Çok sevindim canım Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin değerlerin güzel güzel artsın inşallah.Kızlarrrr ben dayanamadım bugün gittim kan testi verdim 9. Günüm bugünsonuccc pozitif. 97 değerim.. cok mutluyum. Allahım hepinizin kucağını doldursun bebişlerinize kavuştursun inşallah. Bu sürecte cok yardımcı oldunuz bana cok teşekkür ediyorum hepinize tek tek
Inşallah değer yükselir canım hayırlı olsunKızlarrrr ben dayanamadım bugün gittim kan testi verdim 9. Günüm bugünsonuccc pozitif. 97 değerim.. cok mutluyum. Allahım hepinizin kucağını doldursun bebişlerinize kavuştursun inşallah. Bu sürecte cok yardımcı oldunuz bana cok teşekkür ediyorum hepinize tek tek
belirtilere takılma bence 10. Günde artık belli eder kendini inşallah tutmuşturSelamm kızlar... yarın akşam betahcg baktırıcam 10. Günüm.... dua edin bana... yarın kandiltutmadı diye çok korkuyorum... aşırı derecede gögüs agrım var adet agrılarım gibi... ve dün adet günümdü normalde....
değerin çok iyi maşallah darısı başımıza.Kızlarrrr ben dayanamadım bugün gittim kan testi verdim 9. Günüm bugünsonuccc pozitif. 97 değerim.. cok mutluyum. Allahım hepinizin kucağını doldursun bebişlerinize kavuştursun inşallah. Bu sürecte cok yardımcı oldunuz bana cok teşekkür ediyorum hepinize tek tek
Kızlarrrr ben dayanamadım bugün gittim kan testi verdim 9. Günüm bugünsonuccc pozitif. 97 değerim.. cok mutluyum. Allahım hepinizin kucağını doldursun bebişlerinize kavuştursun inşallah. Bu sürecte cok yardımcı oldunuz bana cok teşekkür ediyorum hepinize tek tek
Eheheh canım bence 1 günden bişi olmaz dayanamıyorsan 1 gün önceden baktır sanki ne olacak
Zaten yarın öğleden sonra anneme geçeceğim kimseye tahlil günümü söylemedim haftaya sanıyorlar.. herkes sorunca daha stres yaşıyorumAyy bence yaptırın kızlarsabah erkenden gitmeyin...benim gibi öğleden sonra gidin daha da kana gecsin baderdgn
Öyleyse sabah mı gideceksin kan testineZaten yarın öğleden sonra anneme geçeceğim kimseye tahlil günümü söylemedim haftaya sanıyorlar.. herkes sorunca daha stres yaşıyorum
Öğleden sonra giderim anlaşılmasın diyeÖyleyse sabah mı gideceksin kan testine
Ayyy cok merak ettim şimdidenÖğleden sonra giderim anlaşılmasın diye
Inşallah canımAyyy cok merak ettim şimdidenyarın hemen yaz güzel haberlerini bekliyoruz
Canım üzme kendini lütfen..İnşallah bidahaki sefere güzel sonuclar alırsın hatta inşallah belki kendiliğinden gebe kalırsın..Selam kızlar... çok sevindim sonucı poztifi olan arkadaşa... benimde 9.günüm bugun dayanamadım gittim kan verdim... ve kocaman Negatifff.... 0.1 çıktıRabbim sizlerinkini tamamına erdirsin inşallah
Eheheh canım bence 1 günden bişi olmaz dayanamıyorsan 1 gün önceden baktır sanki ne olacakbaktın dayanıyorsun beklersin.. ama ben pek dayanamadım iyi ki de dayanamamısım ne güzel erken öğrenmiş oldum..
Ehehhe aslında eşinin söylediği mantıklı olan tabiEki Görüntüle 2242631
An itibariyle ben.
Eşim ctesi diye diretince Cuma’dan maalesef yaptıramayacağım. Bekleyelim ctesi yaptıralım doktorun dediği gibi kan tahlilini. Bekleyen derviş muradına erermiş.İnsallah.
3. Gün 2 tane transfer edilmişti... cumartesi test günüm 2 günde ne değişir bilmiyorumCanım üzme kendini lütfen..İnşallah bidahaki sefere güzel sonuclar alırsın hatta inşallah belki kendiliğinden gebe kalırsın..Ama 5. Gün transferi miydi? 3. Günse belki daha kana gecmemiş de olabilir.
Ehehhe aslında eşinin söylediği mantıklı olan tabihayırlısıyla güzel haberleri alalım da bi gün cok da önemli değil☺