2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Kızlar yarın 10. Günüm ve doktorum tahlile çağırdı. 45 dakikada felan cıkıyor sonuc. O 45 dakika bile nasıl gececek bilmiyorum kızlar size sorum yarın alttan muayene eder mi doktor acaba?

10. Gün ben bu halde olurum herhalde.
İnsallah Pozitifi gördüğüm zaman nasıl tepki veririm acaba diye düşündüm de şimdi. Sevinçten hem aglar hem gülerim galiba.
İnsallah o mutluluğu hepimiz yasayacağız.

Güzel haberler bekliyoruz insallah .

İnsallah canım benim Hepimizden cok umutluyum cok pozitif enerjiler alıyorum

zaman cabuk geçse de hepimiz ogrensek şu sonuclari, belirtisi olan var mi bu arada, ben de pek birsey yok, cok nadir kasigimda agri hissediyorum, oyle goğus hassasiyeti falan hic yok.

zaman cabuk geçse de hepimiz ogrensek şu sonuclari, belirtisi olan var mi bu arada, ben de pek birsey yok, cok nadir kasigimda agri hissediyorum, oyle goğus hassasiyeti falan hic yok.
Bacaklarıma ağrı giriyor damar ağrısı gibi.. kasıklarımdaki ağrılar azaldı. Aksamları cok üşüyorum. Gün içinde bas ağrısı var ama stresten de olabilr. Hafif bi halsizlik var. Ama göğüs hassasiyeti mide bulantısı akıntı fln yok.

Canm bosver belirti falan arama sen benim karnim agriyo hasta olacam herhalde diyorum ağrımasa ayy bugün bişeyim yok tutmadı mı acaba diyorum yani göğüs hassasiyetim var ama adetbelirtisi aynı zaman da o yüzden bosver dua et en güzeli

Bende bugün biraz daraldım. Az kaldı korkularım arttı. Sanki hiç kan vermesem miBende hiç bi belirti Yok. Cuma tahlil günüm bugün bitti sayılır. Cuma'yı saymazsak son 1 gün

Selamm kızlar... yarın akşam betahcg baktırıcam 10. Günüm.... dua edin bana... yarın kandil tutmadı diye çok korkuyorum... aşırı derecede gögüs agrım var adet agrılarım gibi... ve dün adet günümdü normalde....

hayirlisi olsun hakkinda insallah pozitiftir sonucun , dualarimiz seninle :)

Kızlarrrr ben dayanamadım bugün gittim kan testi verdim 9. Günüm bugün sonuccc pozitif. 97 değerim.. cok mutluyum. Allahım hepinizin kucağını doldursun bebişlerinize kavuştursun inşallah. Bu sürecte cok yardımcı oldunuz bana cok teşekkür ediyorum hepinize tek tek

Canım benim de hep adet agrısından baska hiç belirtim olmadı neredeyse lütfen olumsuz düşünüp kendini üzme.

o
çok sevindim canim senin adina, saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah rabbim

Aminnnnn. Aminnnnn.

Hayırlı uğurlu olsun. Saglikla sıhhatle kucağına al yavrunu.
Darısı basımıza insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…