2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Ben her gün 3 Yasin okumaya çalışıyorum.
Gun içinde teşbih cekiyorum. Rabbi hebli mines Salih’in. Hz. İbrahimin duası. Allahım bize katindan hayırlı Salih evlatlar nasip eyle anlamında.

Ben her gün 3 Yasin okumaya çalışıyorum.
Gun içinde teşbih cekiyorum. Rabbi hebli mines Salih’in. Hz. İbrahimin duası. Allahım bize katindan hayırlı Salih evlatlar nasip eyle anlamında.
Tesbihi çekemem aklıma geldikçe tekrarlarım ama gece de yasini okur yatarım.şu an biraz daha rahatım aslında

Nasıl istersen canim.
Moralin bozulduğu zaman insirah oku. İçine ferahlık verir.
Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Amin canım.Tamamdır kısada tekrarlamak kolay olur. Bu arada benim bu ikinci çocuk için deneme.ondan yoğunum. Zaten hiç dinlenemedim kucağıma gldi durdu hep. Ondan sanırım bu tutmadı düşüncesi. Onunda ilgiye ihtiyacı var tabii

Evde bir tane olunca zor olur tabi. Dinlemezsin.

Benim ev de tam tersi sessiz sedasız. Aksama kadar alttan üstten komşularin cocuk sesleri geliyor.
Rabbim bizlerin yuvasını da cocuk kahkahaları ile doldursun. Kucaklarımızı boş bırakmasın. Kimseyi tek bırakmasın. Sağlıkla sıhhatle gelsinler.

Ah kuzumm bende oyleyimm alt yst sen sakrak arada kavga dovvus o bile tatli geliyr..Rabbim bizlerede yasatsin insallah..

Bu arada kizlarr Yarin transfer gunum dualarinizi bekliyrm olurmuu

L Amin canım.

Ah kuzumm bende oyleyimm alt yst sen sakrak arada kavga dovvus o bile tatli geliyr..Rabbim bizlerede yasatsin insallah..

Bu arada kizlarr Yarin transfer gunum dualarinizi bekliyrm olurmuu

Aminnnn canim aminnnn.

Allah sana da bana da isteyen herkese sağlıkla sıhhatle yavrularımıza kavusmayi nasip etsin.
Sımsıkı tutunsunlar bize bebeklerimiz.

Benim de dün çok ağrıyordu 4.gün embriyosu 8.günümdü dün.. ama bugün hiç bir şey yok
Cuma gunu test günüm ama ben korkuyorum ..Rabbim cuma gününün yüzü suyu hürmetine yüzümüzü güldürsün ınsallah bekleyen herkesin dün de benim yoktu bişeyim hep dua ediyorum rabbim duy sesimi sen ol dersen olur ol de allhim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…