- 5 Aralık 2016
- 239
- 89
- 30
Erken aslinda da dayanamadımBenimde 6 günüm ama daha çok erken değil mi. Ben gebelik olsada çıkmayabilir.diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken aslinda da dayanamadımBenimde 6 günüm ama daha çok erken değil mi. Ben gebelik olsada çıkmayabilir.diye düşünüyorum
Testmi yaptiniz benimde 6 günümde dayanamiyorum ama bi cumaya kadar beklim dedimErken aslinda da dayanamadım
Canımmm inşallah☺ Şu kalp atışlarını bi duysaydık da rahatladaydık artıkkk
Ay yine bugün olumsuzun ben ya. İğnem vardı eşim geldi aldı bizi gidip gelene kadar adamın resmen canına okudum. Tutmadı işte ben biliyorum falan diye. Adam kaçacak benden. Napsam ki ya varmı bildiğiniz dua falan
Tesbihi çekemem aklıma geldikçe tekrarlarım ama gece de yasini okur yatarım.şu an biraz daha rahatım aslındaBen her gün 3 Yasin okumaya çalışıyorum.
Gun içinde teşbih cekiyorum. Rabbi hebli mines Salih’in. Hz. İbrahimin duası. Allahım bize katindan hayırlı Salih evlatlar nasip eyle anlamında.
Tesbihi çekemem aklıma geldikçe tekrarlarım ama gece de yasini okur yatarım.şu an biraz daha rahatım aslında
Amin canım.Tamamdır kısada tekrarlamak kolay olur. Bu arada benim bu ikinci çocuk için deneme.ondan yoğunum. Zaten hiç dinlenemedim kucağıma gldi durdu hep. Ondan sanırım bu tutmadı düşüncesi. Onunda ilgiye ihtiyacı var tabiiNasıl istersen canim.
Moralin bozulduğu zaman insirah oku. İçine ferahlık verir.
Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Amin canım.Tamamdır kısada tekrarlamak kolay olur. Bu arada benim bu ikinci çocuk için deneme.ondan yoğunum. Zaten hiç dinlenemedim kucağıma gldi durdu hep. Ondan sanırım bu tutmadı düşüncesi. Onunda ilgiye ihtiyacı var tabii
Ah kuzumm bende oyleyimm alt yst sen sakrak arada kavga dovvus o bile tatli geliyr..Rabbim bizlerede yasatsin insallah..Evde bir tane olunca zor olur tabi. Dinlemezsin.
Benim ev de tam tersi sessiz sedasız. Aksama kadar alttan üstten komşularin cocuk sesleri geliyor.
Rabbim bizlerin yuvasını da cocuk kahkahaları ile doldursun. Kucaklarımızı boş bırakmasın. Kimseyi tek bırakmasın. Sağlıkla sıhhatle gelsinler.
Amin canım.Evde bir tane olunca zor olur tabi. Dinlemezsin.
Benim ev de tam tersi sessiz sedasız. Aksama kadar alttan üstten komşularin cocuk sesleri geliyor.
Rabbim bizlerin yuvasını da cocuk kahkahaları ile doldursun. Kucaklarımızı boş bırakmasın. Kimseyi tek bırakmasın. Sağlıkla sıhhatle gelsinler.
Hadi bakalım hayırlısı inşallahAh kuzumm bende oyleyimm alt yst sen sakrak arada kavga dovvus o bile tatli geliyr..Rabbim bizlerede yasatsin insallah..
Bu arada kizlarr Yarin transfer gunum dualarinizi bekliyrm olurmuu
Ah kuzumm bende oyleyimm alt yst sen sakrak arada kavga dovvus o bile tatli geliyr..Rabbim bizlerede yasatsin insallah..
Bu arada kizlarr Yarin transfer gunum dualarinizi bekliyrm olurmuu
Benim de dün çok ağrıyordu 4.gün embriyosu 8.günümdü dün.. ama bugün hiç bir şey yokGünaydın bayanlar. Bugün transferimin 10.günü 5.gün embriyosu karnim agriyo
Cuma gunu test günüm ama ben korkuyorum ..Rabbim cuma gününün yüzü suyu hürmetine yüzümüzü güldürsün ınsallah bekleyen herkesin dün de benim yoktu bişeyim hep dua ediyorum rabbim duy sesimi sen ol dersen olur ol de allhim ..Benim de dün çok ağrıyordu 4.gün embriyosu 8.günümdü dün.. ama bugün hiç bir şey yok
valla cok iyi dayaniyorsunuz ben mesela 7. gun test yaptircam :)Günaydın bayanlar. Bugün transferimin 10.günü 5.gün embriyosu karnim agriyo
Korkuyorum bide bu ağrılar olunca .. bekliyorum baklmvalla cok iyi dayaniyorsunuz ben mesela 7. gun test yaptircam :)
Erken yapınca çıkmama ihtimali olduğu için dayanıyor insanvalla cok iyi dayaniyorsunuz ben mesela 7. gun test yaptircam :)