Düzene girer canim da sen stres yapma her sey yoluna girer Allahin izniyleBen genel tahlıl yaptırdm sadece açlık baktırdım o da 115 çıktı diyet veriyolarmş düzene sokmak için ama bakalım korkuyorum inşallah bir an önce düzene girer
Elimde değil görür görmez üzüldüm ya kabullenmem lazım bu durumuDüzene girer canim da sen stres yapma her sey yoluna girer Allahin izniyle
Benimde yüksek canim bir sey olmuyor stres yapma sadece bir de tatlilari az ye diyet onemli sorun olmazzzzElimde değil görür görmez üzüldüm ya kabullenmem lazım bu durumu
Yemiyorum canım dikkat ediyorum zaten stresten de olabilir evet bakalım ya inşallah sorun olmazBenimde yüksek canim bir sey olmuyor stres yapma sadece bir de tatlilari az ye diyet onemli sorun olmazzzz
Bence doktoruna sor yoksa hemen bi doktora gorungorun progesteron verir pazartesiyi beklemeGünaydın kızlar bişi daha sormak istiyorum dün biraz kahve lekelenmem oldu acile gittim dr tüm ısrarlarıma rağmen plastik bişile alttan muayene etti başka türlü göremem dedi. Çok canım acıdı sonra ultrasonla baktı enfeksiyona bağlı birazcık kanama olmuş dedi. İlaç filan vermeden yolladı. Şehir dışında olduğum için kendi druma gidemedim. Şimdi sabah kahve akıntıyla birlikte küçük bi kan pıhtısı gelmiş kırmızı. Ağrım filan yok ama çok tedirginim başka binhastaneye mi gitsem dünki muayene sırasında mı olmuştur kanama. Kendi druma pazartesi gidebilicem
Çünkü geçen haftalarda bendede oldu doktorum hemen gel dedi 10 gun rapor ve 10 gun progéstron iğne verdi gectiBende progestan ilacı var aslında çatlatma iğnesi verdiğinde vermişti dr içsem mi bi tane aynı dr a gidemem başka dra gitmem gerek alttan bakar yine o başka türlü göremiyorum diyo her düşük tehlikesi olan alttan mı bakılıyo anlamadım ki üstelik smear testi alınırken kullandıkları o plastik şeyle baktı inşallah bişi olmamıştır ya
İnşallah canım ya :)Bulantı başladıysa kalp atışı başlamıştır ınşallah canm genelde öyle oluyor
Ben bugün 7+1im.Sabah kahve akıntim oldu,doktor kontrolüm bugündü.Kalp atışını da bugün duyduk çok şükür.Kahve akinti normal,kılcal damarlar vb gibi açıklama yaptı doktor.Her şey yolunda dedi,onlem olarak progestan verdi günde iki kez içeceğim.Siz on gün rapor deyince endiselendim.Ogretmenim ve okulda ne yapacağım bilemedim.Allaha emanetler deyip yormadan yorulmadan çalışacağım sanırım:)Çünkü geçen haftalarda bendede oldu doktorum hemen gel dedi 10 gun rapor ve 10 gun progéstron iğne verdi gecti
Sevindim bi aksilik olmadığına bende öğretmenim okula gitmedim benm önceden 4 dusugum var önlem amaçlı canm.yuregim ağzımdaBen bugün 7+1im.Sabah kahve akıntim oldu,doktor kontrolüm bugündü.Kalp atışını da bugün duyduk çok şükür.Kahve akinti normal,kılcal damarlar vb gibi açıklama yaptı doktor.Her şey yolunda dedi,onlem olarak progestan verdi günde iki kez içeceğim.Siz on gün rapor deyince endiselendim.Ogretmenim ve okulda ne yapacağım bilemedim.Allaha emanetler deyip yormadan yorulmadan çalışacağım sanırım:)
Canm bi aksilik olsa doktor sana söylerdi 3 hafta sonra gel demezdi milletin lafını boşver hakkında ha yirlisi neyse ı olsunKısçeler bugün benim keyfim kaçık biraz SATA göre 5+1 ultrasona göre 5+2 haftalıkken doktora gitmiştim kese ölçüsü(GS) 0.63 cm çıkmış yeni farkettim ultrason görüntümü. Doktor çok güzel yere yerleşmiş dedi 3 hafta sonra kalp atışı için gel demişti bir sıkıntı yok demişti ama benim içime kurt düştü bugün. Diğer forumlarda doktorunu değiştir benim o haftada seninkinin 14 katıydı işte sağlıklı değil sağlıklı sonuçlanmayacak gebeliğin vs tarzında yorumlar aldım çok üzüldüm çarşamba gideceğim bakalım benim için dua edinşuan 7+3 olduk.
