- 13 Mart 2018
- 660
- 387
Bende merak ettim isim söyleyin de herkes rahat etsin bir şey söyleyipde topiği huzursuz etmeyin lakin bi derdiniz varsa o kişiyle iletişime geçin lütfen şuan herkes Üstünel alınır bende dahil çünkü hepimiz gebelik belirtisi ultrason ve doktorun dedikleri dışında bi şey demedik sorun nerde açık açık söyleyin kim ne demiş bilelim birden birden bire ne oldu ?Sanırım yazdıklarımı KONU SAHİBİ olarak anlamadınız. Maddeleyip hayırlı gebelik ler dinliyorum.
1- söylediklerimizde özgürüz lafı sizin yazınızdan alıntıdır.
2-durduk yere böyle bir şey yazmadım. Gördüğüm bir problemi dile getirdim ancak nedense görüşlerini dile getirmek gerginlik yaratmak oldu. Enteresan
3-buradakiler dediğiniz kimlerdir. Görüş alışverişini veya problemleri değerlendirecek olan kişi sanırım kimin belirlediği belli olmayan ancak bir şekilde belirli bir iki kişi görülmektedir.
4- görüş bildirmek ve insanların yanlış yönlendirilmemesi için uyarıda bulunmak topiği huzursuz etmek değildir.
5-topiği açan kişi görüş bildirenleri uyarma misyonunu ne zamandan beri kazanmıştır. Sizden önce başka biri konuyu açsaydı bu misyon ona mı yüklenecekti.
6- bence yazdıklarımın iyi niyetle başkalarını kırmamak için kişilerin söylem ve yazış üsluplarını uyarmak olduğunu anlamamışsınız. Nedense gerginlik ve huzursuzluğa takılıp ana konuyu kaçırıyorsunuz. Ancak farketmeniz gereken en önemli şey burası herkese açık bir İnternet sitesi ve burada konu sahibi tarzı kişilere rastlayamazsınız.