2019 Şubat' ta gebe olanlar

Harika ya

Kızlar ne oldu ya olaya bayağı Fransız kalmışım hiç takılacak şey değil böyle birşey olsaydı zaten şimdiye kadar rahatsızlık dile getirilirdi. Bebeklerimiz ve biz herşeyden önemliyiz. Eşime test aldırmıştım gebeliğimden kendimi emin hissediyordum akşam test yaptım eşim de tv tamiri yapıyordu pozitif olunca sonuç söylemeye gittim ama anlayamadı tabi öylece yüzüme bakakaldı. Sevinç, gözyaşı birbirine karıştı bizde. Güzeldi...

O heyecan,mutluluk çok farklı ya

Kızçeler daha fazla gerilmeyelim konuyu değiştirelim boşverin benim merak ettiğim eşlerinize nasıl müjdelediniz bebişlerinizi

Ay canim valla benim pek surprizli olmadi.. Hep hayal ederdim en azndn test cubugunu göstermeyi filan.. Ama oyle olmadi.. Adetim gecikince içim içimi yedi.. Ondan habersiz test yaptm evde.. Belli belirsiz ikinci cizgi çıktı.. Sonra suphelendigimi filan soyledm.. Stresten filan diye yordum kendi kendime ama ikinci silik cizgi kuskulandiriyodu beni.. Hani kopkoyu gormeyi bekliodm.. Oyle olmaynca emin de olamadm.. Neyse iki gun snra haftasonuydu sabah kalktm test yapcami soyledm.. Testi gosterdm ama yine silikti.. Emin olamadm ama icim icimi yedi.. O gece saat 2 gibi kalk hastaneye gidelim acile dedim:)) neyse gittik test filan.. Dedim doktorun yanina tek ben gireym.. Neyse doktor gebelik var diyince beni bi gulme aldi icimden.. Acilde gulemiyosun da.. Neyse ciktim doktorun yanindan kapida bekliodu.. Neymis dedi.. Olumsuz kafami salladm.. Neymis peki dedi.. Snra tutamadm guldum.. Dedim hamileymisim.. O da biyik altndan güldü.. Hastaneden ilk defa gulerek ciktgimi biliyorum:))) eve gidene kadar arabada güldük:)) gece uyku da tutmadi sabahladm o gece.. Heyecandan uyuyamadm:)

Anne ve babalar bu isi nasil ogrenirse ogrensin hep supriz oluyor zaten Allahim olmayanlara da versin bu duyguyu kimseyi aratmasin

Kızçeler daha fazla gerilmeyelim konuyu değiştirelim boşverin benim merak ettiğim eşlerinize nasıl müjdelediniz bebişlerinizi
14 şubat süprizi oldu meleğimiz bize,1 yıl korunmasız ilişkiye ragmen olmayınca artık bu ay doktora randevu almıstık tedavi olalım diye haliyle adet bekliyordum.sevgililer günü eşim bana hediye almış sagolsun fakat ben ona almamıstım wp durumunada hediyenin fotografını koyunca kuzenim sen ne aldın diye sordu bende bişey almadıgımı ama inş en güzel hediyeyi vermek nasip olsun dedim kuzenim hemen günün mü gecikti fln dedi benimde normalde gecikmezdi 6 aydır düzenliydi herneyse 2 gün geçtiği için evet ama oldum olacagım dedim kuzenim hemen senin gecikmezdi vardır bunda bi hayır test yap nolur diye ısrar etti neyseki evdede test vardı yaptım silik çizgi hemen belli oldu inanamadık kuzenimle aradan bir saat gecti erken gebelik testi vardı onuda yaptım koyu çizgi cıkmasın mı :) heycandan duramıyorum yerimde hemen test cubuklarını eşimin evde bulunun tesbih kutuları vardı ona koydum içinede artık 3 kişilik aileyiz :) baba oluyosun yazdım.eşimde dısarıdydı hemen aradım midem agrıyor gelirmsn diye kostura kostura gelmiş oturdu sana bi hediyem var bakalım begenckmsn dedim verdim kutuyu ilkten tesbih aldım sanmıs ama kutuyu acınca bembeyaz kesildi gözleri doldu ay tutuldu resmen bak sen Allah'n işine ya yanltılmaz dimi bu testler falan demeye basladı dedim bilmiyorm ilk defa yasıyorum bende sonucta neyse hemen gittik acile kan testi sonucunda ck şükür pozitifi duyduk elhamdülillah ki rabbime sonsuz şükür olsun bugün kalp atısınıda duyduk yok böyle bi mutluluk eve geldim ağladım 1 yıl bekledim cok degl belki ama yıllarca bekleyenlerin yüzünü güldürsün rabbim dedim.nimetinden bizede nasip etti inşaAllah da hayırlısıyla saglıcakla kucagımıza almak nasip olur :)

