2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Eşim ise gitti sağlık ocağında kan verme 9 ile 10 arası cumaya kaldı bekliycem 1. Denememde 10.gün vermiştim kan bunda baklm bekliyim

Maasallah. Takdir ediyorum sabrını gerçekten.
Bizim burada sağlık ocağı ertesi gün veriyor sonuçları. Ben onu bekleyemem ama meraktan çatlarım.
10. Gün dolsun inşallah sabah uyanır uyanmaz en yakın özel hastaneye gidip tahlil vericem. Cumartesi icin dört gözle bekliyorum.
Sabrım ancak doktorun dediği güne kadar zor dayanır.

insallah hayirlisiyla saglikla hepimiz sen de ben de yavrularımıza kavuşacağız.

Kızlar bağlı olmadığımız sağlık ocaklarında kan verebilir miyiz bilginiz var mı?

Sabrım korkumdan olabilir açıkçası ya pozitif olamazsa diye .. Eşim çok üzülür ben kendimi söylemiyorum bile duygularım karma çorban yazarken bile ağlıyorum ınsallh ınsallah olur ve uzuntum korkum bosunaymis derim.. çocukları o kadar çok seviyorum ki evlendgimzaman bi kaç ay sonra olur diye düşünüyordum ama 6 yıl oldu baklim rabbim ne zamn nasip ederse bekliyorum ...(yavrumu )

Kızlar bağlı olmadığımız sağlık ocaklarında kan verebilir miyiz bilginiz var mı?

Almazlar canim. Ayni şehirde Kaydın yoksa almıyorlar.
Başka bir şehirdeyseniz misafir olarak giriş yapabilirler.
Yoksa Devlet hastanesine yönlendirirler.

canim benim üzülüp ağlamak yerine, çık bi idrar tahlili al yap en azından. Bakarsın bu sefer tutmuştur.
Boşuna üzüyorsundur belki kendini. Emin olmadan üzme kendini.
İdrarda çıkar 10 gün dolmuş artık.

Baklm ne olacak
5. Gün embriyo naklinde 10. Gün testte çağırırlar yani varsa eğer bugün kesin çıkar. Sizi niye 12. Gün çağırmışlar ki. Evde test yapsana
Bilmiyorum 8 martta cagrdilar bende bekliyorum az kaldi zaten

Ben bugün 7. Günüm acaba çıkar mı ya yapsam mi bi test erken mi daha 3. Gün embriyosu benim ne dersiniz

Beklemelisin cnm çıkmazsa da erken yaptgin için üzülür moralin bozulur bekle allhim güzel sonuçlar almayı nasip etsin
Benim de 7. Gün
5. Gün embriyosuydu. Son 3 gün kaldı. Bekliyorum. Sabret sen de. Erken daha.
Bekleyeyim bakalım çok zor zaten sabah idrarı kaçtı. Ay ben birde grip oldum ya bütün g0n evde nasıl grip olmayı başardıysam

8 Mart’ta çağırmışlardır. 6-8. Mart’ta kan tahlili yapacaksın. 5. Gün embriyosunda 10 ve 12 günde tahlil yapılıyor ya. Yukselmis mi ona bakacaklar 8inde.

8 Mart’ta çağırmışlardır. 6-8. Mart’ta kan tahlili yapacaksın. 5. Gün embriyosunda 10 ve 12 günde tahlil yapılıyor ya. Yukselmis mi ona bakacaklar 8inde.
Devlet hastanesi ya belki ondan 8 martta gelirsin dedi ondan öncesi için tahlil falan yapmamı söylemediler yapasimda yok hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…