2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Çok sevindim canım Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin değerlerin güzel güzel artsın inşallah.

Inşallah değer yükselir canım hayırlı olsun

belirtilere takılma bence 10. Günde artık belli eder kendini inşallah tutmuştur
değerin çok iyi maşallah darısı başımıza.

Acaba ctesi sabah yerine Cuma akşam mi yaptırsam ben de kan tahlilini
Aklıma girdin tostosi

Acaba ctesi sabah yerine Cuma akşam mi yaptırsam ben de kan tahlilini
Aklıma girdin tostosi
Eheheh canım bence 1 günden bişi olmaz dayanamıyorsan 1 gün önceden baktır sanki ne olacak baktın dayanıyorsun beklersin.. ama ben pek dayanamadım iyi ki de dayanamamısım ne güzel erken öğrenmiş oldum..

Selam kızlar... çok sevindim sonucı poztifi olan arkadaşa... benimde 9.günüm bugun dayanamadım gittim kan verdim... ve kocaman Negatifff.... 0.1 çıktı Rabbim sizlerinkini tamamına erdirsin inşallah

Selam kızlar... çok sevindim sonucı poztifi olan arkadaşa... benimde 9.günüm bugun dayanamadım gittim kan verdim... ve kocaman Negatifff.... 0.1 çıktı Rabbim sizlerinkini tamamına erdirsin inşallah
Canım üzme kendini lütfen..İnşallah bidahaki sefere güzel sonuclar alırsın hatta inşallah belki kendiliğinden gebe kalırsın.. Ama 5. Gün transferi miydi? 3. Günse belki daha kana gecmemiş de olabilir.

Eheheh canım bence 1 günden bişi olmaz dayanamıyorsan 1 gün önceden baktır sanki ne olacak baktın dayanıyorsun beklersin.. ama ben pek dayanamadım iyi ki de dayanamamısım ne güzel erken öğrenmiş oldum..

An itibariyle ben.

Eşim ctesi diye diretince Cuma’dan maalesef yaptıramayacağım. Bekleyelim ctesi yaptıralım doktorun dediği gibi kan tahlilini. Bekleyen derviş muradına erermiş. İnsallah.

Ehehhe aslında eşinin söylediği mantıklı olan tabi hayırlısıyla güzel haberleri alalım da bi gün cok da önemli değil

Canım üzme kendini lütfen..İnşallah bidahaki sefere güzel sonuclar alırsın hatta inşallah belki kendiliğinden gebe kalırsın.. Ama 5. Gün transferi miydi? 3. Günse belki daha kana gecmemiş de olabilir.
3. Gün 2 tane transfer edilmişti... cumartesi test günüm 2 günde ne değişir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…