2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Canım ben transferden beri sadece estrofem ve crinone progesteron jel kullanıyorum, estrofemi hap olarak günde 3 kere alıyordum ben en kolayı da oydu, keseyi görünce bi crinone vajinal jel kaldı kullandığım, dediğin gibi vajinal olunca unutmamak lazım bir de sonrasında 5-10 dk yürüyüş yapmak sıkıyor bazen ama sizin ilaçları görünce ona da şükredicem yürüyüş değil koşucam hatta🙈
Ay gerektn ole takla atsan yeridir :)) bir sure ilac igne..olsn insn razi oluyr muize bizimle sukurler olsunkii :)

Çok fazla kanamam oldu kırmızı hemen puruluton vurulduk hastanede 1-2 saat aürdü kanamam 5 gün sonra tekrar vurulmam gerek ancak iğneyi bulamıyoruz
bende bulamamıştım iğneyi doktorum seçenek olarak bi romatizma hapı verdi en güzel bu ilaç kanamayı keser bebeğede bi zararı yok dedi. adı endol supozituvar indometazin bilginiz olsun.

Kızlar iyi günler bugün kalp atışı dinledik doktor genetik sonucuna da baktı iğne verdi aspirin kullanacağım sizde yaptirmismiydiniz genetik testinizi ve ne demek istiyor bu testte anlayan var mi

Eklentiler

• 20190325_101512.jpg
    20190325_101512.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar dr dan geldim hala şoktayız iki kese ve iki kalp atışı duyduk 2 embriyoda tutunmuş 😳
Hayırlı olsun canım ben de ikiz istemiştim ama tek gözüküyor nasip😍 senin bir evladın daha vardı galiba ondan mı şokun, yoksa iki embriyo konulduysa çok da şaşırtıcı değil aslında🙈 ilk öğrendiğinde beta hcg nasıldı yüksek miydi, ben hala kalp atışı için gittiğimde bir sürpriz olur mu diye beklemedeyim😂

Hayırlı olsun canım ben de ikiz istemiştim ama tek gözüküyor nasip😍 senin bir evladın daha vardı galiba ondan mı şokun, yoksa iki embriyo konulduysa çok da şaşırtıcı değil aslında🙈 ilk öğrendiğinde beta hcg nasıldı yüksek miydi, ben hala kalp atışı için gittiğimde bir sürpriz olur mu diye beklemedeyim😂
Yanı ben ikiz hevesiyle 2 tane kondurmamıştım biri olmazsa biri tutar belki 2 şansım olsun diye düşünmüştüm tabiki böyle bir risk vardı biliyordum ama beklemiyorduk 😊 aynen 31 aylık da kızım var..10.gun 170.5 12.gun 315.4 14.gun 863.61 di değerlerim

Kızlar iyi akşamlar ben bugün gittim kalp atışı duydum..ama kan pıhtılaşması cıktı iğne ve aspirin verdi 9 ay boyunca kullanacağım sizde.boyle.birsey cıktı mi

X