kötü ateş titreme çabası hasta gibi hissediyorum kendimi kalkamıyorum yerimden dedim o zaman ben dayanamıyorum herkeste aynı oluyor

Ben daha önce de kullandım oksapar 10 /12 haftaya kadar kullanmıştım uzun kullanmadim bazıları doğuma kadar kullanıyor

Hemen hemen ayni hangilerini biraktirdigini solermisin banada gina geldi :)
Canım keseyi gördükten sonra estofermi bıraktırdı doktorum , artık sadece crinone progesteron jel kullanıyorum, çok pratik ve sıkıntısız, burada hala bir sürü ilaç iğne kullananları görünce şaşırıyorum bir ben mi az kullanıyorum diye

Tedavi ve yaş etkiliyor sanırım ilaç kullanımını ben 36 yaşındayım yumurta rezervim çok az

z

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız??? Bende yarın kalp atışı için çağırdı bakalim duyabilecekmiyim
Ben de 2 nisanda gideceğim inşallah bu kadar stresten sonra en keyifli beklemece kalp atışı bence o yüzden stres yapma anın tadını çıkar canım, başımıza gelecek varsa da olacakların önüne geçilmiyor zaten malesef

Ben daha önce de kullandım oksapar 10 /12 haftaya kadar kullanmıştım uzun kullanmadim bazıları doğuma kadar kullanıyor
Oy o kadarina da raziyim cnm yaa gobegim mosmor oldu yakmasi cabasi..saglikla gelsinlerde minikler insallah raziyiz bunca senenin ardina :)

Tedavi ve yaş etkiliyor sanırım ilaç kullanımını ben 36 yaşındayım yumurta rezervim çok az
Ben 35 yaşındayım ama yumurta rezervim normal birde yerleşme kanaması oldu mu sizde ama kanama olmaz ise fitile geçicez diyor sonra. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum oksapar 4000 o varken kanama kesilir mi delik deşik oldum hadi kan sulandırıcı neyse de ama progesteron beni mahvetti

Kuzumm estrofem basa bela ac karnina vajina yolla aliyrm unutursam vahlaniyrm o yondn basa bela :) yksa bir zorlugu yk tabiki..bisileri biraktirsin artk ilac ilac :) ecopirin var oglen tok bi de prednol var aksam tok progestan igne ve oksapar..bakalim merak icindeym..dger bugun 3000i gordu gel der sanirim artk

Olabilir canım, aslında ben de 32 oldum ama vardır doktorların bir bildiği antibiyotik ve doğum kontrol hapından dolayı bir düşüğüm var o zaman stres yapıp kan pıhtılaşması için test yaptırmıştım bir sorun çıkmamıştı, şu ana kadar kanamam falan da olmadı çok şükür ondandır belki de, iğneden dolayı yürüyemiyorum çok acıyor diyenleri okudukça üzülüyorum kayıtsız kalamadım

Yok bende hiç kanama olması kızımda da şuanda da şimdilik yok biz tedbir olarak progestan kullanıyoruz ben yumurta toplandıktan sonra ertesi gün kullanmaya başladım yani 22 şubattan beri kullanıyorum.. oksapar p.4 u pıhtılaşma olmasın diye kullandırıyor pıhtılaşma olunca düşük olabiliyor sanırım

Estrofem benim hap günde 3 kere .. ben de beta yi merak ediyorum yaptırmadım vaktim olmadı

Ben pıhtılaşmaya test yapmadım ama kızımda da kullanmıştım şuan da verdi adı ne o testin belki kan aldıklarında bakmışlardır kendileri

Canım ben transferden beri sadece estrofem ve crinone progesteron jel kullanıyorum, estrofemi hap olarak günde 3 kere alıyordum ben en kolayı da oydu, keseyi görünce bi crinone vajinal jel kaldı kullandığım, dediğin gibi vajinal olunca unutmamak lazım bir de sonrasında 5-10 dk yürüyüş yapmak sıkıyor bazen ama sizin ilaçları görünce ona da şükredicem yürüyüş değil koşucam hatta

Estrofem benim hap günde 3 kere .. ben de beta yi merak ediyorum yaptırmadım vaktim olmadı
Insallah saglikla buyuyodur kuzm bnm hemsire istedi su gunde baktiralim dedi bugun baktirdim iste yarin arayip solucem cagirir artk herhalde..cagirsin catlicam :))

Ben pıhtılaşmaya test yapmadım ama kızımda da kullanmıştım şuan da verdi adı ne o testin belki kan aldıklarında bakmışlardır kendileri
Canım tıbbi adını hatırlamıyorum malesef, 1 sene oluyor yaptıralı, doktor gerek görmemişti aslında ama ben çok ısrar edince bakalım madem demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…