Heralde söylerdi yaCanm bi aksilik olsa doktor sana söylerdi 3 hafta sonra gel demezdi milletin lafını boşver hakkında ha yirlisi neyse ı olsun
Canım hiç korkma..ben 5+3te keseyi görmüştüm ve 6 mmdi kese.Kısçeler bugün benim keyfim kaçık biraz SATA göre 5+1 ultrasona göre 5+2 haftalıkken doktora gitmiştim kese ölçüsü(GS) 0.63 cm çıkmış yeni farkettim ultrason görüntümü. Doktor çok güzel yere yerleşmiş dedi 3 hafta sonra kalp atışı için gel demişti bir sıkıntı yok demişti ama benim içime kurt düştü bugün. Diğer forumlarda doktorunu değiştir benim o haftada seninkinin 14 katıydı işte sağlıklı değil sağlıklı sonuçlanmayacak gebeliğin vs tarzında yorumlar aldım çok üzüldüm çarşamba gideceğim bakalım benim için dua edinşuan 7+3 olduk.
Ultrason görüntün var mı canım? bir kişinin 5+3 te 14 mm geçikmiş kese boyutu.Canım hiç korkma..ben 5+3te keseyi görmüştüm ve 6 mmdi kese.
Yanlış anlamadiysam seninde 6 mm imiş o zaman.hatta 5+1,2 iken.
14 katı olayını anlamadım sanırım.Ama bir problem olduğunu sanmıyorum..
GönderiyorumUltrason görüntün var mı canım? bir kişinin 5+3 te 14 mm geçikmiş kese boyutu.
Benim 5+6 da 25×40 m idi sac boyutu yani kese. Bebrginin bu haftada goren var ben goremedim. Yolk vardi sadece. Inan takarak bir yere varamiyorsun her sey olacagina variyor.Canım hiç korkma..ben 5+3te keseyi görmüştüm ve 6 mmdi kese.
Yanlış anlamadiysam seninde 6 mm imiş o zaman.hatta 5+1,2 iken.
14 katı olayını anlamadım sanırım.Ama bir problem olduğunu sanmıyorum..
Doğru söylüyorsun canım valla herşey olacağına varıyo takınca bişey değişmiyor en iyisi akışına bırakmak inşallah çarşamba günü mutlu haberlerle gelirimBenim 5+6 da 25×40 m idi sac boyutu yani kese. Bebrginin bu haftada goren var ben goremedim. Yolk vardi sadece. Inan takarak bir yere varamiyorsun her sey olacagina variyor.
Hic korkma benim de aynıydı 5+2 de hatta senden küçüktü kesem canimm hic merak etme tasalanma Rabbim o keseyi oyle bir buyutuyor ki hafta hafta 2 3 kat hemde şükürler olsun bebislerimizi bize veren Rabbime gönlünü ferah tut bir de doktor sana cok güzel demisken sen neden hala sayilari düşünüyorsun birak kendini serbestceee keygine bak hamisliginKısçeler bugün benim keyfim kaçık biraz SATA göre 5+1 ultrasona göre 5+2 haftalıkken doktora gitmiştim kese ölçüsü(GS) 0.63 cm çıkmış yeni farkettim ultrason görüntümü. Doktor çok güzel yere yerleşmiş dedi 3 hafta sonra kalp atışı için gel demişti bir sıkıntı yok demişti ama benim içime kurt düştü bugün. Diğer forumlarda doktorunu değiştir benim o haftada seninkinin 14 katıydı işte sağlıklı değil sağlıklı sonuçlanmayacak gebeliğin vs tarzında yorumlar aldım çok üzüldüm çarşamba gideceğim bakalım benim için dua edinşuan 7+3 olduk.
Gerçekten yani ben neden detaylara takıldım acaba :) nerden geldim bu noktaya onuda anlamış değilimHic korkma benim de aynıydı 5+2 de hatta senden küçüktü kesem canimm hic merak etme tasalanma Rabbim o keseyi oyle bir buyutuyor ki hafta hafta 2 3 kat hemde şükürler olsun bebislerimizi bize veren Rabbime gönlünü ferah tut bir de doktor sana cok güzel demisken sen neden hala sayilari düşünüyorsun birak kendini serbestceee keygine bak hamisligin