Canım vajinal ultrasonla 1600dan sonra gözükmesi lazım diyor doktorlar, 3000le rahat rahat görürsün inşallahInsallah saglikla buyuyodur kuzm bnm hemsire istedi su gunde baktiralim dedi bugun baktirdim iste yarin arayip solucem cagirir artk herhalde..cagirsin catlicam :))
Evet canım tedbir amaçlı tutuyor
z
Iyi akşamlar kızlar nasılsınız??? Bende yarın kalp atışı için çağırdı bakalim duyabilecekmiyim
Ay gerektn ole takla atsan yeridir :)) bir sure ilac igne..olsn insn razi oluyr muize bizimle sukurler olsunkii :)Canım ben transferden beri sadece estrofem ve crinone progesteron jel kullanıyorum, estrofemi hap olarak günde 3 kere alıyordum ben en kolayı da oydu, keseyi görünce bi crinone vajinal jel kaldı kullandığım, dediğin gibi vajinal olunca unutmamak lazım bir de sonrasında 5-10 dk yürüyüş yapmak sıkıyor bazen ama sizin ilaçları görünce ona da şükredicem yürüyüş değil koşucam hatta
Insallah insallah kuzum bugun arayip soylucm degeri cagirsin artk :)Canım vajinal ultrasonla 1600dan sonra gözükmesi lazım diyor doktorlar, 3000le rahat rahat görürsün inşallah❤
bende bulamamıştım iğneyi doktorum seçenek olarak bi romatizma hapı verdi en güzel bu ilaç kanamayı keser bebeğede bi zararı yok dedi. adı endol supozituvar indometazin bilginiz olsun.Çok fazla kanamam oldu kırmızı hemen puruluton vurulduk hastanede 1-2 saat aürdü kanamam 5 gün sonra tekrar vurulmam gerek ancak iğneyi bulamıyoruz
Kızlar dr dan geldim hala şoktayız iki kese ve iki kalp atışı duyduk 2 embriyoda tutunmuş
Amann Allahimmm :)))) kuzuu ne guzel bi haber buu masallah sizeeeeKızlar dr dan geldim hala şoktayız iki kese ve iki kalp atışı duyduk 2 embriyoda tutunmuş
Hayırlı olsun canım ben de ikiz istemiştim ama tek gözüküyor nasipKızlar dr dan geldim hala şoktayız iki kese ve iki kalp atışı duyduk 2 embriyoda tutunmuş
Yanı ben ikiz hevesiyle 2 tane kondurmamıştım biri olmazsa biri tutar belki 2 şansım olsun diye düşünmüştüm tabiki böyle bir risk vardı biliyordum ama beklemiyordukHayırlı olsun canım ben de ikiz istemiştim ama tek gözüküyor nasipsenin bir evladın daha vardı galiba ondan mı şokun, yoksa iki embriyo konulduysa çok da şaşırtıcı değil aslında ilk öğrendiğinde beta hcg nasıldı yüksek miydi, ben hala kalp atışı için gittiğimde bir sürpriz olur mu diye beklemedeyim
Sağol canım Allah isteyen herkese versin inşallahAmann Allahimmm :)))) kuzuu ne guzel bi haber buu masallah sizeeee
Amin canım aminHay maasallah
Allah nazarlardan korusun. İnsallah saglikla sıhhatle hayırlısıyla uzun ömürlerle gelsinler seninkiler de benimki de.
Ayy oyledir tabi yaa bi de kizin da kucukk :) saglikla al kucagina ikisinide kuzumm cok sevindm :) bi de ne kadrliksin suan kalp atisina vajinal mi bktiSağol canım Allah isteyen herkese versin inşallahçok garip bir duyguymuş ikiz gebelik haberi almak
Ayy oyledir tabi yaa bi de kizin da kucukk :) saglikla al kucagina ikisinide kuzumm cok sevindm :) bi de ne kadrliksin suan kalp atisina vajinal mi bkti
Benimde 6.gün değerim 10.90 sanırım çok düşük
Anladm cnm aklindaysa bile zatn o saskinlikla hersey gitmistir aklindn :)))6 haftalık dedi ama 7 oluyor hesaba göre onu sormak aklıma gelmedi vajinal baktı ikiside haftasıyla uyumlu dedi