2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Çok fazla kanamam oldu kırmızı hemen puruluton vurulduk hastanede 1-2 saat aürdü kanamam 5 gün sonra tekrar vurulmam gerek ancak iğneyi bulamıyoruz
Başka iğne vermiyorlar mi mudaili olarak drunuz.. ben progestan kullanıyorum çok şükür piyasa da var

Kızlar rüyamda doktora gidiyormuşum, ultrasonla bakıyor 1 bebek 1 de minik kese duruyor deyip ayrıntılı ultrasona sokuyor beni. Rüyamda sevinçten gözyaşlarım nasıl akıyor... sonra uyandım. Tabirine baktım, hayırlı işlet bolluk bereket diyor hayirlisi insallah.

Bi de kontrole gittiğimizde rüyam gerçek olurmus 😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Hayirlisiyla saglikla bebeğimi alayım kucağıma da sürpriz olursa da mükemmel olur 😍😂
Ama 4D ultrasonla bakıyor doktorum görürdü muhtemelen olsaydi 🙈😂😂
Biricigim gelsin de sonra 2.icin yeniden tedaviye başlarım insallah 😍🤲🏻

Son düzenleme:
Proluton depotun muadili yokmuş.
Progestan yapılıyormuş ama proluton gibi değilmiş Progestan iğnesi.
Anladım canım hiç kullanmadık onu ondan bilmiyorum genel de bu olmazsa bu da olur diyor dr lar ondan sordum çünkü tüp bebek ilaçlarını bi hafta bulduysan obur hafta bulamama durumun var o kadar insan var ki kullanan Allah yardımcınız olsun 🤲🤲🙏

Anladım canım hiç kullanmadık onu ondan bilmiyorum genel de bu olmazsa bu da olur diyor dr lar ondan sordum çünkü tüp bebek ilaçlarını bi hafta bulduysan obur hafta bulamama durumun var o kadar insan var ki kullanan Allah yardımcınız olsun 🤲🤲🙏

Aminnnn. İnsallah kullanmamızı gerektirecek bir durum olmaz da rahat huzurlu sorunsuz hamilelikler geçiririz, hamile olmanın tadını çıkartırız. 😍🤲🏻🤲🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻

Aminnnn. İnsallah kullanmamızı gerektirecek bir durum olmaz da rahat huzurlu sorunsuz hamilelikler geçiririz, hamile olmanın tadını çıkartırız. 😍🤲🏻🤲🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
Inşallah canım inşallah 🤲🤲 telefonda hemşire 10.haftaya kadar ilaçlar devam demişti bakalım pazartesi ilk kontrolüm var ne diyecek dr

Kızlar rüyamda doktora gidiyormuşum, ultrasonla bakıyor 1 bebek 1 de minik kese duruyor deyip ayrıntılı ultrasona sokuyor beni. Rüyamda sevinçten gözyaşlarım nasıl akıyor... sonra uyandım. Tabirine baktım, hayırlı işlet bolluk bereket diyor hayirlisi insallah.

Bi de kontrole gittiğimizde rüyam gerçek olurmus 😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Hayirlisiyla saglikla bebeğimi alayım kucağıma da sürpriz olursa da mükemmel olur 😍😂
Ama 4D ultrasonla bakıyor doktorum görürdü muhtemelen olsaydi 🙈😂😂
Biricigim gelsin de sonra 2.icin yeniden tedaviye başlarım insallah 😍🤲🏻
Rüyaların hayırlı çıksın inşallah... Bende zaten 1 yumurta transfer ettiler onun için başka kese var mı diye telâşlanmadım belki senin iki tane olur hcg ilk olctugunde yuksek çıktıysa olabilir ihtimali var

Bırakılmaz sanmıyorum banada gına geldi valla .. hemşire 10. Haftaya kadar dedi çünkü belki iğne dozunu düşürür diye umuyorum ama sanmıyorum
Merhaba progestan iğne kullanıyorsunuz sanırım ben şuan yürüyemiyorum iğne yapılan yer mor ve kırmızı yatamıyorum. Kalkmıyorum ateş terleme titreme oluyor hafif pembe kanama var diye iğne başladı diye iğneye döndük fitil kullanıyordum bu arada transfer 8.gün sabah accilde iğneyi yaptırırken doktor yan etkisi deşd sizde de var mı bu tarz şeyler gerçekten hareket edemiyorum 2.oldu bugün dünden beri çok fenayım

Merhaba progestan iğne kullanıyorsunuz sanırım ben şuan yürüyemiyorum iğne yapılan yer mor ve kırmızı yatamıyorum. Kalkmıyorum ateş terleme titreme oluyor hafif pembe kanama var diye iğne başladı diye iğneye döndük fitil kullanıyordum bu arada transfer 8.gün sabah accilde iğneyi yaptırırken doktor yan etkisi deşd sizde de var mı bu tarz şeyler gerçekten hareket edemiyorum 2.oldu bugün dünden beri çok fenayım
Ilk zaman bende öyleydim ama gün geçtikçe düzeliyor eskisi gibi ağrı olmuyor yani bende şuan olmuyor sadece kaşıntı ve sertleşme oluyor

X