2019 Şubat' ta gebe olanlar

Bende merak ettim isim söyleyin de herkes rahat etsin bir şey söyleyipde topiği huzursuz etmeyin lakin bi derdiniz varsa o kişiyle iletişime geçin lütfen şuan herkes Üstünel alınır bende dahil çünkü hepimiz gebelik belirtisi ultrason ve doktorun dedikleri dışında bi şey demedik sorun nerde açık açık söyleyin kim ne demiş bilelim birden birden bire ne oldu ?

Bende devlet hastanesine gidiyorum eğer özel ise zaten başkasını almıyorlar eşinde yanında olurr sıkıntı olmaz diye düşünüyorum bence söyle ve ısrar et o duyguyu eşinle paylaşmıcanda kiminle paylaşacaksın tatlm üzüldüm şimdi inşallah beraber girersiniz

Canim yazmiyim dedim ama duramadm.. Eger baska yerlere kizdiysan oralara rahatsz oldugun durumu soylemelisin.. Biz burada rahatsz filan degiliz hicbirseyden.. Zaten rahatszligi olan da yazmaz.. Sen doktor tiplilere gicik olabilirsin ama baskasi da ortami gerenlerden hoslanmayabilir yada durduk yere muhalefet olmak icin muhalefet olanlardan hoslanmayabilir.. Dogal bir sonuç olarak eğer hoslanmiyorsan bu konuda bu tip insanlari gormekten yazmayabilirsin.. Bu kulubun amaci birbirine destek olan kadinlardir.. Ayrica bugun Kadinlar Günü.. Böyle bir gunde niye boyle seyler yazdin anlamiyorum.. Bende gecenlerde bi topikte bikac yazdm ama sarmadi oradaki insanlar bende sessizce yazmayi biraktm.. Sen bana boyle dedin vsvs diye niye insanlari gereyim..

Bence su an hamilelik hormonlari sana bunlari yaptiriyor :) biraz relax:)

Simdi sen bu dediklerimi de sert uslupla yazdgmi düşünüp sert cevaplar verebilirsin.
Ama gayet iyi niyetle yazilan seyler bunlar.. Yine de sen bilirsin :)

Kuzum bırak boşver gerçekten gerilmeye değmez arkadas da bence bu topigi takipi bırakmalı diye düşünüyorum

Kuzum bırak boşver gerçekten gerilmeye değmez arkadas da bence bu topigi takipi bırakmalı diye düşünüyorum
Amanın karışmış buralar :) hepimizin hormonlar tavan ❤ mide bulantılarım çabuk acıkmalarım halsizliğim daha dün başladı kısçeler 7+1 de neden böyle oldum ki aniden korkuyorum her şeyden artıkın

Ay ben biraz da ustume alindim.. Sabah bi yorum yapmistm acaba ondan mi dedi diye:/

Ya ben baskabi topige yaziodum mesela.. Orada durumumu da anlattm cektgm zorluklari filan.. Konu sahibi niyeyse bana gıcık kaptı heralde.. Kimse yazdiklarima cvp vermiodu.. Bende sessizce yazmayi bıraktım.. Naapsaydm yani niye insanlarn kalbini kiraym ki.. Herkes kendi kalbinin ekmegini yiyor sonucta.. Kalbini bozunca zaten mutlaka kötü bisey oluyo.. Ben bunu düstur edindim.. O sekilde davranmaya calisiyorum elimden geldgnce..

Ama arkadasn bence baska bi sıkıntısı var.

Valla ben istifra ediyorum 2 gunde bir filan.. Mide bulantisi ve istahszlik var.. 3 kilo da vermisim:/

Bence sende de korkulacak bisey yok canim.. Bebisin dio ki anneeee ben burdaym.. Buyuyorum diyooo

Valla ben istifra ediyorum 2 gunde bir filan.. Mide bulantisi ve istahszlik var.. 3 kilo da vermisim:/

Bence sende de korkulacak bisey yok canim.. Bebisin dio ki anneeee ben burdaym.. Buyuyorum diyooo

Ay ağzın bal yesinnn ❤ aniden başlaması beni korkuttu aman bende herşeyden korkuyorum sanırım kalp atışını duyana kadarda böyle paniklicem çarşamba gününe yıllar varmış gibi sanki

Sen dogrusunu yapmissin zaten canim bir de cvp yazmasan cvp yazmadi derler cvp yazinca boyle alinirlar hepimiz ayni hormonlarin etkisindeyiz ama hormonlari baskasina yuklemiyoruz degil mi bence herkes ne konustuunu bilecek bu yuzden valla acikcasi ustume hic alinmiyorum kendi sorunu sende alinma bosverrr

Aynen bende de mide bulantisi basladi fena sekilde ama kraker ve limonata biraz bende ise yaradi deneyin kizlar

Arkadasim senin paylasimina ben yorum yapmisim. Buun sozlerin bana miydi boyleyse acikca belirtmeni isterim.

Kızçeler daha fazla gerilmeyelim konuyu değiştirelim boşverin benim merak ettiğim eşlerinize nasıl müjdelediniz bebişlerinizi
Yorumumu okuyun isterseniz ukalalik adina hicbir sey yazmadim kendimden eminim ama yine de tedirgin oldum iste. Neyse en buyuk dert bu olsun. Ben 38.5 atesle acile gittigimde regl gunume 4 gun kala ogrendim. Gecenin 11inde sonuc almaya gittigimde saskin bi sekilde hamileyim dedim ama cok sevinemedim hemen akabinde 6 penisilin igne ve 14 antibiyotik ictim. Hamdolsun ki gebelik devam etti bebis etkilenmedi suan 8 hafta bitti

Biliyorum tatlım herkes tedirgin oldu. Maşallah kuzucuğuna çok şükür ki etkilenmemiş ikinize birden sürpriz olmuş ben de 14 Şubat ta öğrendim normalde sevgililer günü kutlamayız o gün eşime bu seferlik kutlamak istiyorum ben dedm nerden çıktı falan dedi ama olsn banane dedim :) pasta aldım üzerine Artık 3 Kişiyiz Babacığımmm yazdım bi de bebek patiği aldım sevgililer günü kutlaması beklerken öyle bir sürpriz yaptım ama önce anlayamadı olayı sonra bi baktım ağlıyo canımcım

Kızçeler daha fazla gerilmeyelim konuyu değiştirelim boşverin benim merak ettiğim eşlerinize nasıl müjdelediniz bebişlerinizi
Benim test yapacagimi biliyordu esim is yerindeydi ben evde test yaptim tabi inanamadim esim test sonucu ne dedi bende negatif dedim cunku kendi kendime dedim test bozuk bir daha yaptim ayni sonuc sonra esime test pozitif dedim inanmadi resim attim tabi silik cizgi cok belli olmuyor resimde hani yok dedi dedim var saka yapma bu konu ciddi felan dedi yok dedim baba oluyorsun eşim o an iptal ulaşamıyorum meger ki sevincten birsey konusamiyormus

Cok duygulandim benim bile gozlerim doldu rabbim hepimizin kucagina almayi nasip etsin harika bir mucize bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…