2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Geçen günkü lekelenmeden sonra evde istirahattayim ben. Günler geciyor insallah bebislerimiz de sağlıkla buyur. ❤
Y Ysmn_es
Sende durumlar nasıl :)

Benim çok şükür şimdilik güzel gidiyor kızlarhamile değilmişim gibi sanki arada bir sağ sol kasığımda batma oluyor o kadar, ilaçlardan da crinone jel kullanıyorum artık sadece, kalbini de duyarsam biraz daha hevesleneceğim inşallah ama şu anda ne olur ne olmaz diye çok kaptırmamaya çalışıyorum

Benim tsh yüksek çıktı ilaç başladım. Yorgunluk, uyku hali var bende. Bir de ellerimde uyuşma var. Biraz biraz tiksinmeler var bende de.

Sucuk kadar igrenc kokan bir şey yok midemi ağzıma getirdi resmen. Kasiklarima Ağrı girdi.

Selam kızlar dün akşam kanamam oldu şuan hastanedeyim çok şükür kanamam durdu bebwğimde iyi çok şükür dua edin bana tekrarlamasın Allah yardımcımız olsun

Hamile arkadaşlarım yardımlarınıza ihtiyacım var..ben 17 Mart’ta 5.gün embriyo transferi oldum.bugün 5.günüm.bende adet öncesi belirtisi olan sivilce çıktı bu şekilde olan var mı?

Hamile arkadaşlarım yardımlarınıza ihtiyacım var..ben 17 Mart’ta 5.gün embriyo transferi oldum.bugün 5.günüm.bende adet öncesi belirtisi olan sivilce çıktı bu şekilde olan var mı?
Canim hayırlı olsun şimdi den benim yüzümde sivilce çok cıktı olabilir telaşlanma

Selam kızlar dün akşam kanamam oldu şuan hastanedeyim çok şükür kanamam durdu bebwğimde iyi çok şükür dua edin bana tekrarlamasın Allah yardımcımız olsun

Kıpkırmızı mi kahverengi mi oluyor?

Çok geçmiş olsun canim.
Hayirlisiyla kucağımıza alalım.
Rabbim çocuklarımıza sağlık sihhat hayırlı huzurlu uzun ömürler versin.

Bende hala çıkıyor. Hormon değişikliğinden , bir sürü iğne ilaç kullanıyoruz. Doğal. Kaygılanma.

Bende hala çıkıyor. Hormon değişikliğinden , bir sürü iğne ilaç kullanıyoruz. Doğal. Kaygılanma.
Ben dondurulmuş embriyo tedavisi gördüm canım.embriyolarım geçen yıl dondurulmuştu :) transfer için folik asit dışında hiçbir ilaç kullanmadım.şuan sadece crinone jel kullanıyorum..adet öncesi hep sivilce çıkınca bende psikolojik çöküş yarattı:) sendeki sivilce de test gününden önce mi oldu ? Bugün benim 5.günüm.26 Mart Salı günü test yaptıracağım

Selam kızlar ben de pazartesi öğleden sonra ilk dr kontrolüne gideceğim zaman geçmek bilmiyor

Kıpkırmızı mi kahverengi mi oluyor?

Çok geçmiş olsun canim.
Hayirlisiyla kucağımıza alalım.
Rabbim çocuklarımıza sağlık sihhat hayırlı huzurlu uzun ömürler versin.
Çok fazla kanamam oldu kırmızı hemen puruluton vurulduk hastanede 1-2 saat aürdü kanamam 5 gün sonra tekrar vurulmam gerek ancak iğneyi bulamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…