Kız o programlar bağımlılık yapıyorHayatımda hiç bu kadar kadın programı izlememiştim
Kaynanam geldi bugun Yanıma, gelinim mutfakta. Zahide, Müge anlı, Zuhal topal.. sırayla hepsini izledik.
İyi ki bir isim var da çalışıyorum diye şükrettim. Yoksa evde her gün bunları izlemek insanı deli eder
Ben böyle düşünürken Kaynanam da diyor ki gündüz evdeyken ctesiye kadar uzan aç bunları bak canin sıkılmaz hiç, hep düşünmezsin tuttu mu diye diyor
Yok yok telaşlanma bişey olmaz kopkoyu için adetin 3 4 gün geçmesi lazım en az. Tecrübe konuşuyor ya da çoğul gebelik lazımBu sabah kalkar kalkmaz testi yaptım tekrar cok az daha koyulaştı dün yaptığım teste göre ama sanki kıpkırmızı olmalıydı gibi düşündüğümden biraz telaşlandımcünkü dün yaptığım test hem öğleden sonraydı hem de bi gün önceydi.
Benim oluyor... crinone jel kullanıyorsan normal... yada progestan fitil filan...Beyaz sıvı su gibi akıntısı olan varmi
Benim de cok az bi akıntım var ama öyle akıntım var diyebileceğim kadar bile değilBeyaz sıvı su gibi akıntısı olan varmi
Maşallahhhhh gözünüz aydın.... benimde cumartesi test günüm... cesaret edip yapmadım idrar testi.... nasip kana bakalım....Iyi gunler arkadaslar benim de 21 şubatta yumurta toplandi 24 subatta 1 tane embriyo transferi oldu 3 gunluk embriyo transferi.cma gunu kan sonucumu ogrenecektim ama sabirsizligima yenik dustum erken idrar testi yaptim cift cizgi gördüm cok mutluyum insallah kan degerimde yüksek cikar...
Sağol denizcim.. perşembe doktor kontrolü artık her şey belli olacakYok yok telaşlanma bişey olmaz kopkoyu için adetin 3 4 gün geçmesi lazım en az. Tecrübe konuşuyor ya da çoğul gebelik lazım
kese gorulene kadar pek anlasilmiyor sanirim ikiz olup olmadigi.belki degerin cok yuksekse bi yorum yapabilir tabii doktor.Sağol denizcim.. perşembe doktor kontrolü artık her şey belli olacak☺ İkiz olup olmadığı anlasılır heralde perşembe değil mi?
kese gorulene kadar pek anlasilmiyor sanirim ikiz olup olmadigi.belki degerin cok yuksekse bi yorum yapabilir tabii doktor.
Kız o programlar bağımlılık yapıyorben tabi ne yazıkki hiç dinlenemediğim için tv açmaya bile zaman olmuyor. Nasıl tutacaksa çocuk. Zaten bugün bi karamsardım negatif gibi geliyor sanki. Hatta bugün bi daha denemiycem falan demeye başladım psikoljik sıkıntıdayım
Beyaz sıvı su gibi akıntısı olan varmi
Sağol denizcim.. perşembe doktor kontrolü artık her şey belli olacak☺ İkiz olup olmadığı anlasılır heralde perşembe değil mi?
Canımmm inşallahYaaaa düşünmesi bile çok güzel.
İnsallah ikiz olur. Senin de benim de.
Sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla insallah.
kese görünürse kesin belli olur tek yumurta ikizi de çift yumurta ikizideSağol denizcim.. perşembe doktor kontrolü artık her şey belli olacakİkiz olup olmadığı anlasılır heralde perşembe değil mi?
Ay yine bugün olumsuzun ben ya. İğnem vardı eşim geldi aldı bizi gidip gelene kadar adamın resmen canına okudum. Tutmadı işte ben biliyorum falan diye. Adam kaçacak benden. Napsam ki ya varmı bildiğiniz dua falanÇalışıyorum canim normalde izleyemem ki.
Olumsuz olma, Bu mübarek günlerde insallah Rabbim kucaklarımızı dolduracak saglikla sıhhatle.
Ay yine bugün olumsuzun ben ya. İğnem vardı eşim geldi aldı bizi gidip gelene kadar adamın resmen canına okudum. Tutmadı işte ben biliyorum falan diye. Adam kaçacak benden. Napsam ki ya varmı bildiğiniz dua falan
Bence olumsuzu çağırma öyle canım ya... Rabbim eli ayagı düzgün hayırlı evlat versin de... vesvese yapma kendine... tesbih çek bol bol... meryem suresini oku....Ay yine bugün olumsuzun ben ya. İğnem vardı eşim geldi aldı bizi gidip gelene kadar adamın resmen canına okudum. Tutmadı işte ben biliyorum falan diye. Adam kaçacak benden. Napsam ki ya varmı bildiğiniz dua falan
Çok ilginçtir ki benim 3 pozitif 1 negatif denemem var ve bu 5. Ama tam olarak farklı olan tek denemem negatif olandı bi pozitiflerle aynı yani hiç bir belirti yok. Negatif olanda göğüslerim falan feci açıyordu sanırım hormon fazla geldi bebek olmayınca bunda da tutanlar gibi hiç bişey yokNeden olumsuzsun canım moralini yüksek tut lütfen.. tutmuştur inşallah. Her gebeliğin belirtisi aynı değil. Bu sefer de farklı belirtilerin olur.. benim de hiç belirtim yok.
Amşn canım hepimize.Meryem süresi okuyacam muhakkak tesbih çekemem ama parmakla falan çekmeyi denerimBence olumsuzu çağırma öyle canım ya... Rabbim eli ayagı düzgün hayırlı evlat versin de... vesvese yapma kendine... tesbih çek bol bol... meryem suresini oku....