Bizim ikimize de sürpriz oldu adetim bi gün geçtiğinde kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı. Tam bi hafta gecikince idrar testi aldık hiç umudumuz yoktu Aslında ama ertesi gün lazer epilasyona gidicektim riske atmak istemedim. 2 yıldır sebepsiz olmuyodu birlikte yaptık testi anında çift çizgi çıktı ikimizde inanamadık salak salak birbirimize baktık önce bu test bozuktur diyip bintane daha gidip aldık ve o da pozitif çıkınca tabii emin olduk bizim ki de 14 şubat hediyesi biraz bekletti bizi ama geldi sonunda çok şükür

Günaydın kızlar bişi daha sormak istiyorum dün biraz kahve lekelenmem oldu acile gittim dr tüm ısrarlarıma rağmen plastik bişile alttan muayene etti başka türlü göremem dedi. Çok canım acıdı sonra ultrasonla baktı enfeksiyona bağlı birazcık kanama olmuş dedi. İlaç filan vermeden yolladı. Şehir dışında olduğum için kendi druma gidemedim. Şimdi sabah kahve akıntıyla birlikte küçük bi kan pıhtısı gelmiş kırmızı. Ağrım filan yok ama çok tedirginim başka binhastaneye mi gitsem dünki muayene sırasında mı olmuştur kanama. Kendi druma pazartesi gidebilicem

Alttan muayene ettirme kabul etme gerekirse doktor odasini terket baska doktor mu yok canim birde gittigin doktora gelen pihtiyi göster bence simdi git bir muayene ol kan icin acil istiyorlar cunku. Bende de kahve leke vardi progestan verdi doktor 2 gunde kesildi cok sukur nolur sende bekleme doktora git canim

Bende progestan ilacı var aslında çatlatma iğnesi verdiğinde vermişti dr içsem mi bi tane aynı dr a gidemem başka dra gitmem gerek alttan bakar yine o başka türlü göremiyorum diyo her düşük tehlikesi olan alttan mı bakılıyo anlamadım ki üstelik smear testi alınırken kullandıkları o plastik şeyle baktı inşallah bişi olmamıştır ya

Kuzum alttan baktirma derler hep alttan baktigini biliyorsan gitme o doktora daha cok erken yazik bebisine zarar gelmesin o ilaci da doktorun soylerse ic simdi ben bir sey diyemem once guzel bir doktora gorun hatta imkanin varsa ozele git

Korkma canım benim de lekelenmem var muayeneden dolayı da o pıhtı gelmiştir sen progestan iç geçer pazartesi de doktorunla konuşursn. Benim moralim daha bozuk açlık kan şekerim 115 çıktı

Korkma canım benim de lekelenmem var muayeneden dolayı da o pıhtı gelmiştir sen progestan iç geçer pazartesi de doktorunla konuşursn. Benim moralim daha bozuk açlık kan şekerim 115 çıktı
Doktor ne dedi canim

Daha gösterme fırsatım olmadı dün sağlık ocağında yaptırmıştım hafta sonu girince bir de cumaya ancak gösterebilcem çalıştığım için bakalım ne yapcak çok üzgünüm malesef

Daha gösterme fırsatım olmadı dün sağlık ocağında yaptırmıştım hafta sonu girince bir de cumaya ancak gösterebilcem çalıştığım için bakalım ne yapcak çok üzgünüm malesef
Test sonuçlarında açlık kan şekeri 92 mg/dl, 1. saat kan şekeri 180 ml/dl, 2. saat kan şekeri 153 gr/ml altında ise bu değerler normal olarak kabul edilir. Senin nasil peki tam olarak sonuc

Ben genel tahlıl yaptırdm sadece açlık baktırdım o da 115 çıktı diyet veriyolarmş düzene sokmak için ama bakalım korkuyorum inşallah bir an önce düzene girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…