2019 Şubat' ta gebe olanlar

Cok takma canim belki yorumlari yanlis degerlendirmistir en azindan ben oyle.dusunuyorum eee nasil gidiyor gebelik canim ben haftaya kalp atisina gidiyorum progestan ve folike devam ama agrilarim azaldi mide bulantilarim basladi
Ben de inşallah cuma günü gidicem canım bebiş ve kalp atışları için mide bulantısı çok kötü malesef

Ben de inşallah cuma günü gidicem canım bebiş ve kalp atışları için mide bulantısı çok kötü malesef
Allah yardimcimiz olsun kuzum yaa ben limonata ve kraker kullaniyorum iyi geldi bayagi istersen sendr bir dene bulantin icin

Başkalarını suçladığınız anda malesef söylediklerimizde özgürüz deme hakkın kalmıyor. Durduk yere bu topikte böyle bir şey yazmanız hoş değil. Bahsettiğiniz olay yaşansa zaten burdakiler müdahale eder durum konuşulur. Bu konuyu açtığıma göre topiği huzursuz etmemeniz açısından sizi uyarma hakkım var. Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. Hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorum.

Kız deniyorum onlarda olmasa iyice biteriz ya valla hayırlısıyla şu zamanları bi atlatsak
Canim birde bu bulantilar bebisin kalp atisindan itibaren basliyor diyorlar buna da şükür bebisimiz demek ki saglikli ne güzel olsun iyi kötü atlatiriz inşallah hepimiz canim

Ayy kızlar bisey sorcam bu kıl tüy temizlik işini nasıl hallediyosunuz?? Ilerleyen zamanlarda daha sknti olabiliomus hassaslastgi icin özel bölgemiz.. Ben agdaya gidiyorum ama kendimi kasıyorum bayağı.. Bisey olur diye korkuyorum..

Cok zor oluyor canim simdiden bakalim ilerisi icin bende bilemiyorum nasil olacak

Ben kendim hallediyorum canım ileride de aynanın karşısında yaparım heralde

Ben kendim hallediyorum canım ileride de aynanın karşısında yaparım heralde

Kiz ben simdiden gobekli oldugum icin biliorm.. Aynanin karsisinda yapman cok zor olur.. Ben çorabımı bile zor giyiniyorm yeri gelio.. Yani biri yapmadan ben yapamam.. Zaten gobekten goremiorm bile afedersin:))) Arkadaslara diyorum ki.. Ben idmanliyim.. Bebek buyudugunde egilip dogrulamamanin ne oldugunu onceden bilio olcam:)) ihihi.. Esime de diyorum ki ben bebek rahat etsin diye buyuttum gobegi.. Rahat rahat uzansin gobegin icinde:)))

Ahahahah kız hiç güleceğim yoktu çok güzel düşünmüşsün valla bende de göbek var valla malesef benim bütün hayallerimi yıktın ama aynayla da mı yapamayacamm

Sanırım yazdıklarımı KONU SAHİBİ olarak anlamadınız. Maddeleyip hayırlı gebelik ler dinliyorum.
1- söylediklerimizde özgürüz lafı sizin yazınızdan alıntıdır.
2-durduk yere böyle bir şey yazmadım. Gördüğüm bir problemi dile getirdim ancak nedense görüşlerini dile getirmek gerginlik yaratmak oldu. Enteresan
3-buradakiler dediğiniz kimlerdir. Görüş alışverişini veya problemleri değerlendirecek olan kişi sanırım kimin belirlediği belli olmayan ancak bir şekilde belirli bir iki kişi görülmektedir.
4- görüş bildirmek ve insanların yanlış yönlendirilmemesi için uyarıda bulunmak topiği huzursuz etmek değildir.
5-topiği açan kişi görüş bildirenleri uyarma misyonunu ne zamandan beri kazanmıştır. Sizden önce başka biri konuyu açsaydı bu misyon ona mı yüklenecekti.
6- bence yazdıklarımın iyi niyetle başkalarını kırmamak için kişilerin söylem ve yazış üsluplarını uyarmak olduğunu anlamamışsınız. Nedense gerginlik ve huzursuzluğa takılıp ana konuyu kaçırıyorsunuz. Ancak farketmeniz gereken en önemli şey burası herkese açık bir İnternet sitesi ve burada konu sahibi tarzı kişilere rastlayamazsınız.

Hayirlisi olsun cnm Kac haftalikken kalp atisi duydun canim ben henuz gitmedin alttan muane olmak istemiyorum
Adetime göre 7 haftayı geçiyodu daha önce gittim keseyi doktor gördü Altan muayene yapmadı bende istemiyordum. O yüzden ben net göremedim 2 hafta sonra gel demişti hem net kaç haftalık olduğunu öğreniriz hem de kalp atışlarını duyarız dedi kan aldırdığımda sağlıklı dedi bende aklıma kötü şeyler getirmedim sabrettim ve o gün eşimle kalp atışlarını duyduktan sonra çok duygulandık

Canim yaa eşinle nasil dinlediniz normalde izin vermiyorlar bende esimle dinlemeyi çok istiyorum haftaya gidecegim bir önerin var mi?

Bende aynı hiç belirtim yok diyordum hafiften mide bulantıları başladı özellikle arabaya bindiğimde çok bulanıyo normalde hiç araba tutmazdı korkuyorum
Ay kuzum benimde sabahları çok kötü oluyor en kötüsü de yemek yemek istemiyorum bu 3 ay boyunca nasıl beslenecem bilemiyorum Allah yardımcımız olsun çok zor açım ama tok gibiyim

Ahahahah kız hiç güleceğim yoktu çok güzel düşünmüşsün valla bende de göbek var valla malesef benim bütün hayallerimi yıktın ama aynayla da mı yapamayacamm

Valla canim accaz bacaklari gitcez bi agdaciya mecbur ben bugun gittim de biraz gerdim kendimi.. Kuafor de ilerde daha hassas olcak dedi.. Cok uzatmadan hallet son aylarda dedi.. Ayrica benim gobek cidden 9 aylik hamile gibi duruyo.. Biliom yani

Canim yaa eşinle nasil dinlediniz normalde izin vermiyorlar bende esimle dinlemeyi çok istiyorum haftaya gidecegim bir önerin var mi?
Ciddimi?? Biz içeri ilk girdiğimizde eşim bende gelebilirmiyim hocam dedi tabi buyurun dedi sonra kalp için eşimle tekrar gittik doktora.. artık evet dedi ya :) işte ben video çekmesini diyecektim utandım sustum hemen doktor dedi isterseniz videosunu çekebilirsiniz diye herşey izin alarak vekendi olacağa kadar oldu canım pek bişey de yapmadım doktorumuz çok iyi çok memnun kaldım Allah herkese böyle doktor nasip etsin aslında herkes izin verir nasıl normalden izin vermiyorlar ? Ben herkesi eşiyle içeri girdiğini görüyorum

Kızlar sarı idrar sarı leke normal mi bunlar
7 hafta oldu bebeğimiz dün geceden beri fark ettim

Ayy ne güzel doktora denk gelmissin canim devlet hastanesinde muayene oluyorum hic erkekleri almiyorlar yasak hatta annemi bile almiyorlar yalniz giriyorsun ben doktora olmazsa bir soracagim da pek umidim yok cunku doktorun odasinda bile sira bekleyenler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…